1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Manchester City vs Wolverhampton. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 02.03.2021

Manchester City vs Wolverhampton. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 02.03.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-03-01 20:48:00

Ponturi Anglia - Premier League

02 Martie 2021, 22:00

Manchester City

Manchester City

versus
Wolverhampton

Wolverhampton

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Manchester City v Wolverhampton

Marți, cu începere de la ora 22:00, are loc partida dintre Manchester City și Wolverhampton. Din cauza unor schimbări de program, meciul contează pentru etapa a 29-a, deși momentan nici o echipă nu a jucat mai mult de 26 de meciuri. În cele ce urmează vom vorbi despre această partidă, iar la finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic pe goluri la cotă 1.70.

Manchester City: Forma echipei, știri și statistici

Manchester City este într-o formă incredibilă, aceasta venind după o serie de 20 de victorii consecutive în toate competițiile! Mai mult decât atât, ”cetățenii” sunt neînvinși de 27 de meciuri. Referindu-ne strict la campionat, aceștia au 14 victorii la rând, iar un succes mâine i-ar duce la 15 puncte peste rivala Manchester United care ocupă în acest moment locul secund.

Secretul succesului în această stagiune a fost reprezentat de apărare, cu doar 16 goluri încasate în 26 de meciuri de campionat! Pe de altă parte City nu a mai fost aceeași mașinărie de dat goluri ca în campionatele precedente, asta și pentru că o lungă perioadă de timp a trebuit să se descurce fără Aguero, care a fost accidentat. Acesta și-a revenit între timp și a jucat 60 de minute în victoria cu West Ham din weekend, scor 2:1, însă nu a impresionat în mod deosebit, fiind încă departe de forma fizică cu care ne-a obișnuit. De aceea cel mai probabil atacantul argentinian nu va fi titular mâine.

Nathan Ake este în continuare indisponibil, dar în rest Guardiola are tot lotul apt pentru meci, ceea ce înseamnă ca își permite luxul de a face câteva schimbări în primul 11 pentru a mai odihni din jucători. De aceea este de așteptat ca Bernardo Silva, Raheem Sterling, Joao Cancelo, Rodri și Phil Foden să facă din nou parte din echipa de start, după ce au fost doar rezerve cu West Ham.

Wolverhampton: Forma echipei, știri și statistici

Wolves ocupă în acest moment locul 12 în campionat cu 34 de puncte, însă sunt într-o formă bună. Aceștia vin după o serie de cinci meciuri fără înfrângere în campionat, deși este drept că între timp au pierdut în FA Cup cu Southampton (0:2). În weekend ”lupii” au remizat pe terenul lui Newcastle, scor 1:1. Marea problemă a lui Wolves în acest sezon a fost reprezentată de atac, aceasta marcând doar 27 de goluri în 26 de meciuri. Doar alte cinci echipe din Premier League au o ofensivă mai slabă.

Fernando Marcal, Willy Boly, Raul Jimenez și Daniel Podence sunt în continuare indisponibili din cauza unor accidentări. Nuno ar putea lua decizia de a trimite în teren același prim 11 ca în meciul cu Newcastle, deși Fabio Silva și Rayan Ait-Nouri ar putea fi totuși incluși în echipa de start.

Echipe probabile

Manchester City Echipă probabilă Manchester City
Portar Ederson
Fundași Cancelo, Stones, Dias, Zinchenko
Mijlocaşi De Bruyne, Rodri, Gundogan
Atacanţi Bernardo, Sterling, Foden
Wolverhampton Echipă probabilă Wolverhampton
Portar Patricio
Fundași Dendoncker, Coady, Saiss
Mijlocaşi Semedo, Neves, Moutinho, Jonny
Atacanţi Traore, Willian Jose, Neto

Statistica meciurilor directe Manchester City v Wolverhampton

Din ultimele cinci partide directe City a câștigat două, Wolves două, iar una s-a terminat la egalitate.

Cote pentru Manchester City v Wolverhampton

Pe lângă pontul principal recomandăm și pariul ”Manchester City câștigă și sub 2.5 goluri” la o cotă de 2.80 conform casei de pariuri sportive Betano.

Manchester City vs Wolverhampton Pont: Sub 3.0 goluri asiatic

În acest moment City are cea mai bună defensivă din campionat cu doar 16 goluri încasate. Mai mult decât atât, aceasta a primit doar 3 goluri în ultimele 11 meciuri din campionat, așa că sunt șanse bune să scape marți fără gol primit, mai ales că Wolves nu excelează în ofensivă. Pe de altă parte, City nu mai înscrie la fel de multe goluri precum o făcea în anii trecuți, așa că avem motive să credem că această partidă nu ne va furniza foarte multe reușite. Să nu neglijăm faptul că Wolverhampton nu este genul de echipă pe care să o bați ușor la scor. De aceea la acest meci vom merge pe un pronostic de ”sub 3.0 goluri” la o cotă de 1.70. Pentru ca pariul să fie câștigător trebuie să se dea maxim două goluri, însă la exact trei reușite primești miza înapoi.

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici