1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Manchester City – Norwich. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 26.07.2020

Manchester City – Norwich. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 26.07.2020

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-07-25 11:39:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

26 Iulie 2020, 18:00

Manchester City

Manchester City

versus
Norwich City

Norwich City

1.90

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Manchester City v Norwich City

Cea mai dezechilbrată partidă a ultimei etape din Premier League este cea dintre vicecampioana Manchester City și lanterna roșie Norwich. Partida are loc duminică cu începere de la ora 18:00, ca toate celelalte meciuri ale etapei.

Manchester City: Forma echipei, știri și statistici

Deși era clar de mult că va termina sezonul pe poziția secundă, City nu a lăsat-o deloc mai moale în finalul acestui sezon. După reluarea competițiilor interne, City a câștigat opt meciuri având în ele un golaveraj de 30:1! Printre acestea putem evidenția trei victorii cu 5:0, dar și două cu 4:0, dintre care una în fața campioanei Liverpool, și una chiar în ultima etapă cu Watford. Pe de altă parte ea a și bifat câteva eșecuri neașteptate precum cele cu Chelsea (1:2), Southampton (0:1), și Arsenal (0:2).

Guardiola deja ne-a obișnuit cu o rotație a jucătorilor de la meci la meci, așa că ne putem aștepta și astăzi la câteva apariții noi în primul 11. Totuși credem că echipa de start să fie una destul de apropiată de cea ideală, în condițiile în care acesta este ultimul meci înaintea confruntării cu Real Madrid din Liga Campionilor.

Sergio Aguero este în continuare accidentat și nu va juca duminică, dar Guardiola speră să îl recupereze înaintea confruntării din Champions League. Claudio Bravo este și el accidentat, dar oricum probabil că tot pe Ederson l-am fi vazut titular. Partida cu Norwich este probabil și ultima a lui David Silva în tricoul ”cetățenilor” într-un meci de Premier League.

Norwich City: Forma echipei, știri și statistici

Norwich este de mult resemnată, aceasta acumulând doar 21 de puncte și fiind matematic retrogradată de ceva timp. Dacă în prima parte a sezonului ea a reușit să fie cât de cât competitivă, după pauza forțată de pandemia de Corona Virus, echipa lui Daniel Farke nu a mai jucat nimic. Aceasta a pierdut toate cele opt partide post-pandemie din campionat, având în ele un golaveraj de 1 cu 18!

Unul din motivele principale ale evoluțiilor foarte slabe din campionat îl reprezintă lista lungă de indisponibilități. Pentru meciul cu City lipsesc accidentații Grant Hanley, Sam Byram, Moritz Leitner, Alex Tettey și Timm Klose, cărora li se adaugă și suspendații Buendia și Drmic.

Echipe probabile

Manchester City Echipă probabilă Manchester City
Portar Ederson
Fundași Cancelo, Laporte, Garcia, Mendy
Mijlocaşi Gundogan, De Bruyne, D. Silva
Atacanţi Mahrez, Jesus, Sterling
Norwich City Echipă probabilă Norwich City
Portar Krul
Fundași Aarons, Godfrey, Zimmermann, Lewis; Vrancic, McLean
Mijlocaşi Cantwell, Stiepermann, Hernandez
Atacanţi Pukki

Statistica meciurilor directe Manchester City v Norwich City

În tur Norwich s-a impus cu un surprinzător 3:2, însă jocul celor două echipe s-a schimbat mult de atunci.

Cote pentru Manchester City v Norwich City

Ținând cont că Norwich a marcat un singur gol în ultimele nouă meciuri din campionat, mergem ca pont secundar pe o victorie a lui City la zero, la o cotă de 1.67.

Manchester City vs Norwich City Pont: Manchester City -3.0

Manchester City este o adevărată mașină de dat goluri, cinci din cele opt victorii ale ei post-pandemie fiind reușite la patru sau cinci goluri diferență. Acum o are în față pe Nowich, echipă care a pierdut ultimele nouă meciuri din campionat! Diferența dintre cele două formații este mult prea mare în acest moment, așa că ne așteptăm ca scorul să capete proporții, mai ales că acesta este ultimul test pentru echipa lui Guardiola înaintea confruntării cu Real Madrid din Champions League. Mergem pe o victorie la minim patru goluri a ”cetățenilor”, cu miză returnată la un succes la exact trei goluri.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Manchester City -3.0

1.90
Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Manchester City vs Norwich City Pont: Peste 2,5 goluri la pauză

Mașinăria de goluri a lui Guardiola dă o ultimă reprezentație în acest sezon de Premier League și are în față o echipă retrogradată de ceva vreme, Norwich, care speră doar să nu ia un scor de tenis. Dar Mancheter City este setată pe sistem trbp, marchează pe bandă rulantă și gazdele vor dori să depășească bariera de 100 de goluri marcate în acest sezon, de aceea văd un scor fluviu.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Peste 2,5 goluri la pauză

2.85
Miza: 6/10
Cota: 2.85
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici