1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Manchester City vs Manchester United

Manchester City - Manchester United, Ponturi pariuri fotbal, Cupa Angliei, 03.06.2023

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2023-06-03 08:04:00

Fotbal Anglia - FA Cup

03 Iunie 2023, 17:00

Manchester City

Manchester City

versus
Manchester United

Manchester United

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Manchester City v Manchester United

Cu o săptămână înainte de marea finală a Ligii Campionilor, Manchester City - Inter Milano de la Istanbul, echipa lui Pep Guardiola încearcă să mai obțină un trofeu: Cupa Angliei. Finala cu marea rivală locală Manchester United se va disputa pe legendarul stadion "Wembley" din Londra, sâmbătă, de la ora 17.00.

City vizează o triplă istorică, după ce și-a adjudecat deja campionatul Angliei și s-a calificat în cele două finale.

Pronosticul meu pentru super-meciul Manchester City - Manchester United nu vizează indicarea echipei câștigătoare, ci capitolul goluri. Cota provine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Manchester City: Forma echipei, știri și statistici

Manchester City se află în fața unei triple istorice: a câștigat campionatul și va juca finala Cupei Angliei și pe cea a Ligii Campionilor.

În drumul spre finala Cupei Angliei, "mașina de fotbal" construită de spaniolul Pep Guardiola (52 de ani) a eliminat, încă din primele faze, două forțe ale Londrei: 4-0 cu Chelsea și 1-0 cu Arsenal. Odată scăpată de acestea, City a avut un parcurs mai ușor, întâlnind trei echipe din liga a doua.

Golgheterul lui City în Cupa Angliei este algerianul Mahrez, cu 5 reușite. Acesta a devenit rezervă în meciurile din Premier League, dar jucător de bază în FA Cup. El a marcat toate cele trei goluri din semifinala cu Sheffield United, echipă care tocmai a promovat în Premier League.

Cu excepția portarului brazilian Ederson, niciun alt titular nu va fi menajat în perspectiva finalei Champions League, de sâmbăta viitoare. Locul lui Ederson va fi luat de germanul Stefan Ortega, venit în acest sezon de la Bielefeld. Ortega a apărat poarta lui City în toate cele 5 meciuri din această ediție a Cupei Angliei, fără a primi vreun gol (golaveraj 17-0).

Fundașul olandez Aké  fost recuperat complet după accidentare, cee ce-l trimite pe elvețianul Akanji pe banca de rezerve. Ar mai fi și varianta ca Akanji să joace pe dreapta, în locul lui Kay Walker, dar Guardiola a făcut o precizare vagă despe starea celor patru jucători care n-au jucat în ultima etapă din Premier League (0-1 la Brentfod): De Bruyne, Grealish, Ruben Dias și Akanji "au revenit la antrenamente" și sunt "mai mult sau mai puțin bine". Ei au avut ușoare accidentări sau "probleme de fitness".

Cu recordul său de 52 de goluri într-un sezon, dintre care 36 în Premier League și 10 în Champions League, norvegianul Haaland va fi titular și finala de diseară.

Absent: Ederson (menajat).

Golgheteri (în Premier League + Cupa Angliei): Haland / norvegian (39), Foden (14), J. Alvarez / argentinian (12), Mahrez / algerian (10), Gündogan / german (8), De Bruyne / belgian (8), Grealish (5), Bernardo Silva / porughez (4), Rodri / spaniol (2), Aké / olandez (2), Stones (2), Palmer (1).

Parcursul spre finala Cupei Angliei:

* 3-0 (a) cu Sheffield United (liga a 2-a) / semifinale

* 6-0 (a) cu Burnley (liga a 2-a) / sferturi

* 3-0 (d) cu Bristol (liga a 2-a) / turul 5

* 1-0 (a) cu Arsenal / turul 4

* 4-0 (a) cu Chelsea / turul 3

Ultimele 5 meciuri:

* 0-1 (d) cu Brentford

* 1-1 (d) cu Brighton

* 1-0 (a) cu Chelsea

* 4-0 (a) cu Real Madrid / Liga Campionilor

* 3-0 (d) cu Everton

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Manchester United: Forma echipei, știri și statistici

Până la semifinala cu Brighton, tranșată la penalty-uri, Manchester United a avut o serie de patru victorii cu același scor, 3-1, în Cupa Angliei.

Echipa antrenată de olandezul Erik ten Hag (53 de ani) a încheiat pe locul 3 în Premier League, după City și Arsenal, asigurându-și un loc în ediția viitoare a Ligii Campionilor, ceea ce formații precum Liverpool, Chelsea și Totenham n-au reușit.

Ten Hag are mari probleme cu alcătuirea primului "11", din cauza numeroaselor accidentări din lot.

Absenți: Antony, Martial, Lisandro Martinez, Sabitzer, Van de Beek, Heaton (accidentați).

Golgheteri (în Premier League + Cupa Angliei): Rashford (18), Bruno Fernandes / portughez (10), Martial / francez (6), Jaddon Sancho (6), Casemiro / brazilian (6), Antony / brazilian (5), Garnacho / argentinian (4), Fred / brazilian (4), Eriksen / danez (1), Lisandro Martinez / argentinian (1), Dalot / portughez (1), McTominay / scoțian (1), Sabitzer / austriac (1), Shaw (1).

Parcursul spre finala Cupei Angliei:

* 0-0 (d) cu Brighton, 7-6 la penalty-uri / semifinale

* 3-1 (a) cu Fulham / sferturi

* 3-1 (a) cu West Ham United / turul 5

* 3-1 (a) cu Reding (liga a 2-a) / turul 4

* 3-1 (a) cu Everton / turul 3 

Ultimele 5 meciuri:

* 2-1 (a) cu Fulham

* 4-1 (a) cu Chelsea

* 1-0 (d) Bournemouth

* 2-0 (a) cu Wolverhampton

* 0-1 (d) cu West Ham United

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Manchester City Echipă probabilă Manchester City
Portar Ortega
Fundași Walker, Ruben Dias, Aké
Mijlocaşi Stones, Rodri - Bernardo Silva, De Bruyne, Gündogan, Grealish
Atacanţi Haaland
Manchester United Echipă probabilă Manchester United
Portar De Gea
Fundași Wan-Bissaka, Varane, Lindelof, Shaw
Mijlocaşi Casemiro, Eriksen - Jaddon Sancho, Bruno Fernandes, Garnacho
Atacanţi Rashford

Statistica meciurilor directe Manchester City v Manchester United

Într-o istorie de 132 de ani, începută pe 3 octombrie 1891 cu o victorie a lui Manchester United cu 5-1 în Cupa Angliei, cele două echipe s-au confruntat de 189 de ori în toate competițiile. Bilanțul le este favorabil celor de la Manchester United: 78 de victorii, 53 de egaluri și 58 de înfrângeri.

În Cupa Angliei, marile rivale din Manchester s-au întâlnit de 9 ori, însă niciodată în finală! Tot United se află în avantaj: 6 victorii și 3 înfrângeri, golaveraj 18-12. Ultima confruntare în FA Cup: 3-2 pentru Manchester United în 2012, în turul 3 ("32"-imi), goluri Rooney (10, 40), Welbeck (30) / Kolarov (48), Agüero (65).

În ediția 2022-2023 din Premier League, fiecare echipă a câștigat pe terenul ei: City - United 6-3 (Foden 8, 44, 72, Haaland 34, 37, 64 / Antony 56, Martial 84, 90), United - City 2-1 (Bruno Fernandes 78, Rashford 82 / Grealish 60).

Ultimele 5 confruntări directe:

* 2023: United - City 2-1

* 2022: City - United 6-3

* 2022: City - United 4-1

* 2021: United - City 0-2

* 2021: City - United 0-2

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Manchester City v Manchester United

Din oferta Betano pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Total goluri: peste 2,5 / cota 1,65

* Victorie Manchester City / cota 1,50.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Manchester City vs Manchester United Pont: Ambele echipe înscriu: DA

E distribuție de vis în finala Manchester City - Manchester United! Jucători de superclasă, antrenori născuți să fie învingători, totul într-o arenă de legendă. Acesta nu poate fi un meci de 0-0 sau 1-0, nu are cum. Filosofia lor e să marcheze mi multe goluri decât adversarul, nu să primească mai puține goluri decât adversarul. E adevărat, și Guardiola, și Ten Hag sunt obsedați să-și securizeze poarta, dar în fața unor super-atacanți e greu să găsești zăvorul perfect. Va fi, în mod cert, un meci cu goluri.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici