1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Manchester City vs Chelsea Londra

Manchester City - Chelsea Londra Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 15.01.2022. Ultima șansă pentru elevii lui Thomas Tuchel!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2022-01-14 13:08:00

Ponturi Anglia - Premier League

15 Ianuarie 2022, 14:30

Manchester City

Manchester City

versus
Chelsea Londra

Chelsea Londra

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Manchester City v Chelsea Londra

Derby-ul etapei cu numărul 22 din Premier League va avea loc pe Etihad Stadium, unde Manchester City și Chelsea Londra se vor duela pentru cele trei puncte puse în joc. Se anunță o partidă extrem de atractivă, între două echipe care luptă pentru titlu. Craig Pawson a fost delegat la acest joc, cel care ultima oară a condus duelul dintre Chelsea și Tottenham. Soarta meciului tur a fost decisă de reușită lui Gabriel Jesus.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Manchester City: Forma echipei, știri și statistici

Manchester City se apropie încet-încet de titlul cu numărul șapte din istoria clubului. În cele 21 de etape a strâns 53 de puncte și a suferit doar două înfrângeri. A profitat din plin de forma mai puțin bună prin care trec principalele candidate, Chelsea și Liverpool. S-a îndepărtat la zece lungimi de ele, iar această distanță se poate mări la 13 puncte. Chiar dacă mai sunt de jucat 17 partide, "cetățenii" sunt deja campioni, în proporție de 90%. În Premier League traversează o formă excelentă. În ultimele 11 etape au doar victorii pe linie.

Ultima victoria n-a fost obținută ușor, dimpotrivă. A jucat în deplasare pe Emirates și după 30 de minute s-a văzut condusă cu 0-1. Prima repriză a fost una echilibrată, la numărul de ocazii. În cea de-a doua portarul celor de la Arsenal, Aaron Ramsdale, nu s-a plictisit deloc. City a schimbat viteza și până la fluierul de final a întors soarta partidei. Ce-i drept, a avut parte și de noroc. Timp de o jumătate de oră a jucat în superioritate, iar golul victoriei a venit în prelungimi.

Chiar dacă are cea mai buna ofensiva din campionat, principalii marcatori cu câte șapte reușite, Bernardo Silva și Raheem Sterling, nu se află în TOP10 în clasamentul golgheterilor. Pep Guardiola l-a lăsat pe Ferran Torres la Barcelona, în schimbul sumei de 55 de milioane de euro. În ultima perioadă n-a jucat mai deloc, fiind accidentat, dar nici înainte nu prea a prins primul 11. Kevin De Bruyne este în continuare un jucător esențial la mijlocul terenului. Din păcate pentru fani, nu are evoluții constante. Cu Brentford a fost declarat omul meciului, iar în meciul cu Arsenal n-a ieșit în evidență mai deloc.

Din Cupa Ligii este eliminată, dar în FA Cup s-a calificat în "șaisprezecimi", unde se va duela cu Fulham. Meciul va avea loc la începutul lunii viitoare, pe Etihad.

Riyad Mahrez este plecat la Cupa Africii, în timp ce Phil Foden și Oleksandr Zinchenko sunt incerți.

Top3 cei mai bine cotați jucatori:
1. Kevin De Bruyne (30 de ani) - 90 de milioane de euro;
2. Raheem Sterling (27 de ani) - 85 de milioane de euro;
3. Phil Foden (21 de ani) - 85 de milioane de euro;
*Conform Transfermark.

Urmatoarele trei partide oficiale:
*vs Southampton (22 ianuarie, 19:30 - St. Mary's Stadium, Southampton);
*vs Fulham (5 februarie, 17:00 - Etihad Stadium, Manchester);
*vs Brentford (9 februarie, 21:45 - Etihad Stadium, Manchester);

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Chelsea Londra: Forma echipei, știri și statistici

Thomas Tuchel avea planuri mari pentru acest sezon, mai ales după ce în vară a cucerit Liga Campionilor. Roman Arkadievici Abramovici i-a îndeplinit toate poftele. A plătit 115 milioane de euro pentru Romelu Lukaku și toată lumea se așteptă ca Chelsea să lupte pentru titlu. Câteva etape bune n-a părăsit primul loc, dar în ultima perioadă rezultatele obținute n-au fost cele așteptate. A coborât pe locul secund și s-a distanțat de Manchester City, pe care nu cred că o mai poate prinde, chiar dacă mai sunt în joc 51 de puncte. Acum se luptă cu Liverpool pentru locul secund, doar că West Ham United s-a apropiat amenințător de podium, după ce a legat trei victorii consecutive.

Etapa precedentă a avut un meci extrem de dificil cu Liverpool, pe care l-a început foarte slab. După doar 26 de minute a avut un handicap de două goluri, pe care, în mod surprinzător, l-a recuperat până la pauză, cu două goluri marcate în ultimele patru minute a primei reprize. În cea secundă a forțat un pic, dar fără succes. Tabel de scor a rămas neschimbată până la fluierul de final.

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani, Mason Mount, este golgheterul echipei cu șapte reușite și cu cinci pase decisive. În ultima lună n-a nimerit plasa porții, iar acest lucru se vede în rezultate. Tensiunea provocată de Romelu Lukaku s-a liniștit, cel puțin oficial. Belgianul a revenit în lot, iar acum cu siguranță va fi pe teren la fluierul de start.

La mijlocul săptămânii s-a calificat în finala Cupei Ligii, după ce a trecut fără probleme de Tottenham. S-a impus în ambele manșe, fără să primească vreun gol. În FA Cup n-a avut emoții cu Chessterfield și nici cu viitoarea adversară, Plymouth, n-ar trebui să aibă.

Ben Chilwell, Reece James și Trevoh Chalobah sunt accidentați.

Top3 cei mai bine cotați jucatori:
1. Romelu Lukaku (28 de ani) - 100 de milioane de euro;
2. Mason Mount (23 de ani) - 75 de milioane de euro;
3. Kai Havertz (22 de ani) - 70 de milioane de euro;
*Conform Transfermark.

Urmatoarele trei partide oficiale:
*vs Brighton (18 ianuarie, 22:00 - Amex Stadium, Brighton);
*vs Tottenham (23 ianuarie, 18:30 - Stamford Bridge, Londra);
*vs Plymouth (5 februarie, 17:00 - Stamford Bridge, Londra);

Echipe probabile

Manchester City Echipă probabilă Manchester City
Portar Ederson
Fundași Cancelo, Laporte, Dias, Walker
Mijlocaşi Bruyne, Rodri, Gundogan
Atacanţi Sterling, Silva, Jesus
Chelsea Londra Echipă probabilă Chelsea Londra
Portar Mendy
Fundași Christensen, Silva, Rudiger
Mijlocaşi Azpilicueta, Jorginho, Kovacic, Alonso, Havertz, Mount
Atacanţi Lukaku

Statistica meciurilor directe Manchester City v Chelsea Londra

Anul trecut cele două formații s-au întâlnit în trei competiții diferite: Premier League, Liga Campionilor și FA Cup.

Ultimele cinci confruntări directe:


2021 Chelsea Londra - Manchester City 0-1 | Premier League
2021 Manchester City - Chelsea Londra 0-1 | Liga Campionilor
2021 Manchester City - Chelsea Londra 1-2 | Premier League
2021 Chelsea Londra - Manchester City 1-0 | FA Cup
2021 Chelsea Londra - Manchester City 1-3 | Premier League

Cote pentru Manchester City v Chelsea Londra

Patru din ultimele cinci partide directe jucate Etihad s-au terminat cu cel puțin trei goluri marcate. Pentru pronosticul "peste 2.5 reușite", Betano pariuri sportive oferă cota 1.75.

Manchester City vs Chelsea Londra Pont: Manchester City victorie

Manchester City se poate distanța la 13 lungimi de Chelsea, iar Pep Guardiola nu prea ratează astfel de oportunități. În acest sezon, pe Etihad, a pierdut doar un singur meci în toate competițiile, cu Crystal Palace, și a remizat cu Southampton. În rest, a marcat pe bandă rulantă. Are o medie de 3.5 goluri marcate pe meci și nu cred că Chelsea va scăpa cu una-două, chiar daca în poartă se va află Edouard Mendy. Chelsea suferă, chiar dacă în meciurile din cupă a obținut doar victorii. Nu prea are ce să apare, trebuie să iasă la joc și să joace la victorie, dacă mai vrea să aibă vreo șansă la titlu. Gazdele cu siguranță vor profita de acest lucru și cred că vor obține toate cele trei puncte puse în joc.

Miza: 5/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici