1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Luton Town - Millwall Ponturi Pariuri Anglia Championship, 23.02.2021. Millwall se poate apropia de play-off.

Luton Town - Millwall Ponturi Pariuri Anglia Championship, 23.02.2021. Millwall se poate apropia de play-off.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-02-23 00:54:00

Fotbal Anglia - Championship

23 Februarie 2021, 21:45

Luton Town

Luton Town

versus
Millwall

Millwall

1.98

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Luton Town v Millwall

Marți, de la ora 21:45, Luton va primi vizita celor de la Millwall, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 32 din Championship. Cele două formații traversează perioade diferite, dar conform caselor de pariuri se anunță o confruntare echilibrată. În partida tur, Millwall s-a impus pe teren propriu cu 2-0, iar Luton a avut doar un singur șut pe spațiul porții, în cele 90 de minute.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Luton Town: Forma echipei, știri și statistici

Luton Town se află la al doilea sezon consecutiv în Championiship. În primul s-a salvat chiar în ultima etapă, dar nici acum nu va avea un final prea liniștit. Cu cele 37 de puncte acumulate în cele 30 de etape se află pe locul 16, la opt lungimi de primul loc retrogradabil. Având în vedere valoarea lotului, obiectivul nici nu poate fi altul, decât evitarea retrogradării.

Readucerea lui Nathan Jones pe banca tehnică, după aventura de la Stoke City, a fost o decizie destul de bună, cel puțin până acum. Minuni nu poate face nici el, dar poate realiza obiectivul. Etapa precedentă a avut o deplasare extrem de dificilă, la Stoke City. În mod surprinzător, nu s-a descurcat deloc bine. În cele 90 de minute de joc a avut doar un singur șut pe spațiul porții, iar defensiva a încasat trei goluri.

Ofensiva reprezintă principala problemă în acest sezon, iar la acest capitol puțin formații stau mai rău. James Collins este principalul marcator cu șapte reușite, dar și el abia o singură dată a nimerit plasa porții în anul 2021. Tânărul mijlocaș, Kiernan Dewsbury-Hall, cel care este împrumutat de la Leicester, este într-o formă destul de bună. Joaca constant la un nivel bun, iar până acum are două goluri marcate și trei pase decisive oferite.

Eunan O'Kane, Matty Pearson și Tom Lockyer sunt indisponibili.

Millwall: Forma echipei, știri și statistici

Millwall se chinuie de 17 ani să revină în Premier League, iar în această perioadă a evoluatat atât în Championship, cât și în League One.

Sub comanda lui Gary Rowett, a fost cât pe ce să prindă play-off-ul în sezonul precedent. Cel mai probabil nu va reuși nici acum, deși după primele opt etape se afla pe ultima treaptă a podiumului. Acum, după 31 de etape, ocupă locul 11 cu 42 de puncte, la o distanță de șapte lungimi, față de ocupanta locului șase, Bournemouth. De la sfârșitul lunii ianuarie, de când a fost eliminată din FA Cup, s-a concentrat doar pe campionat, iar acest lucru s-a văzut. Nu simțit gustul înfrângerii în ultimele șapte etape și a reușit să urce câteva locuri în clasament.

După trei victorii consecutive, etapa precedentă a făcut un pas greșit. A primit vizita ultimei clasate Wycombe și n-a fost în stare să obțină mai mult de un punct, deși a avut inițiativă în timpul jocului. Defensiva a devenit punctul forte, unde Shaun Hutchinsson se descurcă excelent. Recent a fost adus George Evans, de la Derby, cel care s-a integrat foarte repede și s-a descurcat foarte bine în cele patru partide. Ofensiva trebuie neapărat întărită, cu cel puțin un atacant pur sânge. Singurul care are mai mult de trei reușite este Jed Wallace, deși Matt Smith ar trebui să fie principalul responsabil cu golurile marcate.

Jake Cooper, Kenneth Zohore, Connor Mahoney și Murray Wallace sunt accidentați.

Echipe probabile

Luton Town Echipă probabilă Luton Town
Portar Sluga
Fundași Potts, Rea, Bradley, Bree
Mijlocaşi Mpanzu, Hall, Berry
Atacanţi Naismith, Collins, Cornick
Millwall Echipă probabilă Millwall
Portar Bialkowski
Fundași Pearce, Hutchinson, Evans
Mijlocaşi Romeo, Thompson, Woods, Malone
Atacanţi Wallace, Smith, Bennett

Statistica meciurilor directe Luton Town v Millwall

20.10.2020 Millwall - Luton Town 2-0
01.01.2020 Millwall - Luton Town 3-1
02.10.2019 Luton Town - Millwall 1-1
08.11.2016 Luton Town - Millwall 1-3
16.02.2013 Luton Town - Millwall 0-3

Cote pentru Luton Town v Millwall

În trei din ultimele cinci confruntări directe s-au marcat cel puțin trei goluri, iar cota pentru ca acest lucru să se întâmple din nou, conform Betano pariuri sportive, este de 2.35.

Luton Town vs Millwall Pont: Millwall 0 (Handicap asiatic)

Millwall se descurcă mult mai bine în partidele jucate pe teren străin, unde a obținut 23 de puncte, din totalul de 42. Traversează o perioadă foarte bună, în care n-a simțit gustul înfrângerii. Are una dintre cele mai bune defensive din Championship și din acest motiv este echipa cu cele mai multe egaluri, 15. Luton vine după două etape în care n-a reușit să marcheze, dar în schimb a primit cinci goluri. Chiar dacă cotele sunt echilibrate, mă aștept la un meci în care oaspeții vor dicta ritmul și într-un final cred că vor obține victoria.

Miza: 10/10
Cota: 1.98
Status: Anulat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici