1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Liverpool – West Ham. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 31.10.2020

Liverpool – West Ham. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 31.10.2020

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-10-30 11:47:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

31 Octombrie 2020, 19:30

Liverpool

Liverpool

versus
West Ham United

West Ham United

1.62

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Liverpool v West Ham United

Sâmbătă cu începere de la ora 19:30 are loc partida dintre Liverpool și West Ham ce contează pentru etapa a 7-a din Anglia Premier League. În cele ce urmează vom prezenta avancronica partidei, iar la final vom oferi și un pronostic pe goluri.

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici

Evoluțiile lui Liverpool din acest start de sezon nu au fost cele mai convingătoare, echipa lui Klopp obținând multe victorii chinuite, dar și suferind o înfrângere șocantă 2:7 cu Aston Villa. Însă strânge puncte – în Champions League are punctaj maxim după victoriile 1:0 cu Ajax și 2:0 cu Midtjylland, iar în Premier League a urcat până pe locul secund la egalitate cu liderul Everton, profitând și de celelalte surprize din ultimele etape.

Însă nu putem trece peste faptul că Liverpool a încasat 14 goluri în 6 etape, având cea mai slabă defensivă din Premier League! Unul din motivele principale care au dus la o asemenea situație o reprezintă accidentarea de lungă durată a lui Virgil van Dijk, jucător care va lipsi și în partida de sâmbătă.

Fabinho și Matip sunt și ei incerți din cauza unor accidentări, astfel încât Klopp va avea ceva bătăi de cap în alcătuirea liniei defensive. În condițiile date, cel mai probabil Joe Gomez va face cuplu în centrul apărării cu Rhys Williams, care ar putea bifa primul său meci ca titutlar în Premier League în actualul sezon.

Există probleme și în celelalte compartimente - A. Oxlade-Chamberlain va lipsi din cauza unei accidentări la genunchi, în timp ce T. Alcantara, N. Keita și K. Tsimikas sunt incerți.

Trio-ul de atac format din Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino a fost odihnit în partida cu campioana Danemarcei, ceea ce înseamnă că toți trei sunt proaspeți pentru confruntarea de mâine.

West Ham United: Forma echipei, știri și statistici

West Ham este neînvinsă de 4 etape în Premier League în ciuda faptului că pe parcursul acestei serii a întâlnit numai echipe clasate în top7 în sezonul precedent. După victoriile convingătoare 4:0 cu Wolverhampton și 3:0 cu Leicester, ”ciocanarii” au bifat două remize 3:3 cu Tottenham (meci în care au revenit de la 0:3) și 1:1 cu Manchester City. Aceste rezultate au apărut de nicăieri, după ce echipa pregătită de David Moyes a început sezonul cum nu se putea mai rău cu două eșecuri cu Newcastle (0:2) și Arsenal (1:2).

Michail Antonio a fost schimbat devreme în meciul cu City din cauza unei întinderi musculare, și este incert pentru meciul de sâmbătă. Said Benrahma, jucător împrumutat de la Brentford, ar putea bifa primele sale minute în Premier League dacă va fi apt din punct de vedere fizic la ora jocului.

Echipe probabile

Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Alisson
Fundași Alexander-Arnold, Gomez, Williams, Robertson
Mijlocaşi Henderson, Milner, Wijnaldum
Atacanţi Salah, Firmino, Mane
West Ham United Echipă probabilă West Ham United
Portar Fabianski
Fundași Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell, Masuaku
Mijlocaşi Bowen, Rice, Soucek, Fornals
Atacanţi Antonio

Statistica meciurilor directe Liverpool v West Ham United

Liverpool a câștigat ambele partide directe din sezonul precedent: 2:0 în deplasare și 3:2 acasă.

Cote pentru Liverpool v West Ham United

Pe lângă pontul principal recomandăm și pronosticul ”Liverpool câștigă + ambele marchează” la o cotă de 2.40. Dacă plasezi pariurile propuse la agenția recomandată, poți încasa și un bonus Winmasters de 110% până la 550RON!

Liverpool vs West Ham United Pont: Ambele marchează

West Ham a ajuns o adevărată sperietoare pentru granzi, luând 8 puncte în ultimele 4 etape deși a întâlnit formații precum Wolves, Leicester, Tottenham și City. Și nu doar că a scos multe puncte, dar a și marcat nu mai puțin de 11 goluri în cadrul acestei serii! Se pare că îi priesc partidele cu adversari puternici care joacă ofensiv, și de aceea credem că poate puncta cel puțin o dată și în poarta lui Liverpool. În lipsa lui van Dijk, Fabinho și Matip, campioana Angliei ar putea aborda partida de sâmbătă cu un cuplu de fundași centrali destul de inedit format din Joe Gomez și Rhys Williams. Iar asta va oferi șanse suplimentare oaspeților de a marca. Pe de altă parte trio-ul de atac al ”cormoranilor” format din Salah, Mane și Firmino pare a fi la capacitate maximă după ce a fost odihnit în meciul cu Midtjylland, astfel încât ne așteptăm ca și Liverpool să marcheze, și nu doar o dată.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Ambele marchează

1.62
Liverpool vs West Ham United

31 Oct 20, 19:30

Miza: 8/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Liverpool vs West Ham United Pont: Liverpool victorie

Pont pentru proiectul #biletulzilei. Deși Liverpool nu a început noul sezon cum și-ar fi dorit, având deja un eșec în Premier League, formația lui Klopp pare că își reintră în normal după eșecul de poveste cu Aston Villa, 2-7. După acel meci a fost un 2-2 cu Everton, care este lider în campionat, și apoi a obținut 3 victorii, din care 2 în Champions League cu Ajax și Midtjylland. Pe teren propriu cormoranii au obținut 3 succese din 3 meciuri în Premier League și mă aștept să triumfe și azi pentru că West Ham nu este chiar un adversar de temut, în precedentele 3 confruntări directe pe Anfield de fiecare dată Liverpool a ieșit triumfătoare, marcând un total de 11 goluri. De aceea, pentru proiectul #biletulzilei, voi merge pe victorie Liverpool la o cotă de la Publicwin pariuri sportive.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Liverpool victorie

1.40
Liverpool vs West Ham United

31 Oct 20, 19:30

Miza: 1/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici