1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Liverpool – Manchester United. Ponturi Pariuri Premier League 17.01.2021. Super derby în Anglia!

Liverpool – Manchester United. Ponturi Pariuri Premier League 17.01.2021. Super derby în Anglia!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-16 00:12:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

17 Ianuarie 2021, 18:30

Liverpool

Liverpool

versus
Manchester United

Manchester United

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Liverpool v Manchester United

Etapa a 19-a din Anglia Premier League ne aduce duminică cu începere de la ora 18:30 un super derby între cele mai de succes două echipe din istoria competiției: Liverpool și Manchester United. Meciul este cu atât mai interesant cu cât găsește cele două echipe pe primele două locuri în clasament: United este lider cu 36 de puncte, iar Liverpool ocupă locul secund cu 33 de puncte. În cele ce urmează vom vorbi despre acest meci, iar la final vom veni și cu un pont pe goluri.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Liverpool vs Man Utd la cote mărite!

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici

Liverpool trece printr-o perioadă destul de proastă, obținând doar două puncte în ultimele trei etape. După remizele cu West Brom (1:1) și Newcastle (0:0), a urmat un eșec neașteptat pe terenul lui Southampton (0:1). Culmea este că această serie de rezultate negative a venit după cea mai clară victorie din sezon: 7:0 cu Crystal Palace. Cormoranii și-au mai spălat din păcate săptămâna trecută în FA Cup, atunci când au învins-o pe Aston Villa cu 4:1.

Meciul din FA Cup s-a disputat pe 8 ianuarie, ceea ce înseamnă că echipa lui Klopp a avut nu mai puțin de nouă zile la dispoziție pentru a își reveni din punct de vedere fizic. Acest lucru este important de menționat în contextul în care ritmul de joc a fost unul destul de încărcat, cu meciuri din 3 în 3 zile.

Ar mai trebui spus că Liverpool este de-a dreptul imbatabilă pe teren propriu când vine vorba de meciuri de Premier League, fiind neînvinsă acasă de 67 de meciuri! Ultimul eșec în campionat pe Anfield a fost înregistrat în aprilie 2017, scor 1:2 cu Crystal Palace. Din ultimele 42 de meciuri jucate acasă în PL, cormoranii au câștigat 39!

Matip și-a revenit după o accidentare, însă Klopp a dat de înțeles la conferința de presă că nu îl va forța din primul minut. Antrenorul german a mai menționat că este important să îl aibă pe Jordan Henderson la mijlocul terenului, ceea ce înseamnă că cel mai probabil Nat Phillips sau Rhys Williams vor face cuplu cu Fabinho în centrul apărării.

J. Gomez, D. Jota, K. Tsimikas, Virgil van Dijk și N. Keita sunt în continuare indisponibili din cauza unor accidentări mai vechi.

Manchester United: Forma echipei, știri și statistici

Au trecut mulți ani de când Manchester United nu a mai fost lider în Premier League aproape de finalul turului. După un început ezitant de campionat cu trei înfrângeri în primele șase etape, echipa lui Solskjær nu a mai pierdut nici un meci, obținând nouă victorii și două remize în ultimele 11 etape. Diavolii roșii au pierdut în schimb în Cupa Ligii cu marea rivală Manchester City, scor 0:2.

United a avut mai puțin timp de odihnă decât adversara sa de duminică, ea jucând marți restanța cu Burnley, câștigată cu 1:0 prin golul lui Pogba din minutul 71. Ar mai trebui menționat că United este neînvisă în campionat pe teren străin de aproape un an de zile, chiar de la ultimul meci de pe Anfield (0:2 cu Liverpool pe 19 ianuarie 2020). În acest campionat United este cea mai eficientă echipă în deplasare, cu 22 de puncte în opt jocuri (7/1/0), toate cele trei eșecuri fiind suferite acasă.

Echipa vizitatoare are și ea probleme de efectiv în apărare în condițiile în care Brandon Williams și Phil Jones sunt indisponibili, iar Victor Lindelof este incert. Așa că cel mai probabil Solskjær va merge pe un cuplu de fundași centrali format din Harry Maguire și Eric Bailly.

Anthony Martial va face un ultim test fizic pentru a vedea dacă este apt de joc. Acesta ar putea lua locul lui Cavani în primul 11, mutare care la rândul său ar permite lui Paul Pogba să joace mai sus decât în ultimele meciuri, și lui Mason Greenwood să prindă echipa de start. Rojo este în continuare accidentat, iar Matic este incert.

Echipe probabile

Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Alisson
Fundași Alexander-Arnold, Phillips, Fabinho, Robertson
Mijlocaşi Henderson, Thiago, Wijnaldum
Atacanţi Salah, Firmino, Mane
Manchester United Echipă probabilă Manchester United
Portar De Gea
Fundași Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw
Mijlocaşi McTominay, Fred; Rashford, Fernandes, Pogba
Atacanţi Martial

Statistica meciurilor directe Liverpool v Manchester United

Din ultimele cinci meciuri directe, trei au fost câștigate de Liverpool, iar celelalte două s-au terminat la egalitate. În sezonul precedent cormoranii au câștigat acasă cu 2:0 și au remizat în deplasare 1:1.

Cote pentru Liverpool v Manchester United

Liverpool este neînvinsă pe teren propriu în campionat de 67 de meciuri, din 2017, în timp ce United nu a mai pierdut în deplasare în Premier League de un an, de la un meci tot cu Liverpool. Așa că o remiză ar părea echitabilă pentru ca ambele echipe să își continue seriile impresionante de rezultate. Cota este de 3.80 conform casei de pariuri Betano. Sau poți combina acest pronostic cu cel principal, jucând ”Egal + Ambele echipe marchează” la o cotă de 4.50.

Liverpool vs Manchester United Pont: Ambele echipe marchează

Ne așteaptă un meci pe cinste între primele două clasate din Anglia. Sunt și echipele cu cele mai bune atacuri din Premier League, cu 37, respectiv 34 de goluri marcate. Așa cum am menționat, Liverpool este extrem de puternică acasă, dar și United vine după o serie impresionantă de rezultate în deplasare. De aceea credem că vom vedea goluri în ambele porți, asta și în contextul în care ambele formații au probleme de efectiv în centrul apărării. Aș mai remarca faptul că deși Liverpool a câștigat opt din ultimele nouă partide de acasă din campionat, în șapte din ele a și primit gol. La fel și United: a câștigat șapte din ultimele opt deplasări în Premier League, dar doar ultimul meci cu Burnley nu a fost GG.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Ambele echipe marchează

1.60
Miza: 7/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Liverpool vs Manchester United Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Este un meci de locul 1, United și Liverpool sunt separate de 3 puncte, iar lupta la titlu pare foarte strânsă în acest sezon. Se întâlnesc cele mai ofensive formații din Premier League, dar care au și defensive nu prea demne de locurile fruntașe, au încasat goluri mai multe decât echipe de la mijlocul clasamentului. Anticipez o confruntare spectaculoasă, cu multe reușite și îmi place cota de la Betano pariuri sportive.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Peste 2 goluri asiatic la pauză

4.35
Miza: 6/10
Cota: 4.35
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici