1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Liverpool - Chelsea. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 04.03.2021

Liverpool - Chelsea. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 04.03.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-03-03 10:34:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

04 Martie 2021, 22:15

Liverpool

Liverpool

versus
Chelsea Londra

Chelsea Londra

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Liverpool v Chelsea Londra

Joi, cu începere de la ora 22:15, Anfield găzduiește super confruntarea dintre Liverpool și Chelsea. Din cauza unor schimbări de program, meciul contează pentru etapa a 29-a, deși momentan nici o echipă nu a jucat mai mult de 26 de meciuri. În cele ce urmează vom vorbi despre această partidă, iar la finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic de cotă 1.70.

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici

Liverpool trece prin cea mai proastă pasă a sa sub comanda lui Jurgen Klopp. Ea a reușit în weekend să câștige cu 2:0 pe terenul lanternei roșii Sheffield United, întrerupând o serie de patru eșecuri consecutive în campionat!

Pe Anfield ea încă vine după patru înfrângeri la rând, tot atâtea cât bifase în primele 100 de meciuri sub comanda neamțului! De altfel aceasta este cea mai slabă serie de rezultate pe teren propriu din 1923 încoace, iar un eventual eșec mâine ar face ca Liverpool să înregistreze pentru prima dată în istorie cinci înfrângeri consecutive acasă. Mai șocant de atât este faptul că aceste rezultate au venit imediat după o serie de 68 de partide consecutive fără înfrângere pe Anfield, a doua cea mai lungă serie de acest gen din istoria Premier League.

În acest moment Liverpool ocupă poziția a 6-a în Premier League cu 43 de puncte, iar obiectivul principal pentru finalul de sezon rămâne terminarea în top 4 și implicit calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Alisson Becker nu a evoluat în partida cu Sheffield deoarece săptămâna trecută tatăl său a decedat într-un accident de înot, însă acesta probabil va fi din nou titular joi.

Fabinho va reveni și el după o accidentare, dar rămâne de văzut dacă Klopp îl va folosi ca mijlocaș defensiv, sau în centrul apărării. În meciul trecut cuplul de fundași centrali a fost format din Nat Phillips și Ozan Kabak, aceasta fiind a 18-a combinație diferită folosită de Klopp în centrul apărării în actuala stagiune!

Diogo Jota a revenit și el la antrenamente după ce a fost bolnav săptămâna trecută, dar probabil nu va fi titular. Însă portughezul ar putea intra pe parcursul meciului. Jordan Henderson, Joe Gomez, Virgil van Dijk, Joel Matip și  Caoimhin Kelleher rămân in continuare indisponibili pentru gazde.

Chelsea Londra: Forma echipei, știri și statistici

Chelsea ocupă locul 5 cu 44 de puncte și este într-o formă foarte bună, aceasta venind după zece meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. În weekend ea a remizat acasă cu Manchester United, scor 0:0, bifând a patra partidă în ultimele cinci jocuri și a șaptea din ultimele nouă în care nu primește gol.

Astfel înlocuirea lui Lampard cu Tuchel pe banca ”pensionarilor” pare a fi fost o decizie inspirată, mai ales dacă ne uităm la rezultatele de pe teren străin. Din ultimele cinci deplasări sub comanda lui Lampard, Chelsea pierduse patru. Însă cu Tuchel antrenor, ”albaștrii” au reușit patru victorii și o remiză.

Tuchel se poate baza pe aproape întreg lotul la această confruntare, singurele incertitudini fiind Thiago Silva și Hudson-Odoi. Antrenorul german ar putea face totuși câteva schimbări în primul 11 față de partida din weekend, cele mai probabile fiind includerea în echipa de start a lui Tammy Abraham și Timo Werner.

Echipe probabile

Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Alisson
Fundași Alexander-Arnold, Phillips, Fabinho, Robertson
Mijlocaşi Thiago, Wijnaldum, Jones
Atacanţi Salah, Firmino, Mane
Chelsea Londra Echipă probabilă Chelsea Londra
Portar Mendy
Fundași Azpilicueta, Christensen, Rudiger
Mijlocaşi James, Kante, Kovacic, Alonso
Atacanţi Mount, Abraham, Werner

Statistica meciurilor directe Liverpool v Chelsea Londra

Din ultimele cinci partide directe Liverpool a câștigat trei, una s-a încheiat la egalitate, și una a fost câștigată de Chelsea. În tur Liverpool s-a impus în deplasare cu 2:0. De remarcat faptul că Chelsea nu a mai câștigat pe Anfield din 2014, însă aceasta poate profita acum de forma slabă a adversarei sale.

Tuchel și Klopp s-au întâlnit de 14 ori până acum, însă Tuchel a câștigat de doar două ori, iar Klopp de nouă ori!

Cote pentru Liverpool v Chelsea Londra

Pe lângă pontul principal recomandăm și pariul ”Sub 2.5 goluri” la o cotă de 2.02 conform casei de pariuri Betano.

Liverpool vs Chelsea Londra Pont: Chelsea Londra HA+0,5

Liverpool trece printr-o pasă destul de proastă, și nu mai e de meciuri bune acea echipă invincibilă pe Anfield. Nici nu prea avem motive să credem că aceasta își va reveni miraculos până la ora jocului cu Chelsea ținând cont că încă există multe indisponibilități în lot, iar Klopp va trebuie din nou să trimită în teren un cuplu de fundași centrali improvizat. De partea cealaltă Chelsea arată excelent sub comanda lui Tuchel, care are aproape tot lotul apt pentru acest joc. Pensionarii vin după zece meciuri consecutive fără înfrângere, din care ultimele două în compania unor adversari de top: 1:0 cu Atletico Madrid și 0:0 cu Manchester United. Astfel, forma de moment a celor două echipe ne face să mergem pe un rezultat de x2 la acest joc.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Chelsea Londra HA+0,5

1.72
Liverpool vs Chelsea Londra

04 Mar 21, 22:15

Miza: 10/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici