1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Liverpool v Burnley Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 11.07.2020. Gazdele au procentaj 100% pe teren propriu

Liverpool v Burnley Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 11.07.2020. Gazdele au procentaj 100% pe teren propriu

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-07-10 21:31:00

Fotbal Anglia - Premier League

11 Iulie 2020, 17:00

Liverpool

Liverpool

versus
Burnley

Burnley

1.53

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Liverpool v Burnley

Sâmbătă, de la ora 17:00, Liverpool primește vizita celor de la Burnley, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 35 din Premier League. Partida va avea loc pe Anfield și va fi arbitrată de David Coote.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici


Jurgen Klopp a avut nevoie doar de doi ani, ca să construiască o echipă, care să aibă forța să lupte pentru fiecare trofeu. După 30 de ani de secetă, Liverpool este din nou campioană, după un sezon în care a simțit doar de două ori gustul înfrângerii.

În cele 34 de etape a obținut 30 de victorii și a devenit prima echipa, care reușește această performanță. Nu se oprește aici, dorește deasemenea să devină prima formaţie după 1892, care căștigă toate meciurile de pe teren propriu. Nu-i va fi ușor, deoarece în penultima etapă va primi vizita celor de la Chelsea. Mai sunt în joc 12 puncte, iar în aceste condiții, poate depăși bariera de 100 de puncte într-un sezon.

După înfrângerea suferită cu 4-0 în fața celor de la Manchester City, campioana a revenit și a legat deja două victorii. Etapa precedentă a evoluat în deplasare la Brighton, unde așa cum era de așteptat, a obținut toate cele trei puncte puse în joc. Meciul l-a început în forță, iar după doar opt minute de joc, avea deja un avans de două goluri. Într-un final, partida s-a încheiat cu scorul de 3-1, dar căpitanul echipei, Jordan Henderson, s-a accidentat și timp de două luni va sta pe tusă, ratând astfel începutul sezonului viitor.

Joel Matip este deasemenea indisponibil până la sfârșitul sezonului, în  timp ce Dejan Lovren este incert.

Burnley: Forma echipei, știri și statistici

Din 2012, de când se află pe banca tehnica, Sean Dyche n-a reușit să termine în TOP10 în Premier League, dar acum are șanse destul de bune. Cu patru etape înainte de finalul sezonului, se află chiar pe locul zece, cu 49 de puncte și dorește să mai urce în clasament, pentru a evolua din nou în Europa League, unde în sezonul precedent a fost cât pe ce să intre în grupe.

Întreruperea campionatului n-a venit într-un moment bun, deoarece Burnley traversa o perioadă în care aduna puncte importante. În primul meci de după revenire, a suferit o înfrângere la cinci goluri în deplasare cu Manchester City. În mod surprinzător, jucătorii au revenit destul de repede, iar victoriile au venit și ele. Toate cele trei obținute au fost la limită, cu 1-0. Etapa precedentă în schimb, chiar dacă a câștigat la Londra cu West Ham, a fost dominată clar, la toate capitolele, dar chiar și așa, a obținut cele trei puncte puse în joc. Așezarea clasică, 4-4-2, funcționează perfect, cel puțin până acum, dar împotrivă unei echipe precum Liverpool, șansele de reușită sunt destul de mici. 

Lista jucătorilor accidentați este destul de numeroasă. Jack Cork, Ashley Barnes, Ben Gibson, Ben Mee și Matthew Lowton sunt cei care vor rata acest duel.

Echipe probabile

Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Alisson
Fundași Robertson, Dijk, Gomey, Williams
Mijlocaşi Keita, Fabinho, Wijnaldum
Atacanţi Mane, Firmino, Salah
Burnley Echipă probabilă Burnley
Portar Pope
Fundași Bardslez, Long, Tarkowski, Tazlor
Mijlocaşi Pieters, Westwood, Brownhill, McNeil
Atacanţi Rodriguey, Wood

Statistica meciurilor directe Liverpool v Burnley

Ultima oară cele două formații s-au întâlnit chiar la începutul sezonului, atunci Liverpool s-a impus în deplasare cu 3-0, într-un meci în care și Burnley a avut câteva ocazii de a marca.

31.08.2019 Burnley v Liverpool 0-3
10.03.2019 Liverpool v Burnley 4-2
05.12.2018 Burnley v Liverpool 1-3
01.01.2018 Burnley v Liverpool 1-2
16.09.2017 Liverpool v Burnley 1-1

Cote pentru Liverpool v Burnley

Conform casei de pariuri Unibet, Liverpool este favorită certă în această partidă, având o cota de 1.27. În ultimele trei întâlniri directe Liverpool a câștigat de fiecare dată la o diferență de cel puțin două goluri, iar cota pentru acest pronostic este de 1.72.

Liverpool vs Burnley Pont: Peste 2,5 goluri

Chiar dacă campionatul este deja câștigat, formația pregătită de Jurgen Klopp vrea să doboare recorduri și are șanse destul de bune. Deasemena, Mo Salah luptă pentru titlul de golgheter. Momentan are 19 reușite, cu trei mai puțin, decât Vardy. Tocmai din aceste motive, Liverpool va juca la nivelul cu care ne-a obișnuit. Ne așteptam la un meci cu multe faze de poartă, în care se vor marca cel puțin trei goluri.

Fotbal Anglia - Premier League

Peste 2,5 goluri

1.53
Liverpool vs Burnley

11 Jul 20, 17:00

Miza: 8/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici