1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Liverpool vs Bournemouth – Ponturi Pariuri Premier League 7.03.2020. Liderul trebuie să repornească motoarele

Liverpool vs Bournemouth – Ponturi Pariuri Premier League 7.03.2020. Liderul trebuie să repornească motoarele

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-03-06 21:25:00

Fotbal Anglia - Premier League

07 Martie 2020, 14:30

Liverpool

Liverpool

versus
Bournemouth

Bournemouth

1.44

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Liverpool v Bournemouth

Liverpool - Bournemouth, partidă programată sâmbătă, de la ora 14.30, în etapa a 29-a din campionatul Angliei, este foarte importantă pentru ambele formații. Liverpool, liderul autoritar din Premier League, a intrat pe neașteptate în criză, în timp ce oaspeții sunt pe loc retrogradabil.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici

Liverpool (locul 1, 79 de puncte, golaveraj 64-20) traversează prima criză serioasă din acest sezon. Lider confortabil în Premier League, ca și campioană deși mai sunt o grămadă de etape, formația antrenată de germanul Juergen Klopp a fost băgată în criză de Atletico Madrid, care a învins-o cu 1-0 acum mai bine de două săptămâni, în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Eliminarea din competiție ar fi o lovitură de mari proporții pentru “cormorani”, care au resimțit foarte puternic șocul. Au urmat după acea înfrângere o victorie anevoioasă acasă, scor 3-2 cu West Ham în campionat, și un dezastru neverosimil în următoarea deplasare, 0-3 la codașa Watford, tot în campionat. În urmă cu doar trei zile a venit și eliminarea din Cupă, 0-2 la Chelsea.

Meciul cu Bournemouth este ultima ocazie pentru Liverpool să reintre în formă înaintea partidei capitale cu Atletico Madrid, din returul “optimilor” Ligii Campionilor.

Liverpool dă semne de oboseală de mai multă vreme, dar acum nu e timp pentru așa ceva. Cu 3 înfrângeri în ultimele 4 partide, echipa e obligată să tureze acum motoarele, iar Bournemouth este cumva adversarul ideal: e la coada clasamentului și nu i-a pus probleme în ultimii ani. E de așteptat ca gazdele, care au golaveraj 21-5 în prima repriză a celor 14 etape jucate până acum acasă, să forțeze din start golurile. În acest an, Liverpool a disputat 4 partide acasă, iar în 3 a marcat până la pauză: 1-0 cu Sheffield United, 1-0 cu Manchester United, 0-0 cu Southampton, 1-1 cu West Ham.
La meciul de sâmbătă vor lipsi portarul Alisson, Clyne, Shaqiri, Henderson și Larouci – toți accidentați.

Bournemouth: Forma echipei, știri și statistici

Bournemouth (locul 18, 27 de puncte, golaveraj 28-45) înoată în apele tulburi ale zonei retrogradării, dar păstrează șanse clare de salvare. Meciul din etapa trecută, când a pierdut printre degete o victorie acasă cu Chelsea (scor final 2-2), arată că echipa e combativă și nu se lasă. Problema e că, dacă acasă Bournemouth face puncte serioase, în deplasare este cam ciuca bătăilor. În ultimele 10 etape afară, a reușit o singură victorie (culmea, tot la Chelsea, scor 1-0) și o remiză, 0-0 la codașa Watford. În rest, înfrângeri pe bandă, uneori chiar la scor: 1-2 la Newcastle, 2-3 la Tottenham, 0-1 la Crystal Palace, 0-2 la Brighton, 0-4 la West Ham, 0-1 la Norwich, 1-2 la Sheffield United, 0-3 la Burnley.

La meciul de la Liverpool, situația va fi complicată de faptul că antrenorul Eddie Howe nu poate conta pe Harry Wilson, împrumutat tocmai de la adversara de acum. În contractul acestuia e o clauză care nu-i permite să joace contra celor de la Liverpool. Situația lui Wilson este încă o problemă de lot pe lângă indisponibilii Brooks, Daniels, Groeneveld și Mepham.

În cele 14 etape în deplasare, Bournemouth are golaveraj 7-11 în prima repriză. Situația s-a agravat în special în ultima vreme. Din ultimele 5 meciuri pe teren advers, toate pierdute, echipa a primit gol, până la pauză, în 4: 0-1 la Brighton, 0-3 la West Ham, 0-1 la Norwich, 1-1 la Sheffield United, 0-0 la Burnley.

Echipe probabile

Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Adrian
Fundași Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson
Mijlocaşi Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Wijnaldum
Atacanţi Salah, Firmino, Mane
Bournemouth Echipă probabilă Bournemouth
Portar Ramsdale
Fundași Stacey, S. Cook, Ake, Smith
Mijlocaşi Billing, L. Cook, Gosling
Atacanţi Fraser, C. Wilson, King

Statistica meciurilor directe Liverpool v Bournemouth

Liverpool are un palmares senzațional cu Bournemouth: 10 victorii, un egal și o înfrângere în 12 jocuri. “Cormoranii” au câștigat ultimele 5 partide directe, începând din 2017, la scor și fără să încaseze gol, având în acest interval golaveraj 17-0.

În turul acestui sezon, Liverpool a bătut la Bournemouth cu 3-0. În campionatul trecut, aceeași echipă a câștigat cu 4-0 în deplasare și 3-0 acasă. Cu încă un sezon în urmă a fost 4-0 pentru Liverpool în deplasare și 3-0 acasă.

Cote pentru Liverpool v Bournemouth

Pariul pe 1 pauză / 1 final are cota 1,68 la Unibet. Aceeași agenție ne dă cota 1,76 pentru pariul că Liverpool va marca în ambele reprize. Pariul pe măcar un gol marcat de Salah are cota 1,78.

Liverpool vs Bournemouth Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Liverpool e o tornadă acasă, iar în prima repriză a celor 14 etape jucate pe teren propriu are golaveraj 21-5. Cu 3 înfrângeri în ultimele 4 partide oficiale, oamenii lui Klopp se vor mobiliza pentru a pune capăt crizei, de aceea ne așteptăm la atacuri energice încă din primele clipe. Bournemouth are golaveraj 7-11 în prima repriză a celor 14 etape din deplasare. Dintre cele 11 goluri primite în acest interval, 6 au fost înregistrate în ultimele 5 deplasări (toate pierdute la final). Mizăm pe totalul asiatic +1 la pauză în Liverpool – Bournemouth, cu cota 1,44 la Unibet.

Miza: 8/10
Cota: 1.44
Status: Castigat

Liverpool vs Bournemouth Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Liveprool s-a făcut de râs în etapa precedentă, fiind învinsă pentru prima oară în acest sezon de Premier League, așa că are o imagine de protejat și cred că băieții lui Klopp vor dezlănțui iadul pentru cei de la Bournemouth și anticipez o puzderie de goluri în poarta oaspeților care să facă uitat eșecul cu 0-3 în fața celor de la Watford. Cota este una superbă și merită încercată.

Miza: 8/10
Cota: 3.50
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici