1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Liverpool - Aston Villa Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 10.04.2021. Gazdele sunt cu gândul la meciul cu Real Madrid.

Liverpool - Aston Villa Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 10.04.2021. Gazdele sunt cu gândul la meciul cu Real Madrid.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-04-09 10:24:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

10 Aprilie 2021, 17:00

Liverpool

Liverpool

versus
Aston Villa

Aston Villa

2.05

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Liverpool v Aston Villa

Sâmbătă, de la ora 17:00, Liverpool va primi vizita celor de la Aston Villa, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 31 din Premier League. Confruntarea va avea loc pe Anfield și va fi condusă de Paul Tierney. Ultima oară cele două formații s-au întâlnit în urmă cu trei luni, în FA Cup, atunci Liverpool s-a impus pe Villa Park cu 4-1.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici

Echipa pregătită de Jurgen Klopp vine după o înfrângere suferită în Liga Campionilor. A pierdut cu 1-3 pe Alfredo di Stefano, iar șansele la calificarea în semifinale s-au redus semnificativ. Agresivitatea a lipsit din primul minut și din acest motiv, a avut doar un singur șut pe spațiul porții. Returul va avea loc săptămână viitoare, pe Anfield.

Până atunci ar trebui să se concentreze pe meciul din Premier League, unde nu stă deloc bine. Cu opt etape înainte de finalul sezonului, se află în afara obiectivului. În total a obținut doar 49 de puncte și are un handicap de trei lungimi, față de primele patru locuri. Obiectivul este obținerea unui loc de Liga Campionilor. În confruntările cu Fulham și Chelsea a pierdut șase puncte, și din acest motiv a fost ajunsă și de Tottenham.  

Etapa precedentă s-a distrat pe Emirates, chiar dacă primul gol al partidei a fost marcat cu 25 de minute înainte de fluierul de final. Elevii lui Mikel Arteta au fost dominați la toate capitolele, din primul minut. Scor final 3-0.

Având în vedere problemele din defensivă, Jurgen Klopp este nevoit să apeleze la Ben Davis, cel care a fost transferat în această iarnă de la Preston, dar până acum n-a prins niciun minut. Cuplul de fundași centrali va fi format din doi jucători aduși în acest an. Golgheterul echipei cu 18 reușite în Premier League și șase în Liga Campionilor, Salah, va fi odihnit pentru meciul cu Real Madrid.

Joel Matip, Virgin van Dijk, Joe Gomes și Jordan Henderson sunt în continuare accidentați.

 

 

 

Aston Villa: Forma echipei, știri și statistici

Aston Villa s-a îndepărtat destul de mult de primele locuri, ratând șansa obținerii unui loc de Europa League. Momentan se află doar pe poziția a 9-a, cu 44 puncte, iar în ultimele etape n-a obținut mare lucru. După patru partide în care n-a simțit gustul victoriei, în weekendul precedent a primit vizita celor de la Fulham, echipă care încearcă să iasă din zona fierbinte a clasamentului. Golul lui Aleksandar Mitrovic l-a forțat pe Dean Smith să-l introducă pe Trezeguet, cel care în trei minute a reușit o dublă. Egipteanul era fără reușită în acest sezon, indiferent de competiție. Cu cinci minute înainte de fluierul de final, Ollie Watkins a majorit diferență la trei, scor final 4-1.

Watkins este golgheterul echipei cu 11 reușite în campionat. Traversează o perioadă excelentă, iar recent a fost convocat la echipa națională, unde a jucat 28 de minute, timp în care a și marcat un gol. Jack Grealish era așteptat să revină încă din etapa precedentă, dar n-a prins nici măcar lotul. Scoțianul John McGinn are un rol important la mijlocul terenului, unde se simte din ce în ce mai bine.

Conform ultimelor știri, în afară de Wesley, Dean Smith are tot lotul la dispoziție. În mod surprinzător, în partidele jucate în deplasare a obținut mai multe puncte, decât pe Villa Park.

 

 

Echipe probabile

Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Alisson
Fundași Robertson, Kabak, Davies, Alexander-Arnold
Mijlocaşi Jones, Milner, Thiago
Atacanţi Jota, Firmino, Shaqiri
Aston Villa Echipă probabilă Aston Villa
Portar Martinez
Fundași Cash, Konsa, Mings, Targett
Mijlocaşi Traore, Luiz, McGinn, Sanson, Trezeguet
Atacanţi Watkins

Statistica meciurilor directe Liverpool v Aston Villa

08.01.2021 Aston Villa - Liverpool 1-4
04.10.2020 Aston Villa - Liverpool 7-2
05.07.2020 Liverpool - Aston Villa 2-0
17.12.2019 Aston Villa - Liverpool 5-0
02.11.2019 Aston Villa - Liverpool 1-2

Cote pentru Liverpool v Aston Villa

Patru din ultimele cinci întâlniri directe s-au terminat cu cel puțin trei goluri marcate, iar pentru ca acest lucru să se întâmple din nou, Betano pariuri sportive oferă o cotă de 1.62.

Liverpool vs Aston Villa Pont: Aston Villa +1 (Handicap asiatic)

Aston Villa are în față o șansă uriașă. Cu siguranță nu va repeta performanța din tur, când s-a impus cu 7-2, dar poate obține toate punctele puse în joc. Jurgen Klopp nu va alinia cel mai bun 11, deoarece peste câteva zile va avea un meci extrem de important cu Real Madrid. Are nevoie de jucători odihniți în ofensivă, pentru că trebui să marcheze cel puțin două goluri, pentru a spera la calificare. Mă aștept la un duel echilibrat, chiar dacă Liverpool este cotată ca favorită. Jack Grealish are șanse să fie pe teren, iar în aceste condiții, Aston Villa poate spera chiar la un succes.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Aston Villa +1 (Handicap asiatic)

2.05
Liverpool vs Aston Villa

10 Apr 21, 17:00

Miza: 5/10
Cota: 2.05
Status: Anulat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici