1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Liverpool – Arsenal. Ponturi Premier League, Anglia, 28.09.2020. Superderby-ul etapei

Liverpool – Arsenal. Ponturi Premier League, Anglia, 28.09.2020. Superderby-ul etapei

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-09-27 21:50:00

Fotbal Anglia - Premier League

28 Septembrie 2020, 22:00

Liverpool

Liverpool

versus
Arsenal Londra

Arsenal Londra

1.63

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Liverpool v Arsenal Londra

Liverpool – Arsenal, partidă programată luni, de la ora 22.00, în etapa a 3-a din campionatul Angliei, se anunță marea confruntare a etapei a treia. Ambele formații și-au câștigat toate partidele din noul sezon.

Din cauza epidemiei de coronavirus, partida se va disputa fără spectatori.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici

Liverpool (locul 4, 6 puncte, golaveraj 6-3) a pierdut singurul meci din noul sezon – Supercupa Angliei, din 29 august – la penalty-uri tocmai cu Arsenal, scor 1-1 după prelungiri. Apoi, trupa lui Klopp a turat motoarele la un nivel mult peste nivelul fotbalului care se joacă acum în Anglia. A fost 7-2 într-un amical cu Blackpool, iar spectacolul a continuat în deschiderea campionatului: 4-3 acasă cu Leeds în prima etapă, 2-0 în deplasare cu Chelsea în etapa a doua. Acum 4 zile, în Cupa Ligii, Liverpool a bătut cu 7-2 la Lincoln.

“Cormoranii” au trei jucători indisponibili: Henderson, Matip și Oxlade-Chamberlain. Milner este incert.  

Arsenal Londra: Forma echipei, știri și statistici

Arsenal (locul 3, 6 puncte, golaveraj 5-1) n-are atacul devastator al rivalei, dar a arătat în Supercupa de la sfârșitul lui august că poate gestiona situația. “Tunarii” dispun și ei, însă, de o ofensivă puternică, dublată – spre deosebire de adversari – de o apărare până acum foarte sigură. După victoria la penalty-uri cu Liverpool (1-1 la sfârșitul timpului regulamentar), Arsenal a bătut QPR cu 4-3 într-un amical. În prima etapă de campionat a învins nou-promovata Fulham cu 3-0 în deplasare și West Ham cu 2-1 acasă în etapa a doua. Acum 4 zile, echipa antrenată de Mikel Arteta a reușit o altă mare victorie, 2-0 în deplasare la Leicester, în Cupa Ligii.

Echipe probabile

Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Alisson
Fundași Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson
Mijlocaşi Thiago, Fabinho, Wijnaldum
Atacanţi Salah, Firmino, Mane
Arsenal Londra Echipă probabilă Arsenal Londra
Portar Leno
Fundași Holding, Gabriel, Tierney
Mijlocaşi Bellerin, Ceballos, Xhaka, Saka
Atacanţi Willian, Lacazette, Aubameyang

Statistica meciurilor directe Liverpool v Arsenal Londra

Au trecut 3 ani și 7 meciuri directe între Liverpool și Arsenal de când nu s-a mai consemnat GG. În Supercupa Angliei de acum 3 săptămâni, din 29 august, a fost Arsenal – Liverpool 1-1, iar “tunarii” au câștigat la penalty-uri.

În ediția trecută a Premier League, Liverpool a câștigat turul cu 3-1, iar Arsenal returul, cu 2-1. Între aceste jocuri a fost unul de Cupa Ligii, scor 5-5, Liverpool învingând la penalty-uri.

În total, au fost 196 de partide directe. Liverpool a învins în 73 de meciuri, Arsenal în 70, iar 53 de jocuri s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Liverpool v Arsenal Londra

Liverpool pare mare favorită, dar în astfel de derby-uri precum cel cu Arsenal e periculos să-ți riști banii pe 1, X sau 2. Dar cred că se va înscrie încă din prima repriză. Unibet pariuri sportive dă cota 1,49 pentru totalul asiatic +1 după 45 de minute, iar Betano pariuri are cota 2,25 pentru minimum două goluri în prima jumătate a meciului. O altă variantă ar fi +2,5 goluri în acest meci – cota 1,55 în oferta Betano pariuri.

Liverpool vs Arsenal Londra Pont: Ambele formații înscriu

În primele 3 meciuri oficiale ale sezonului, Liverpool a înscris 13 goluri, iar Arsenal – 7 goluri. Ultimele 7 partide directe, disputate din 2017 încoace, s-au încheiat cu GG. Mizăm și noi pe faptul că vor înscrie ambele formații, cota 1,63 în oferta Betano pariuri.

Fotbal Anglia - Premier League

Ambele formații înscriu

1.63
Liverpool vs Arsenal Londra

28 Sep 20, 22:00

Miza: 7/10
Cota: 1.63
Status: Castigat

Liverpool vs Arsenal Londra Pont: Peste 2,5 goluri

Pont pentru proiectul #cota2. Liverpool arată bine și în acest sezon, iar după ce Manchester City, Manchester United și Chelsea au arătat mari probleme în primele etape, este iarăși favorită la titlu. Liverpool are 6 puncte din 6 posibile, trecând 4-3 de Leeds și mai ales 2-0 la Chelsea, echipa întărindu-se prin aducerea lui Thiago. Iar în atac Mane, Salah și Firmino sunt foarte eficienți. Arsenal pare mult mai solidă decât în sezonul precedent, de fapt câștigând Supercupa chiar în fața lui oponenților de astăzi, după loviturile de la 11m. Sub comanda lui Arteta "tunarii" joacă un fotbal mult mai bun, având la rândul lor maximul de puncte, moralul fiind foarte sus și prin prisma rezultatelor însă și datorită faptului că Aubameyang, cel mai bun jucător al lui Arsenal, a decis să rămână la echipă. Consider astfel că vom vedea un meci spectaculos, pariul mergând pe over 2.5 goluri la o cotă oferită de Betano.

Fotbal Anglia - Premier League

Peste 2,5 goluri

1.51
Liverpool vs Arsenal Londra

28 Sep 20, 22:00

Miza: 1/10
Cota: 1.51
Status: Castigat

Liverpool vs Arsenal Londra Pont: Liverpool peste 1,5 goluri

Liverpool a marcat 6 goluri in cele 2 etape și pare ca forța sa ofensiva e la fel de mare ca in sezonul trecut. Cu noul venit, la mijlocul terenului, Thiago Alcantara, jocul cormoranilor ar trebui sa fie și mai fantezist. Arsenal e și ea buna pe faza de atac, însă apărarea nu e la nivelul dorit. Merg pe minimum 2 goluri marcate de cormorani, la o cota decenta oferită de Betano.

Fotbal Anglia - Premier League

Liverpool peste 1,5 goluri

1.42
Liverpool vs Arsenal Londra

28 Sep 20, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici