1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Pont Premier League, Leicester - West Ham United: duel intre polii clasamentului

Pont Premier League, Leicester - West Ham United: duel intre polii clasamentului

Ioan Viorel
Ioan Viorel

2020-01-20 20:57:00

Fotbal - Anglia Premier League

22 Ianuarie 2020, 21:30

Leicester

Leicester

versus
West Ham United

West Ham United

1.53

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Leicester v West Ham United

Din runda cu numarul 24 din Premier League, meciul Leicester - West Ham United reprezinta una dintre alegerile noastre pentru pont, o partida care se va desfasura miercuri seara, de la ora 21.30, pe King Power Stadium.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Leicester: Forma echipei, știri și statistici

Leicester a pierdut trei dintre ultimele 5 partide sustinute in Premier League, dar cu toate astea sta inca fara emotii in ce priveste pozitia sa in clasament, una care ii ofera sanse mari la o participare viitoare in Champions League. "vulpile" sunt pe locul 3, cu 14 victorii, trei egaluri si 6 infrangeri, golaveraj 48-23, 45 puncte, la 11 distanta de ocupanta locului 5, Manchester United. Faptul ca golgeterul Vardy, care a beneficiat de o minivacanta din partea managerului Brandon Rodgers, n-a mai fost pe teren in cateva dintre etapele precedente a fost resimtit din plin de catre "albastri", care au pierdut vizibil din viteza. Totusi, echipa joaca un fotbal de calitate si este probabil doar o problema de timp pana cand isi va reintra in mana si ve reinnoda sirul victoriilor. Amartey este in continuare accidentat, in timp ce Morgan, James si Ndidi sunt incerti, insa doar recuperarea ultimului reprezinta o miza.

West Ham United: Forma echipei, știri și statistici

Venirea la carma tehnica a lui David Moyes a resuscitat in parte formatia londoneza, care a a acumulat ceva puncte in ultima perioada. "Ciocanarii" vin acum dupa un 1-1 pe teren propriu cu Everton, iar dupa meciul de Cupa din week-end o asteapta restanta cu Liverpool, adica o partida din care are sanse mici sa iasa cu punct sau puncte Tocmai de aceea, aceasta deplasare la Leicester este una foarte importanta pentru West Ham, care ar putea profita de perioada nu tocmai grozava pe care o traverseaza formatia gazda si de relaxarea acesteia data fiind situatia din clasament.. Cu aproximativ o luna in urma, Leicester a castigat in deplasare cu actualul adversar, 2-1, iar acesta ar putea fi un motiv pentru care oaspetii acestei intalniri si-ar dori o revansa. Fabianski. Wilshere, Fredericks si Yarmolenko vor lipsi din garnitura lui David Moyes, in timp ce Antonio si Anderson sunt inca incerti.

Echipe probabile

Leicester Echipă probabilă Leicester
Portar Schmeichel
Fundași Pereira, Evans, Soyuncu, Chilwell
Mijlocaşi Mendy - Iheanacho, Tielemans, Maddison, Barnes
Atacanţi Vardy
West Ham United Echipă probabilă West Ham United
Portar Randolph
Fundași Zabaleta, Diop, Ogbonna, Creswell
Mijlocaşi Snodgrass, Rice, Noble, Fornals
Atacanţi Lanzini - Haller

Statistica meciurilor directe Leicester v West Ham United

Din noiembrie 1998 incoace, Leicester si West Ham s-au intalnit de 24 de ori, in Premier League, Championship si Cupa Ligii. "Vulpile" au castigat de 7 ori in aceasta perioada, "ciocanarii" de 8 ori, iar alte 9 meciuri s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Leicester v West Ham United

Agentia Betano ofera o cota de 1,91 pentru pariul Sub3,5 cartonase in meci, agentie care, de asemenea, a cotat pariul Sub 3,5 goluri la 1,50.

Leicester vs West Ham United Pont: West Ham United inscrie

Leicester a primit 11 goluri in cele 11 partide disputate pe teren propriu in Premier League in acest campionat, ceea ce reprezinta o medie de un gol pe meci. Fiind o echipa preocupata de atac, nu de putine ori gruparea pregatita de Brandon Rodgers lasa spatii libere in aparare, spatii care ar putea fi valorificate de un adversar aflat cu cutitul la os. West Ham este pe locul 16 in clasamentul Premier League, cu numai un punct peste prima echipa aflata sub Linie, Aston Villa. In aceste conditii, formatia lui David Moyes va incerca sa inscrie macar o data, conditie aproape obligatorie pentru a avea speranta ca nu va pleca de la Leicester cu mana goala.

Fotbal - Anglia Premier League

West Ham United inscrie

1.53
Leicester vs West Ham United

22 Jan 20, 21:30

Miza: 8/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Leicester vs West Ham United Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Deși a suferit 4 eșecuri în cele mai recente 6 partide din campionat, Leicester încă se află pe loc de Champions League și are nevoie de un succes pentru a-și consolida locul 3. În ultimele 2 lupi vulpile au jucat de 8 ori și toate meciurile au avut gol sau goluri până la pauză. Nu cred că vom vedea o excepție în această seară, mai ales că în meciurile directe cu West Ham din ultimii 5 ani jucate pe teren propriu mereu a fost deschis scorul înainte de finele primei reprize.

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici