1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Leicester vs Southampton

Leicester - Southampton. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 20.08.2022

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-08-19 11:42:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

20 August 2022, 17:00

Leicester

Leicester

versus
Southampton

Southampton

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Leicester v Southampton

Sâmbătă cu începere de la ora 17:00 are loc partida dintre Leicester și Southampton ce contează pentru etapa a 3-a din Anglia Premier League. Ambele echipe încă sunt în căutarea primei victorii din actuala stagiune, astfel încât ne așteaptă o confruntare interesantă. În cele ce urmează vom vorbi despre această partidă, iar la finalul avancronicii vă vom oferi un pronostic ce considerăm că merită jucat.

Pariază la Winner pe meciul dintre Leicester vs Southampton cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Leicester: Forma echipei, știri și statistici

Leicester nu a avut startul de sezon dorit, acumulând un singur punct în primele două etape. În runda de debut aceasta a remizat acasă, 2:2 cu Brentford (deși a condus cu 0:2), după care a pierdut 2:4 cu Arsenal.

Pentru Leicester urmează în Premier League confruntări cu Chelsea (deplasare) și Manchester United (acasă), astfel încât o victorie mâine cu Southampton pare obligatorie pentru liniștea echipei în viitorul apropiat.

Atmosfera la club este afectată și de numeroasele zvonuri despre posibile plecări ale unor jucători de bază, nume precum Wesley Fofana, Youri Tielemans, James Maddison și Jamie Vardy fiind în prim plan. Chiar și așa, Brendan Rodgers spune că nu are în plan să aducă alți jucători.

De la ”vulpi” vor lipsi la meciul de mâine accidentații R. Bertrand (accidentare la genunchi) și R. Pereira (accidentare la tendonul lui Achile).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Southampton: Forma echipei, știri și statistici

Southampton a debutat în actualul sezon cu un eșec, scor 1:4 cu Tottenham, deși a condus cu 1:0 încă din minutul 12 prin golul marcat de J. Ward-Prowse. A urmat apoi o remiză 2:2 acasă cu Leeds, unde de data aceasta adversarii au fost cei care au condus (chiar cu 2:0), după care ”sfinții” au reușit să smulgă un punct pe final de meci prin golurile marcate de J. Aribo (72') și K. Walker-Peters (81').

Fanii “sfinților” au început să ceară demisia antrenorului austriac Ralph Hasenhüttl, mai ales că rezultatele slabe din acest start de sezon vin în continuarea celor dezamăgitoare din finalul stagiunii precedente. Southampton are o singură victorie și trei remize în ultimele ei 14 partide de Premier League! Mai mult decât atât, ea nu a mai câștigat o deplasare în campionat din luna februarie.

De la oaspeți lipsesc pentru meciul de mâine accidentații T. Walcott, R. Perraud și V. Livramento.

Hasenhüttl ar putea utiliza un prim 11 similar cu cel de săptămâna trecută, dar sunt pronosticate două – trei schimbări pe plan ofensiv. Astfel am putea vedea pe Aribo, Sekou Mara și/sau Adam Armstrong revenind în echipa de start.

Echipe probabile

Leicester Echipă probabilă Leicester
Portar Ward
Fundași Fofana, Evans, Soyuncu
Mijlocaşi Castagne, Tielemans, Ndidi, Justin
Atacanţi Maddison, Iheanacho; Vardy
Southampton Echipă probabilă Southampton
Portar Bazunu
Fundași Bella-Kotchap, Bednarek, Salisu
Mijlocaşi Walker-Peters, Ward-Prowse, Lavia, Djenepo
Atacanţi Armstrong, Aribo; Adams

Statistica meciurilor directe Leicester v Southampton

Din ultimele cinci partide directe, trei au fost câștigate de Leicester, iar două s-au încheiat cu remize. Trebuie să amintim și de celebra victorie a ”vulpilor” din 2019 din deplasare, scor 9:0! Ultimele trei confruntări directe au fost toate de tipul GG.

Cote pentru Leicester v Southampton

Pe lângă pontul principal mergem și pe victoria gazdelor la o cotă de 1.86 conform casei de pariuri Superbet.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Leicester vs Southampton cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Leicester vs Southampton Pont: Ambele echipe marchează

Ambele echipe vor fi în căutarea primei victorii din actuala stagiune, iar o remiză nu va mulțumi nici una dintre părți. Pentru Leicester urmează confruntări grele cu Chelsea și Manchester United, în timp ce Southampton nu a mai câștigat o deplasare din februarie, iar Hasenhüttl are postul în pericol. Ar trebui să ne așteptăm la un meci deschis, motiv pentru care vom merge pe pronosticul Ambele echipe marchează la o cotă de 1.65 conform Superbet Pariuri Sportive. De altfel ultimele trei confruntări directe au fost GG-uri. Mai mult decât atât, ambele formații au fost destul de eficiente ofensiv în acest start de sezon, dar au arătat slăbiciuni serioase pe partea defensivă. De aceea ele au fost implicate până acum doar în GG-uri, cu cele mai mari medii de goluri / meci din campionat după două etape: 5, respectiv 4.5.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Ambele echipe marchează

1.65
Leicester vs Southampton

20 Aug 22, 17:00

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici