1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Leicester – Sheffield United. Ponturi Pariuri Premier League, 16.07.2020. Partidă cu miză uriașă

Leicester – Sheffield United. Ponturi Pariuri Premier League, 16.07.2020. Partidă cu miză uriașă

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-07-15 09:52:00

Fotbal Anglia - Premier League

16 Iulie 2020, 20:00

Leicester

Leicester

versus
Sheffield United

Sheffield United

1.48

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Leicester v Sheffield United

Leicester – Sheffield United, partidă programată joi, de la ora 20.00, în etapa a 36-a din campionatul Angliei, are o miză uriașă pentru ambele formații. Leicester luptă “la baionetă” cu Manchester United pentru ultimul loc de Liga Campionilor, în timp ce Sheffield este în mijlocul unei încleștări formidabile cu alte 4 echipe pentru locurile de Europa League. Leicester - Sheffield va juca pe atac, pentru că egalul nu ajută pe nimeni.

Întâlnirea va fi fără spectatori.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Leicester: Forma echipei, știri și statistici

Leicester (locul 4, 59 de puncte, golaveraj 65-36) face eforturi mari să stopeze picajul în care a intrat. Multă vreme a părut sigură de locul 3, dar după reluarea campionatului nu reușește să-și regăsească ritmul și a căzut pe poziția a patra, fiind foarte aproape acum să iasă din zona locurilor de Liga Campionilor.
Dar Brendan Rodgers și jucătorii săi nu s-au resemnat, chiar dacă etapa trecută au pierdut neverosimil, 1-4 la Bournemouth, echipă aflată pe loc retrogradabil și care venea după 9 partide fără victorie. În orice caz, meciul a fost bizar, pentru că Vardy a deschis scorul pentru Leicester, apoi oaspeții, în doar două minute, au primit două goluri și au avut un om eliminat.

Leicester a reușit o singură victorie în cele 7 partide disputate de la reluarea campionatului – un 3-0 cu Crystal Palace acum 3 etape.

Pentru acest joc, Soyuncu (eliminat etapa trecută) este suspendat. Vor mai lipsi Amartey și Pereira, dar se speră în recuperarea lui Maddison și Chilwell.

Sheffield United: Forma echipei, știri și statistici

Sheffield United (locul 7, 54 de puncte, golaveraj 38-33) este pe val în acest moment, reușind etapa trecută să bată la scor Chelsea, 3-0. Nou-promovată în Premier League după o pauză de 13 ani, Sheffield este revelația competiției. Acum e pe locul 7, dar mai are de făcut un mic pas, până pe 6, ca să fie sigură de participarea în Europa League. De Wolverhampton (pe care a învins-o acum două etape cu 1-0) o desparte un singur punct, dar trebuie să suporter și presiunea altor trei formații aflate în spate, Tottenham, Arsenal și Burnley.

Un egal nu ajută în această circumstanță, iar “lamele” vor forța victoria la Leicester, deși adversarul este unul foarte puternic.

Problema e că, deși sunt într-o formă excelentă, cei de la Sheffield nu prea câștigă în deplasări. Au 4 meciuri la rând fără înfrângere în Premier League, dar 3 victorii au fost obținute acasă, iar singura deplasare din acest interval s-a terminat la egalitate, 1-1 la Burnley. De la reluarea sezonului, Sheffield a mai disputat alte 3 jocuri afară: 0-0 la Aston Villa, 0-3 la Newcastle, 0-3 la Manchester United.

Sheffield vine la Leicester fără Freeman și Clarke.

Echipe probabile

Leicester Echipă probabilă Leicester
Portar K. Schmeichel
Fundași Albrighton, Bennett, Evans, Justin
Mijlocaşi Ndidi – Perez, Praet, Tielemans, Barnes
Atacanţi Vardy
Sheffield United Echipă probabilă Sheffield United
Portar Henderson
Fundași Basham, Egan, O’Connell
Mijlocaşi Baldock, Berge, Norwood, Osborne, Stevens
Atacanţi McBurnie, McGoldrick

Statistica meciurilor directe Leicester v Sheffield United

În turul acestui sezon, Leicester a câștigat la Sheffield United cu 2-1, dar meciul a fost acum aproape un an, pe 24 august.
În ultimii 9 ani au mai exista doar două jocuri, în cupe, pentru că Sheffield a evoluat în acest răstimp în eșaloanele inferioare. În februarie 2018, Leicester a învins Sheffield Utd. cu 1-0 în Cupa Angliei, iar în august 2017, tot “vulpile” s-au calificat în Cupa Ligii după 4-1 cu “lamele”.

S-au jucat, în total, 63 de partide. De 25 de ori a câștigat Leicester, de 17 ori Sheffield United, de 21 de ori a fost egal.

Cote pentru Leicester v Sheffield United

Pentru că un punct nu ajută pe nimeni, cred că ambele echipe vor încerca, în felul lor, să înscrie. Pariul pe totalul asiatic +2 (dacă se înscriu exact două goluri se returnează banii, dacă se dau minimum 3 câștigăm) are cota 1,62 la Superbet. GG-ul (ambele înscriu) are cota 1,85 la aceeași agenție.

Leicester vs Sheffield United Pont: Leicester câștigă, egalul returnează banii

Leicester are nevoie disperată de victorie după ultimele rezultate dezastruoase, care au adus-o în pragul pierderii locului 4. Totuși, ultimul joc acasă a fost un lejer 3-0 cu Crystal Palace, deci “vulpile” se vor mobiliza exemplar. Sheffield este într-o formă de zile mari, dar încă n-a reușit să câștige în deplasare de la reluarea sezonului, deși a disputat 4 meciuri. Mai mult, două dintre ele (cu Man. United și Newcastle) au fost pierdute cu 0-3. Mizăm pe victorie Leicester în pariul fără X (egalul returnează banii) – cu cota 1,48 la Superbet.

Miza: 7/10
Cota: 1.48
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici