1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Leicester vs. Manchester United

Leicester – Manchester United. Ponturi Pariuri Premier League, Anglia 16.10.2021. Derby-ul zilei între două echipe care-și caută forma

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-10-15 21:25:00

Fotbal Anglia - Premier League

16 Octombrie 2021, 17:00

Leicester

Leicester

versus
Manchester United

Manchester United

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Leicester v Manchester United

Leicester – Manchester United, partidă programată sâmbătă, de la ora 17.00, în etapa a 8-a din campionatul Angliei, opune două formații de top, care vizează locurile de Liga Campionilor, dar acum traversează o formă mai slabă. Manchester United a luat un punct din ultimele 6, în timp ce Leicester este chiar în cădere liberă după 4 etape fără victorie. Momentul este crucial pentru ambele echipe, dar pentru gazdele antrenate de Brendan Rodgers un nou eșec ar putea însemna diminuarea teribilă a șanselor de a prinde un loc între primele 4 – obiectiv ratat la mustață în ultimele două sezoane.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Leicester: Forma echipei, știri și statistici

Leicester (locul 13, 8 puncte, golaveraj 9-12) se vede în pericolul iminent de a-și compromite foarte rapid, în acest sezon, șansele de calificare în grupele Ligii Campionilor. Startul de sezon a fost absolut dezamăgitor, iar în ultimele meciuri „vulpile“ n-au mai reușit nici măcar acasă să câștige. În septembrie au fost 3 partide pe teren propriu: 0-1 cu Manchester City în Premier League, 2-2 cu Napoli în Liga Europa, 2-2 cu Burnley în campionat. Cele mai recente două jocuri au fost însă în deplasare, de asemenea fără succes: 0-1 cu Legia Varșovia, în Liga Europa, și 2-2 cu Crystal Palace, în campionat.

Echipa n-are o problemă să găsească drumul spre poartă. Singura formație contra căreia n-a reușit să înscrie a fost campioana Manchester City, echipa cu cea mai bună apărare. Dar, pe de altă parte, Leicester a reușit contraperformanța de a primi gol în 6 din cele 7 etape de început – așa a ajuns la golaverajul negativ de acum.

Leicester nu-i va avea la dispoziție sâmbătă pe Wesley Fofana, James Justin și Wilfred Ndidi, accidentați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Manchester United: Forma echipei, știri și statistici

Manchester United (locul 4, 14 puncte, golaveraj 14-9) a început foarte bine acest campionat, dar „s-a tăiat“ în ultima lună. După 3 victorii și o remiză în primele 4 etape din Premier League au urmat 3 înfrângeri, o remiză și doar două victorii în următoarele 6 jocuri în toate competițiile – inclusiv o eliminare acasă în Cupa Ligii.

Absolut remarcabil, Manchester United a jucat ultimele 4 partide oficiale acasă, dar n-a reușit decât o victorie: 0-1 cu West Ham în Cupa Ligii, 0-1 cu Aston Villa în campionat, 2-1 cu Villarreal în grupele Ligii Camionilor, 1-1 cu Everton în campionat.

Startul bun de sezon a permis însă formației pregătite de Ole Gunnar Solskjaer să fie în acest moment încă pe locul 4 în clasament, la doar două puncte de liderul Chelsea.

„Diavolii roșii“ îl vor avea în atac pe temutul Cristiano Ronaldo, dar vor fi lipsiți de Raphael Varane (accidentat) și, foarte probabil, Harry Maguire (abia recuperat). Nici Fred și Edinson Cavani nu vor fi disponibili, aceștia participând la preliminariile din America de Sud.

Echipe probabile

Leicester Echipă probabilă Leicester
Portar K. Schmeichel
Fundași Pereira, Evans, Soyuncu, Bertrand
Mijlocaşi Lookman, Soumare, Tielemans, Barnes
Atacanţi Vardy, Iheanacho
Manchester United Echipă probabilă Manchester United
Portar De Gea
Fundași Wan-Bissaka, Bailly, Lindelof, Shaw
Mijlocaşi McTominay, Pogba – Greenwood, Fernandes, Sancho
Atacanţi Cr. Ronaldo

Statistica meciurilor directe Leicester v Manchester United

Meciurile dintre Leicester și Manchester United au fost foarte disputate în ultimii ani.

În sezonul trecut s-au disputat 3 partide, toate cu GG. În campionat, în tur a fost Leicester – Manchester United 2-2. În retur a fost Man. Utd. – Leicester 1-2. Între cele două jocuri a fost un meci de Cupă câștigat de Leicester cu 3-1.

Acum două sezoane, Man. Utd. a învins de două ori: 1-0 acasă, 2-0 în deplasare.

S-au disputat, până acum, 96 de partide. Leicester a câștigat de 24 de ori, Manchester United de 48 de ori, de alte 24 de ori a fost egalitate.

Cote pentru Leicester v Manchester United

Se confruntă două formații care au atacanți de superclasă. În primele 7 etape, Leicester a înscris de 9 ori, iar Manchester United de 14 ori. Putem miza pe minimum 3 goluri marcate – cota 1,7 în oferta Betano pariuri. Cred că sunt bune premise să vedem deschiderea scorului înainte de jumătatea meciului – Betano pariuri are cota 1,72 pentru totalul asiatic +1 la pauză.

Leicester vs Manchester United Pont: Ambele echipe marchează

Deși au avut rezultate mai puțin convingătoare înainte de pauza competițională, Leicester și Manchester United dispun de echipe foarte bune, cu atacanți de superclasă. În prima linie a celor de la Leicester va fi golgheterul Vardy, la oaspeți va fi Ronaldo. Așteptăm un GG la acest meci – cota 1,62 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici