1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Leeds United vs Wolverhampton

Leeds United – Wolverhampton, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 06.08.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-08-05 23:25:00

Fotbal Anglia - Premier League

06 August 2022, 17:00

Leeds United

Leeds United

versus
Wolverhampton

Wolverhampton

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Leeds United v Wolverhampton

Leeds United și Wolverhampton sunt adversare sâmbătă, de la ora 17:00, în prima etapă din Premier League. Am selectat și pariuri pentru acest eveniment.

Pariază la Winner pe meciul dintre Leeds vs Wolves cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Leeds United: Forma echipei, știri și statistici

Leeds United a scăpat ca prin urechile acului de retrogradare în sezonul precedent, profitând și de jocul rezultatelor, de o înfrângere a echipei Burnley în ultima rundă. Albii au avut un an competițional greu, în care s-au confruntat cu multe probleme de lot, în care au renunțat inclusiv la Marcelo Bielsa.

Jesse Marsch a preluat echipa în ultima parte a sezonului, a rămas cu ea în Premier League și acum începe primul sezon plin pe Elland Road. Managerul american este foarte bucuros că deschide sezonul cu un meci pe teren propriu. „Cred că trebuie să jucăm agresiv și cred că trebuie să jucăm bine cu calitate, cu încredere”, a prefațat Marsch acest joc, care se bucură acum și de serviciile atacantului Patrick Bamford. Acesta a lipsit atât de mult echipei în ediția trecută, din cauza multiplelor accidentări.

În pauza competițională, Leeds s-a despărțit de doi oameni cheie, Raphinha și Kalvin Phillips, ajunși la FC Barcelona, respectiv Manchester City, pentru care a obținut peste 100 de milioane de euro. Ultimul a lipsit și el aproape tot sezonul trecut din cauza problemelor medicale. Clubul nu a ținut să facă profit, ci a investit toată suma în cinci jucători. Jumătate din sumă s-a dus pentru achițiile lui Brenden Aaroson și Rasmus Kristensen de la RB Leipzig. Ambii sunt așteptați titulari cu această ocazie. Luis Snisterra (Feyenoord), Tyler Adams (RB Leipzig) și Marc Roca (Bayern) sunt celelalte transferuri. Ultimii doi vor juca la mijlocul terenului.

Meciurile de pregătire au construit un moral bun înaintea startului de sezon. Bilanțul a fost de trei victorii, un egal și o înfrângere, venită cu Aston Villa (0-1). În ultimul test, Leeds United a învins Cagliari cu 6-2. Bamford și Rodrigo au adunat împreună nu mai puțin de 5 goluri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Wolverhampton: Forma echipei, știri și statistici

Wolverhampton vine după un sezon în Top 10, în care s-a reașezat cu Bruno Lage la timonă. Portughezul s-a familiarizat cu absolut tot pe Molineux, iar în noua stagiune își propune să urce mai mult decât acel loc 10 de la finalul stagiunii precedente.

În pauza competițională, o prioritate pentru antrenorul principal a fost să implementeze un nou sistem cu patru oameni în linia defensivă, în încercarea de a propune un fotbal mai dinamic pentru echipa sa. „Încă din prima zi și după patru sau cinci săptămâni de lucru cu toată lumea, suntem foarte fericiți. Cred că strategia a fost de a provoca jucătorii să joace într-un sistem diferit. Linia de patru înseamnă că mai avem un om la mijlocul terenului sau ca atacant, în funcție de echipa pe care vrei să o joci, iar cu Morgan, Daniel, Pedro, Raul, Hwang, avem multă dinamică”, a spus Lage pentru site-ul oficial al clubului.

În linii mari, Wolves încep sezonul cu același lot. Au plecat Marcal și Saiss dintre oamenii mai importanți. În apărare a fost adus, în schimb, Nathan Collins de la Burnley. De asemenea, Hee-chan Hwang a fost cumpărat definitiv de la RB Leipzig, iar Adama Traore a revenit după împrumutul la FC Barcelona.

În amicale, „lupii” au câștigat doar două din cele șase jocuri, cu Alaves (4-0) și Besiktas (3-0). În ultimele două verificări, scorul a fost același, 1-1, cu Sporting și Farense.

Oaspeții încep sezonul cu o absență importantă, cea a atacantului Raul Jimenez, accidentat. Astfel, Lage ar putea începe cu un nr. 9 fals, cu Pedro Neto sau Podence.

Echipe probabile

Leeds United Echipă probabilă Leeds United
Portar Meslier
Fundași Struijk, Koch, Llorente, Kristensen
Mijlocaşi Roca, Adams; Aaronson, Rodrigo, Harrison
Atacanţi Bamford
Wolverhampton Echipă probabilă Wolverhampton
Portar Sa
Fundași Jonny, Collins, Kilman, Ait-Nouri
Mijlocaşi Neves, Moutinho, Dendoncker, Gibbs-White
Atacanţi Podence, Neto

Statistica meciurilor directe Leeds United v Wolverhampton

Ultimul meci direct a fost de poveste. Wolves a condus cu 2-0, dar a pierdut cu 3-2. În jocul tur din ediția precedentă, la Leeds, scorul a fost egal, 1-1.

Cote pentru Leeds United v Wolverhampton

Trei din ultimele patru meciuri directe s-au încheiat cu 0-2 goluri la total. Pentru under 2,5 goluri și la acest joc, cota este 1,82 în oferta de pariuri Betano.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Leeds vs Wolves cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Leeds United vs Wolverhampton Pont: Victorie Leeds. La scor egal, pariul se rambursează

Leeds United a scăpat de presiunea din finalul sezonului trecut, iar Jesse Marsch poate construi acum în liniște. Ultimele jocuri de pregătire au arătat o formație descătușată, cu alt elan. Un plus de putere și încredere a venit odată și cu revenirea lui Patrick Bamford în atac. Cu el în echipă, Leeds pare o altă formație, iar gazdele pot emite pretenții pentru un debut cu dreptul. Wolves au terminat sezonul precedent cu 7 meciuri fără victorie. De asemenea, în amicale au câștigat doar 33% din jocuri. Deși meciurile de pregătire nu sunt un factor determinant, „lupii” au arătat recent că încă sunt în căutarea unei forme adecvate. Leeds pare o echipă cu mai mult tonus, motiv pentru care pariem pe victoria trupei lui Marsch, cu returnarea mizei la scor egal. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici