1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Leeds – West Ham. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 25.09.2021

Leeds – West Ham. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 25.09.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-09-24 10:05:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

25 Septembrie 2021, 17:00

Leeds United

Leeds United

versus
West Ham United

West Ham United

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Leeds United v West Ham United

Sâmbătă cu începere de la ora 17:00 are loc partida dintre Leeds și West Ham ce contează pentru etapa a 6-a din Anglia Premier League. În cele ce urmează vom vorbi despre această confruntare, iar la finalul avancronicii vă vom oferi un pronostic pe echipa care considerăm că se va impune.

Leeds United: Forma echipei, știri și statistici

Leeds încă este în căutarea primei victorii din această ediție de campionat, dar ce-i drept a și pierdut până acum doar cu Manchester United (1:5) și Liverpool (0:3). Ea a obținut trei puncte în urma remizelor cu Everton (2:2), Burnley (1:1) și Newcastle (1:1). Formația pregătită de Marcelo Bielsa a reușit să obțină marți o victorie la penalty-uri cu Fulham în Cupa Ligii, după 0:0 în timpul regulamentar de joc.

La conferința de presă de joi Bielsa a menționat că Diego Llorente, Robin Koch și Patrick Bamford nu vor juca sigur în partida de sâmbătă, toți trei fiind accidentați. Nu va evolua nici Pascal Struijk, acesta fiind în continuare suspendat. În schimb Luke Ayling, Jack Harrison și Raphinha ar putea juca, dar contează cum vor fi din punct de vedere fizic la ora meciului.

Ayling revine după o accidentare și ar putea fi titular în centrul apărării, ceea ce ar însemna că Kalvin Phillips ar putea reveni la poziția sa de mijlocaș central.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

West Ham United: Forma echipei, știri și statistici

 West Ham a avut un început bun de sezon, reușind să scape neînvinsă în primele patru etape. Aceasta a debutat cu două victorii (4:2 cu Newcastle și 4:1 cu Leicester), după care a urmat doar un 2:2 acasă cu Crystal Palace, și un 0:0 în deplasare cu Southampton. A urmat însă în etapa precedentă un meci greu pe teren propriu cu Manchester United, și deși S. Benrahma a deschis scorul pentru ”ciocanari” în minutul 30, ”diavolii” au întors prin Cristiano Ronaldo (35’) și Lingard (89’). Gazdele puteau egala pe final, însă Mark Noble a ratat penalty în al 5-lea minut de prelungire. Astfel West Ham ocupă în acest moment doar poziția a opta cu 8 puncte.

West Ham și-a luat revanșa pe Manchester United miercuri în Cupa Ligii, acolo unde s-a impus cu 1:0 datorită golului reușit de Lanzini în minutul 9. Ambele echipe au evoluat cu un prim 11 complet diferit față de cel din campionat, nefolosind în echipa de start nici măcar un jucător din titularii din partida din ligă.

Per total jocul lui West Ham este destul de bun, și sunt motive de speranță că aceasta poate termina din nou sezonul pe un loc de cupă europeană. De altfel, cu David Moyes pe bancă, ”ciocanarii” au reușit în sezonul precedent un punctaj record de 65 de puncte, ceea ce i-a permis să termine pe locul 6, deasupra lui Tottenham, poziție ce a dus-o direct în grupele Europa League.

Ryan Fredericks s-a accidentat în meciul din cupă și nu va putea juca în partida de mâine, dar în rest Moyes are tot lotul disponibil. Michail Antonio a revenit după o suspendare ce l-a ținut departe de teren în meciul cu United din campionat și cel mai probabil va fi titular ținând cont că nu a evoluat nici în cupă, deci este odihnit.

Echipe probabile

Leeds United Echipă probabilă Leeds United
Portar Meslier
Fundași Dallas, Ayling, Cooper, Firpo
Mijlocaşi Phillips; Raphinha, Roberts, Klich, James
Atacanţi Rodrigo
West Ham United Echipă probabilă West Ham United
Portar Fabianski
Fundași Coufal, Zouma, Ogbonna, Cresswell
Mijlocaşi Soucek, Rice; Bowen, Fornals, Benrahma
Atacanţi Antonio

Statistica meciurilor directe Leeds United v West Ham United

West Ham a câștigat ambele partide directe din sezonul precedent de campionat, 2:1 și 2:0.  Acestea au fost primele confruntări directe după o pauză de opt ani, așa că rezultatele mai vechi nu prea sunt relevante. Totuși trebuie menționat că David Moyes a întâlnit-o de șapte ori pe Leeds de-a lungul carierei, câștigând de cinci ori și obținând o remiză.

Cote pentru Leeds United v West Ham United

Pentru un pariu mai curajos puteți încerca victoria celor de la West Ham la o cotă de 2,20 la Betano pariuri sportive.

Leeds United vs West Ham United Pont: West Ham (0)

Eșecul din runda trecută cu United a fost primul pentru West Ham după o serie de nouă partide consecutive fără înfrângere în campionat (luând în considerare și pe cele din ediția precedentă). Și chiar și în acel meci, ”ciocanarii” puteau scoate un punct dacă Noble nu rata penalty pe final de meci. În mandatul lui David Moyes West Ham arată destul de bine, și credem că are forța de a scăpa neînvinsă de pe terenul lui Leeds, formație care încă nu a simțit gustul victoriei în această ediție de campionat. De aceea vom merge pe o victorie a oaspeților, dar cu miză returnată la egal, cota oferită de casa de pariuri Betano fiind de 1.83.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

West Ham (0)

1.83
Miza: 8/10
Cota: 1.83
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici