1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Leeds - Charlton: ponturi pariuri Anglia Championship. 22.07.2020

Leeds - Charlton: ponturi pariuri Anglia Championship. 22.07.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-07-21 23:36:00

Fotbal Anglia - Championship

22 Iulie 2020, 21:30

Leeds United

Leeds United

versus
Charlton

Charlton

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Leeds United v Charlton

În ultima etapă în liga secundă engleză, Leeds primește vizita celor de la Charlton. Meciul este programat miercuri, de la ora 21:30. În cele ce urmează puteți citi analiza partidei, iar la final veți găsi pontul oferit.

Leeds United: Forma echipei, știri și statistici

Trupa lui Marcelo Bielsa este promovată matematic în Premier League. După 5 victorii la rând, Leeds este sigură de ocuparea primului loc în Championship. Cea mai recentă etapă a adus un succes pe terenul lui Derby (3-1), care a consfințit promovarea. Pentru acest meci, gazdele nu se pot baza e Berardi, Philips și Forshaw. Tinerii Shackleton și Struijk au avut o evoluție bună în fața lui Derby, astfel că și-ar putea bifa un loc în prima echipă. Recent, Leeds a obținut doar un egal pe teren propriu cu Luton (1-1), una dintre contracandidatele lui Charlton pentru salvarea de la retrogradare.

Charlton: Forma echipei, știri și statistici

Rezultatele recente nu au fost pozitive pentru echipa-oaspete, care riscă să retrogradeze liga a treia engleză. Înaintea ultimei etape, Charlton este peste linia care menține în Championship, la egalitate de puncte cu Luton. Vestea proastă pentru oaspeții de miercuri e că Luton o întâlnește pe teren propriu pe Blackburn, formație fără vreo miză pe final de sezon. Ultimele două etape au adus remize pentru Charlton, în care a reușit să înscrie de fiecare dată: 1-1 cu Birmingham și 2-2 cu Wigan. Managerul Lee Bowyer are la dispoziție aproape tot lotul: doar Lewis Page este singurul absent.

Echipe probabile

Leeds United Echipă probabilă Leeds United
Portar Casilla
Fundași Ayling, Cooper, White, Dallas
Mijlocaşi Struijk - Costa, Shackleton, Hernandez, Harrison
Atacanţi Bamford
Charlton Echipă probabilă Charlton
Portar Phillips
Fundași Lockyer, Pearce, Sarr
Mijlocaşi Matthews, Morgan, Field, Cullen, Doughty
Atacanţi Bonne, Aneke

Statistica meciurilor directe Leeds United v Charlton

Charlton este neînvinsă în ultimele 6 meciuri directe. Oaspeții au reușit să se impună în cele mai recente două dueluri cu Leeds: 1-0 și 2-1.

Cote pentru Leeds United v Charlton

Oaspeții nu-și permit un rezultat negativ, iar eu merg pe mâna lor. În afara pontului oferit puteți juca și selecția X2, la o cotă de 2.10.

Leeds United vs Charlton Pont: Charlton marchează

Oaspeții au mare nevoie de puncte în ultima etapă din Championship. În condițiile în care contracandidata în lupta pentru evitarea retrogradării, Luton, are o misiune ușoară pe teren propriu, Charlton nu își permite să plece cu mâna goală de pe terenul lui Leeds. Chiar dacă trupa lui Marcelo Bielsa va termina pe locul 1 în liga secundă engleză, în ultima etapă este de anticipat să o lase mai moale. De asemenea, Leeds a avut mari probleme în duelurile directe cu Charlton, formație pe care nu a învins-o în ultimele șase confruntări. Consider că oaspeții vor reuși să înscrie cel puțin o dată, la o cotă bună oferită de Betano. Succes!

Fotbal Anglia - Championship

Charlton marchează

1.45
Leeds United vs Charlton

22 Jul 20, 21:30

Miza: 8/10
Cota: 1.45
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici