1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Leeds United – Brighton & Hove. Ponturi pariuri Premier League, Anglia 16.01.2021. Meci cu goluri multe?

Leeds United – Brighton & Hove. Ponturi pariuri Premier League, Anglia 16.01.2021. Meci cu goluri multe?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-01-15 21:18:00

Fotbal Anglia - Premier League

16 Ianuarie 2021, 17:00

Leeds United

Leeds United

versus
Brighton & Hove Albion

Brighton & Hove Albion

1.51

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Leeds United v Brighton & Hove Albion

Leeds United – Brighton & Hove, partidă programată sâmbătă, de la ora 17.00, în etapa a 19-a din campionatul Angliei, este un meci între două echipe care și-au pierdut ritmul. Leeds este spectaculoasă și a făcut până acum o figură admirabilă la revenirea în Premier League după aproape 20 de ani, dar are momente de cădere. Brighton s-a chinuit, literalmente, tot sezonul să câștige.

Meciul se joacă fără public din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Leeds United: Forma echipei, știri și statistici

Leeds United (locul 12, 23 de puncte, golaveraj 30-33) a pierdut usturător duminica trecută, meciul de Cupa Angliei cu Crawley (liga a 4-a!), scor 0-3, dar antrenorul Marcelo Bielsa a băgat în teren rezervele.

Echipa este însă venea după o altă înfrângere identică în campionat, 0-3 la Tottenham.

Cu toate acestea, Leeds are motive să fie în continuare liniștită. A revenit în Premier League cu un joc spectaculos și ofensiv, plăcut, marchează o grămadă de goluri și mai mult ca sigur nu se pune problema retrogradării.

Învinsă de echipe puternice (acum o lună și-a luat-o cu 2-6 în deplasare la Manchester City), face treabă bună cu formațiile mai slab cotate. În ultimele săptămâni a învins cu 5-0 la WBA, a trecut cu 1-0 acasă de incomoda Burnley și cu 5-2, tot acasă, de Newcastle.

Brighton & Hove Albion: Forma echipei, știri și statistici

Brighton (locul 17, 14 puncte, golaveraj 21-29) înoată, pur și simplu, de la începutul acestui sezon. Are doar două victorii în 18 etape și cel mai mare număr de remize din Premier League – 8.

Echipa e clasată pe ultimul loc care asigură supraviețuirea și simte deja presiunea după ce Fulham a “ciugulit” o remiză în deplasarea de la Tottenham și s-a apropiat la doar două puncte în urma sa.

Brighton nu joacă rău în deplasare. A marcat în 7 din ultimele meciuri oficiale pe teren advers, inclusiv la Tottenham, West Ham și Everton. Pentru a lua distanță față de zona retrogradării e însă nevoie de mai mult.

E de așteptat ca antrenorul Graham Potter să conceapă o strategie care să caute golul, având în vedere profilul adversarului. E destul de sigur că Leeds va înscrie (mai ales că nici Brighton nu strălucește în apărare), dar punctul slab al gazdelor e defensiva.

 

Echipe probabile

Leeds United Echipă probabilă Leeds United
Portar Meslier
Fundași Dallas, Ayling, Cooper, Alioski
Mijlocaşi Klich – Raphinha, Rodrigo, Hernandez, Harrison
Atacanţi Bamford
Brighton & Hove Albion Echipă probabilă Brighton & Hove Albion
Portar Sanchez
Fundași Webster, Dunk, Burn
Mijlocaşi Veltman, White, Bissouma, March
Atacanţi Gross, Tau – Maupay

Statistica meciurilor directe Leeds United v Brighton & Hove Albion

Ultimele meciuri între aceste echipe s-au disputat acum 4 ani, în liga secundă. Fiecare formație și-a câștigat jocul de acasă cu scor identic, 2-0.

Cu încă un sezon înainte (2015-2016), Brighton umflase toate punctele: 2-1 la Leeds, 4-0 acasă.

În total, s-au jucat 28 de partide. Leeds a câștigat 8, Brighton 12, alte 8 s-au terminat remiză.

Cote pentru Leeds United v Brighton & Hove Albion

Nu cred că Leeds poate pierde acest meci acasă. Totuși, ca marjă de eroare putem elimina X-ul din ecuație. Betano pariuri ne dă cota 1,57 pe 1 fără X (egalul returnează banii). Acesta este genul de meci care se poate termina cu destul de multe goluri. Pariul pe minimum 3 la final are cota 1,6 pe Betano pariuri. Unul mult mai ispititor este cel pe minimum două goluri până la pauză – cota 2,37 pe Betano pariuri.

Leeds United vs Brighton & Hove Albion Pont: Ambele echipe marchează

Leeds, una dintre cele mai exuberante echipe din Premier League, cu un atac prolific întrecut doar de erorile din propria apărare, întâlnește o formație care a marcat destul de mult în deplasările sale. Mizăm pe GG în Leeds – Brighton, cota 1,51 pe Betano pariuri.

Miza: 8/10
Cota: 1.51
Status: Pierdut

Leeds United vs Brighton & Hove Albion Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Deși sună ciudat, Leeds este cea mai spectaculoasă echipă din Premier League, singura în meciurile căreia au fost marcate peste 60 de goluri. Desigur, golaverajul este negativ, 30-33, dar contează faptul că se înscrie pe bandă rulantă. Ca atare, îmi iau inima-m dinți și risc o cotă mare din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 4.70
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici