Share

Pont pentru Huddersfield Town - Manchester United, Premier League, 05.05.2019

Fotbal Anglia

Cota: 1.33

Adaugat de: Vladimir Eugen

05 Mai 2019 10:27 749 0
Logo Huddersfield
Logo Manchester United
Huddersfield
Manchester United
VS
16:00 05 Mai 2019
Premierleague

Analiză și informații pentru Huddersfield v Manchester United

Huddersfield și Manchester United se întâlnesc în penultima etapă din Premierleague, mizele lor fiind complet diferite. Dacă United are ca obiectiv o prezență în Top 4 și implicit o calificare în Champions League, lucru plauzibil dacă ne gândim la program, Huddersfield este deja retrogradată în Championship având doar 14 puncte. Pontul acestui meci îl găsiți mai jos si va fi folosit în cadrul proiectului "Cota 2".

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Cote pentru Huddersfield v Manchester United

Pont Huddersfield vs Manchester United: Manchester United castiga

Huddersfield Town a fost o prezență de scurtă durată în Premierleague, echipa în acest sezon acumulând doar 14 puncte și fiind deja retrogradată de câteva săptămâni. Trupa lui Siewert are doar 20 goluri marcate și vine după 13 înfrângeri în ultimele 14 partide, acasă pierzând recent 1-2 cu Watford, 1-4 cu Leicester și 0-2 cu Bournemouth. Manchester United este pe 6, însă are șanse la o prezență în Top 4 deci în Champions League sezonul viitor. Forma lor este slabă însă programul îi ajută mult, United jucând cu două echipe deja retrogradate deoarece în ultima etapă primește pe Old Trafford vizita lui Cardiff. În plus, Manchester poate să profite de programul greu al celorlalte echipe: Arsenal are deplasare grea la Burnley, Tottneham joacă meci dificil cu Everton iar Chelsea se duce la Leicester, unde și ea poate pierde puncte. Așadar United cu 6 puncte are destul de multe șanse să termine sezonul pe 4, și consider că va fi foarte motivată astăzi, pontul meu mergând pe victoria lor la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Manchester United castiga

Miza: 10/10

Cota: 1.33

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Huddersfield vs Manchester United: Peste 1 gol asiatic la pauză

Deși United nu trece prin cea mai înfloritoare perioadă, vorba neaoșă, dacă nici pe ăștia, atunci pe cine? Huddersfield este de mult retrogradată, iar cele 10 eșecuri din cele mai recente 11 meciuri de pe teren propriu sunt elocvente pentru situația din clasament. Dar cum nici United nu este mai răsărită, cu 5 înfrângeri la rând în deplasare în toate competițiile, voi paria pe goluri, United primind gol până la pauză în cele mai recente 3 meciuri pe teren străin, iar Huddersfield a încasat gol până la pauză cu Watford, Leicester și Bournemouth.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Modster

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Vladimir Eugen

Ponturi:

54

Castigate:

33

Pierdute:

16

Anulate:

3

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici