1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Fulham vs Liverpool

Fulham - Liverpool Ponturi Pariuri Anglia Premier League 06.08.2022. "Cormoranii" au început în forță noul sezon!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2022-08-05 19:29:00

Fotbal Anglia - Premier League

06 August 2022, 14:30

Fulham

Fulham

versus
Liverpool

Liverpool

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Fulham v Liverpool

Primul meci al zilei în Premier League va avea loc de la 14:30, la Londra, pe Craven Cottage, unde Fulham va primi vizita celor de la Liverpool. Se anunță o partidă dezechilibrată, între două echipe cu obiective total opuse. Gazdele încearcă să evite retrogradarea, în timp ce oaspeții țintesc titlul. Ultima întălnire de pe acest stadion s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după 90 de minute în care Fulham s-a ridicat de mai multe ori la nivelul adversarului.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Pariază la Winner pe meciul dintre Fulham vs Liverpool cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Fulham: Forma echipei, știri și statistici

Fulham vine după un sezon fantastic, în care a reușit performanța să doboare câteva recorduri. În cele 46 de meciuri a marcat 106 goluri, iar 43 dintre ele au fost reușite de Aleksandar Mitrovic. Sârbul în vârstă de 27 de ani a cucerit titlul de golgheter și a primit trofeul pentru jucătorul sezonului în Championship. Marco Silva l-a înlocuit cum nu se poate mai bine pe Scott Parker, ceea ce era de așteptat, având în vedere faptul că cunoaște foarte bine fotbalul englez, iar în sezonul 2018-2019 a stat pe banca celor de la Everton, reușind să se claseze pe locul opt, la doar trei lungimi de preliminariile Europa League.

În ultimii cinci ani, Fulham a fost prea puternică pentru Championship și prea slabă pentru Premier League. De fiecare dată când a revenit pe prima scenă, proprietarul clubului, Shahid Khan, a preferat să nu bage mâna adânc în buzunar. Din acest motiv, nici n-a reușit să evite retrogradarea. Pentru actualul sezon, lotul a suferit mici modificări. Au plecat trei jucători importanți de la mijlocul terenului. Andre Zambo ANguissa la Napoli, Fabio Carvalho la Liverpool și Jean Michael Seri la Hull City. Clubul a încasat în total aproape 21 de milioane de euro și toți banii au fost cheltuiți pe achiziționarea lui Joao Palhinha, de la Sporting Lisabona. Chiar dacă cei doi portari, Marek Rodak și Paulo Gazzaniga s-au descurcat foarte bine în Championship, conducerea clubului a profitat de situația lui Bernd Leno, care a ajuns rezervă la Arsenal Londra. L-a achiziționat cu doar 3.6 milioane de euro și va sta pe Craven Cottage până în vara anului 2025.

Perioada de pregătire a început-o destul de târziu, iar meciurile amicale le-a susținut doar în a doua parte a lunii iulie. Nice, Benfica, Estoril și Villarreal sunt formațiile cu care s-a duelat, iar în cele patru meciuri a marcat șapte goluri și a încasat tot șapte.

Joe Bryan și Harry Wilson sunt indisponibili, în timp ce Nathaniel Chalobah are șanse reduse să fie pe teren la fluierul de start.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Joao Palhinha (27 de ani) - 25 de milioane de euro;
2. Aleksandar Mitrovic (27 de ani) - 20 de milioane de euro;
3. Manor Solomon (23 de ani) - 18 milioane de euro;
*Conform Transfermark.

Următoarele trei partide oficiale:
*vs Wolves (13 August, 17:00 - Molineux, Wolverhampton) | Premier League
*vs Brentford (20 August, 17:00 - Craven Cottage, Londra) | Premier League
*vs Arsenal Londra (27 August, 19:30 - Emirates, Londra) | Premier League

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici

Liverpool vine după un sezon epuizant, în care a jucat nu mai puțin de 63 de meciuri. A fost prezentă în trei finale, dintre care a câștigat două: FA Cup și Cupa Ligii, ambele în fața celor de la Chelsea, la loviturile de departajare. În Liga Campionilor a fost din nou foarte aproape. A dominat disputa de pe Stade de France, dar Real Madrid a fost cea care a pus mâna pe trofeu, deși în cele 90 de minut a avut un singur șut pe spațiul porții, în timp ce "cormoranii" au ratat pe bandă rulantă. Nici în campionat n-a avut parte de noroc. După ce a recuperat o diferență destul de mare, în ultima etapă, cu un sfert de ora înainte de fluierul de final, era campioană. Aston Villa a condus-o pe Manchester City cu 2-0, chiar pe Etihad, dar elevii lui Pep Guardiola au întors soarta partidei în decurs de cinci minute.

În timpul verii, Jurgen Klopp l-a pierdut pe Sadio Mane, cel care a preferat să-și continue cariera în Bundesliga, la Bayern Munchen, unde îl va înlocui pe Robert Lewandowski. Golul lăsat de senegalez a fost umplut chiar în ziua în care a plecat. Darwin Nunez, de la Benfica Lisabona, a fost ochit de Klopp, pentru care conducerea clubului a oferit nu mai puțin de 75 de milioane de euro. Pe lângă el, au mai sosit pe Anfield doi jucători cu perspectivă, Fabio Carvalho de la Fulham și Calvin Ramsay de la Aberdeen.

În primul meci amical a pierdut la scor în fața celor de la Manchester United, 0-4, dar trebuie precizat că au fost folosiți nu mai puțin de 32 de jucători. Darwin Nunez n-a avut debutul dorit, dar a urmat duelul cu RB Leipzig, în care a marcat de patru ori.

Noul sezon l-a început în urmă cu o săptămână. În Supercupă s-a confruntat cu Manchester City și în mod surprinzător s-a impus destul de categoric, scor 3-1. Cele trei goluri au fost reușite de Alexander-Arnold, Mohamed Salah și Dawin Nunez.

Lista jucătorilor indisponibili nu este deloc una scurtă. Caoimhin Kelleher, Diogo Joate, Alex Oxlade Chamberlain, Curtis Joanes și Ibrahima Konate sunt accidentați.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Mohamed Salah (30 de ani) - 90 de milioane de euro;
2. Trent Alexander Arnold (23 de ani) - 80 de milioane de euro;
3. Andrew Robertson (28 de ani) - 65 de milioane de euro;
*Conform Transfermark.

Următoarele trei partide oficiale:
*vs Crystal Palace (15 August, 22:00 - Anfield, Liverpool) | Premier League
*vs Manchester United (22 August, 22:00 - Old Trafford, Manchester) | Premier League
*vs Bournemouth (27 August, 17:00 - Anfield, Liverpool) | Premier League

Echipe probabile

Fulham Echipă probabilă Fulham
Portar Rodak
Fundași Robinson, Ream, Adarabioyo, Mbabu
Mijlocaşi Cordova-Reid, Palhinha, Pereira, Reed, Kebano
Atacanţi Mitrovic
Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Alisson
Fundași Alexander-Arnold, Matip, Dijk, Robertson
Mijlocaşi Thiago, Fabinho, Henderson
Atacanţi Salah, Firmino, Diaz

Statistica meciurilor directe Fulham v Liverpool

Cele două echipe s-au duelat de 30 de ori în Premier League și în mod surprinzător, Fulham a simțit de șapte ori gustul victoriei. Majoritatea le-a obținut pe teren propriu, dar și pe Anfield s-a impus de două ori. Per total, "cormoranii" conduc cu 18-7.

Ultimele cinci confruntări directe:

  • 7 Martie 2021 | Liverpool - Fulham 0-1 | Premier League

  • 13 Decembrie 2020 | Fulham - Liverpool 1-1 | Premier League

  • 17 Martie 2019 | Fulham - Liverpool 1-2 | Premier League

  • 11 Noiembrie 2018 | Liverpool - Fulham 2-0 | Premier League

  • 12 Februarie 2014 | Fulham - Liverpool 2-3 | Premier League

Ultimele trei transferuri între cele două cluburi:

  • Fabio Carvalho | 2022 | Fulham -> Liverpool | 5.9 milioane de euro;

  • Neco Williams | 2022 | Liverpool -> Fulham | Imprumut;

  • Harry Wilson | 2021 | Liverpool -> Fulham | 14 milioane de euro;

Cote pentru Fulham v Liverpool

Având în vedere forța celor două formații, sunt șanse bune ca pronosticul "nu marchează ambele" să fie câștigător. Pentru acest pronostic, Betano pariuri sportive oferă cota 1.85.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Fulham vs Liverpool cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Fulham vs Liverpool Pont: Liverpool -1.5 (Handicap asiatic)

Fără doar și poate, trupa pregătită de Jurgen Klopp este cotată cu prima șansă la cele trei puncte puse în joc și în mod normal n-ar trebui să aibă emoții în această privință, având în vedere diferența uriașă de valoare. Liverpool a arătat aproape perfect în primul meci al sezonului, în care a marcat trei goluri. Ofensiva strălucește , chiar și în lipsa lui Sadio Mane. Nu sunt probleme nici în defensivă, unde Virgil van Dijk și Joel Matip formează un duo solid. Fulham nu își poate emita pretenții de la acest joc și mă aștept să sufere o înfrângere la cel puțin două goluri diferență.

Fotbal Anglia - Premier League

Liverpool -1.5 (Handicap asiatic)

1.78
Fulham vs Liverpool

06 Aug 22, 14:30

Miza: 6/10
Cota: 1.78
Status: Pierdut

Fulham vs Liverpool Pont: Victorie Liverpool

Liverpool pornește din nou cu gânduri mari sezonul, nici nu se poate altfel, la ce lot are la dispoziție Jurgen Klopp și la ce transferuri a făcut, în frunte cu Darwin Nunez, pe care a plătit 75 de milioane de euro! Având și dorința de revanșă din campionatul trecut, când a scăpat titlul în ultima etapă, "cormoranii" vor să plece ca din pușcă și nu concep altceva decât victoria astăzi. Fulham este o nou-promovată, a pierdut câțiva jucători importanți față de sezonul trecut, trebuie să vedem cum se vor adapta noutățile, dar va mai trece timp până se vor lega lucrurile. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Anglia - Premier League

Victorie Liverpool

1.30
Fulham vs Liverpool

06 Aug 22, 14:30

Miza: 1/10
Cota: 1.30
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici