1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Fulham - Cardiff Ponturi Pariuri Anglia Championship Play-off, 30.07.2020. Gazdele sunt cu un picior în finală

Fulham - Cardiff Ponturi Pariuri Anglia Championship Play-off, 30.07.2020. Gazdele sunt cu un picior în finală

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-07-30 00:44:00

Fotbal Anglia - Championship

30 Iulie 2020, 21:45

Fulham

Fulham

versus
Cardiff City

Cardiff City

1.63

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Fulham v Cardiff City

Joi, de la ora 21:45, pe stadionul Craven Cottage din Londra va avea loc returul dintre Fulham și Cardiff. În meciul tur, londonezii s-au impus cu 2-0, chiar dacă golgheterul echipei cu 26 de reușite, Aleksander Mitrovic, n-a jucat niciun minut.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Fulham: Forma echipei, știri și statistici


La Fulham s-au investit bani serioși, pentru a obține promovarea în Premier League.

Inițial, Scott Parker a fost adus pe banca tehnică ca interimar, dar Shahid Khan i-a oferit un contrat pe doi ani, chiar dacă până în acel moment n-a antrenat nicio echipă de seniori. Începutul sezonului a fost mai dificil, cu rezultate mixte, dar încet-încet jocul practicat a devenit unul stabil. A intrat în TOP6, după o victorie obținută în etapa cu numărul 16, iar de atunci n-a mai ieșit din locurile de play-off. S-a apropiat de locul secund, dar în ultimele etape n-a profitat de ocaziile avute. A jucat în deplasare la West Brom, iar în cazul în care ar fi obținut toate cele trei puncte puse în joc, s-ar fi urcat pe treapta a doua a podiumului. În mod surprinzător n-a forțat victoria și s-a mulțumit cu un punct, scor 0-0. Pe teren propriu practică un joc ofensiv, iar în ultimele cinci meciuri jucate pe acest stadion a obținut 12 puncte.

Sârbul Aleksander Mitrovic a fost responsabil cu golurile în sezonul regulat, reușind să ajungă până la 26 de reușite. Al doilea marcator al echipepi este mijlocașul defensiv, Tom Cairney, cel care a ajuns la opt goluri marcate. Înlocuitorul lui Mitrovic, Codrova-Reid n-a primit multe minute de joc și din acest motiv, abia are 6 reușite. 

Ivan Cavaleiro este în continuare accidentat, în timp ce Mitrovic este incert, iar cel mai probabil va fi păstrat pentru finala de pe Wembley. 

Cardiff City: Forma echipei, știri și statistici

După un început de sezon slab, Neil Harris a fost adus de urgență pe banca tehnică. Deși puțină lumea credea, a reușit să termine pe un loc de play-off.

Nu i-a fost ușor, dar în ultimele trei etape a legat trei victorii consecutive, iar în ultima etapă a jucat fără emoții. A avut un meci ușor, pe teren propriu, cu ultima clasată, Hull City. Așa cum era de așteptat, s-a impus fară probleme cu 3-0, iar în repriza secundă mai mulți jucători importanți au fost schimbați. În sezonul regulat a jucat foarte bine pe teren propriu, de unde doar trei echipe au fost în stare să plece cu toate cele trei puncte puse în joc. Probleme în schimb, au apărut în partidele jucate pe teren străin, unde a obținut doar opt victorii în cele 23 de etape. Defensiva a reprezentat principala problemă, chiar dacă fundașul central, Sean Morrison, a fost unul dintre cei mai buni jucători din actuala ediție de campionat. Din ofensivă lipsește un atacant pur sânge. Glatzel nu s-a descurcat prea bine în meciul precedent și din acest motiv, în locul lui va evolua Callum Paterson, cel care are doar cinci reușite în actualul sezon. 

Isaac Vassell și Greg Cunningham sunt accidentați.

Echipe probabile

Fulham Echipă probabilă Fulham
Portar Rodak
Fundași Christie, Ream, Hector, Bryan
Mijlocaşi Knockaert, Reed, onomah, Cairney, Kebano
Atacanţi Reid
Cardiff City Echipă probabilă Cardiff City
Portar Smithies
Fundași Bennett, Nelson, Morrison, Sanderson
Mijlocaşi Hoilett, Pack, Tomlin, Ralls, Murphy
Atacanţi Paterson

Statistica meciurilor directe Fulham v Cardiff City

În cele trei meciuri jucate, Fulham n-a simțit gustul înfrângerii.

27.07.2020 Cardiff - Fulham 0-2
10.07.2020 Fulham - Cardiff 2-0
30.08.2019 Cardiff - Fulham 1-1
27.04.2019 Fulham - Cardiff 1-0 
20.10.2018 Cardiff - Fulham 4-2

Cote pentru Fulham v Cardiff City

Oaspeții nu mai au ce pierde, trebuie să joace ofensiv și să marcheze cât mai repede. Din acest motiv, pariul "peste 1 gol în prima repriză" trebuie luat în calcul.

Fulham vs Cardiff City Pont: Peste 2 goluri (HA)

Fulham s-a impus în meciul tur cu 2-0, după ce în repriza secundă a prestat un joc mai ofensiv. Cardiff a greșit în ultimele minute și a încasat al doilea gol, iar acum nu mai are de ales, trebuie să atace din primul minut. Fulham nu prea știe să apare, iar acest lucru s-a văzut și în meciul cu Sheffield, când a primit trei goluri. Mă aștept la un meci cu multe ocazii de gol, în care se vor înscrie cel puțin două goluri.

Fotbal Anglia - Championship

Peste 2 goluri (HA)

1.63
Fulham vs Cardiff City

30 Jul 20, 21:45

Miza: 5/10
Cota: 1.63
Status: Castigat

Fulham vs Cardiff City Pont: Peste 1,5 goluri

Pont pentru proiectul #cota2. Fulham este cu un picior on finala acestui play-off pentru promovare, având un avantaj de două goluri după primul meci. Partida tur a fost echilibrată însă Fulham a arătat că are un lot mai valoros și că știe să profite de șansele apărute, până la urmă marcând golul de 2-0 în minutul 91. Acasă echipa este foarte solidă, având 15 victorii în 23 de partide, în plus având un atac foarte bun cu 40 de goluri marcate. Cardiff City nu mai are ce pierde așadar vine aici să atace. Echipa evident este capabilă să marcheze multe goluri, recent având victorii în deplasare 3-1 la Boro sau 3-1 la Preston, singura alternativă fiind o strategie foarte ofensivă. Însă acest lucru înseamnă că își vor asuma și mai multe riscuri. Consider astfel că vom vedea un meci spectaculos, pariul mergând pe over 1.5 goluri la o cotă oferită de Betano

Fotbal Anglia - Championship

Peste 1,5 goluri

1.40
Fulham vs Cardiff City

30 Jul 20, 21:45

Miza: 1/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici