1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Everton vs. West Ham

Everton – West Ham. Ponturi pariuri Premier League, Anglia, 18.09.2022. Reușesc „ciocănarii” să profite de absența lui Pickford în poarta gazdelor?

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-09-17 13:26:00

Fotbal Anglia - Premier League

18 Septembrie 2022, 16:15

Everton

Everton

versus
West Ham United

West Ham United

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Everton v West Ham United

Everton – West Ham, partidă programată duminică, de la ora 16.15, în etapa a 8-a din campionatul Angliei, opune formațiile clasate pe locurile 17 și, respectiv, 18. Două cluburi cu pretenții sunt acum în subsolul clasamentului, într-o situație grea, deși – paradoxal – în ultima lună au avut rezultate bune. Everton n-a pierdut de 5 meciuri, în timp ce West Ham are 3 victorii, o remiză și doar o înfrângere în același interval. Acest trend general favorabil ar trebui să înceapă să se vadă, în sfârșit, și în clasament, oaspeții părând însă într-un moment ceva mai bun.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Everton: Forma echipei, știri și statistici

Everton (locul 17, 4 puncte, golaveraj 4-6) este într-o situație grea, din care nici nu prea se întrevăd posibilități de a ieși curând. După ce astă-primăvară abia a scăpat de retrogradare, formația antrenată de Frank Lampard a ajuns acum la 6 etape din noul sezon fără victorie – lucru nemaiîntâlnit tocmai din 1994! 
Partea plină a paharului este că Everton n-a mai pierdut de 5 meciuri – o victorie în Cupa Ligii și 4 remize în campionat, inclusiv una nescontată cu marea rivală FC Liverpool. Dar acest lucru i s-a datorat în mare măsură portarului Pickford, care între timp s-a accidentat și va lipsi câteva săptămâni. 
Ultimele 5 rezultate: 1-1 acasă cu Nottingham Forrest în campionat, 1-0 în deplasare cu Fleetwood în Cupa Ligii, 1-1 în deplasare cu Brentford, 1-1 în deplasare cu Leeds United, 0-0 acasă cu FC Liverpool în campionat.
La gazde, marea pierdere este accidentarea portarului titular Pickford, care va fi înlocuit de rezerva Asmir Begovic – aflat la debut. Dar în salonul pacienților mai sunt și alții: Townsend, Godfrey, Holgate și Mina. Se speră că Doucoure și Clavert-Lewin ar putea fi recuperați până la ora meciului, deși șansele sunt reduse.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

West Ham United: Forma echipei, știri și statistici

West Ham (locul 18, 4 puncte, golaveraj 3-8) a avut parte de un stat de campionat incredibil de prost. Echipa antrenată de David Moyes e azi pe loc retrogradabil, la 9 puncte distanță de ultima poziție de Liga Campionilor și 7 de prima care califică în cupele europene.
Totuși, „ciocănarii” au motive cât se poate de palpabile să spere că problemele se vor încheia rapid. În ultimele 3 săptămâni au disputat 6 meciuri, înregistrând 4 victorii, o remiză și o singură înfrângere. Acest unic eșec a fost foarte controversat, fiind suferit la Chelsea după ce Maxwel Cornet a egalat în minutul 90, dar arbitrul a anulat golul pe motiv de fault.
Altfel, West Ham s-a arătat devastatoare în Conference League, unde a marcat câte 3 goluri în fiecare din cele 4 partide (două în play-off și două în grupe).
Ultimele 5 rezultate: 1-0 în deplasare cu Aston Villa, 1-1 acasă cu Tottenham, 1-2 în deplasare cu Chelsea în campionat, 3-1 acasă cu FCSB, 3-2 în deplasare cu Silkeborg în grupele Conference League.
La oaspeți vor lipsi duminică Aguerd și Ben Johnson, accidentați, dar antrenorul Moyet are o puzderie de soluții pe bancă.

Echipe probabile

Everton Echipă probabilă Everton
Portar Begovic
Fundași Patterson, Coady, Tarkowski, Mikolenko
Mijlocaşi Iwobi, Onana, Davies
Atacanţi Gray, Maupay, Gordon
West Ham United Echipă probabilă West Ham United
Portar Fabianski
Fundași Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell
Mijlocaşi Rice, Soucek – Bowen, Paqueta, Fornals
Atacanţi Antonio

Statistica meciurilor directe Everton v West Ham United

West Ham a câștigat 3 din ultimele 4 partide cu Everton, inclusiv cele două din sezonul trecut.
În campionatul 2021-2022, „ciocănarii” au bătut cu 1-0 în deplasare și cu 2-1 acasă.
Acum două campionate, fiecare formație a câștigat în deplasare cu scor identic: 1-0 West Ham la Liverpool, 1-0 Everton la Londra.
S-au disputat până azi 130 de partide între aceste echipe. Everton a câștigat 66, West Ham 37, de 27 de ori a fost remiză.

Cote pentru Everton v West Ham United

Acest meci are profilul unui GG. West Ham este o echipă care atacă și înscrie aproape meci de meci, dar și primește foarte multe goluri. Everton va fi lipsită acum de principalul său atu defensiv, portarul Pickford, și atunci e posibil ca strategia să se modifice în consecință. Superbet pariuri sportive are cota 1,8 pentru GG.
Everton este o echipă care le permite, în general, adversarilor să pună presiune inclusiv acordându-le multe cornere. Contra echipei lui Lampard, Liverpool a beneficiat de 9 lovituri de la colț, Leeds – de 10, Brentford – de 8. Mi se pare perfect plauzibil ca West Ham să obțină duminică minimum 5 cornere – cota 1,65 în oferta Betano pariuri.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Everton vs West Ham United cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Everton vs West Ham United Pont: West Ham DNB

Absența portarului titular Pickford s-ar putea să cântărească mult în tabăra gazdelor, care vin după o perioadă când tocmai acest jucător le-a salvat sistematic de la înfrângeri. West Ham și-a făcut mâna în ultimele 10 zile cu două meciuri în Conference League pe parcursul cărora a înscris de 6 ori și moralul este bun în tabăra oaspeților. Vom miza pe West Ham în pariul fără X (DNB) – cota 1,8 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Anglia - Premier League

West Ham DNB

1.80
Everton vs West Ham United

18 Sep 22, 16:15

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici