1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Everton vs Chelsea

Everton - Chelsea Ponturi Pariuri Anglia Premier League 06.08.2022. Londonezii n-au câștigat pe Goodison Park de cinci ani!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2022-08-05 23:43:00

Fotbal Anglia - Premier League

06 August 2022, 19:30

Everton

Everton

versus
Chelsea Londra

Chelsea Londra

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Everton v Chelsea Londra

Sâmbătă, de la ora 19:30, Goodison Park va găzdui confruntarea dintre Everton și Chelsea. Conform caselor de pariuri, oaspeții au prima șansă la cele trei puncte puse în joc, dar trupa pregătită de Thomas Tuchel va avea o misiune dificilă. Partida va fi arbitrată de Craig Pawson, cel care în urmă cu o săptămână a condus Supercupa dintre Manchester City și Liverpool.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Pariază la Winner pe meciul dintre Everton vs Chelsea cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Everton: Forma echipei, știri și statistici

Everton vine după un sezon extrem de dificil, în care a avut emoții în privința retrogradării până în penultima etapă. Victoria obținută cu Crystal Palace a adus liniștea în rândul suporterilor, care vor avea un rol important în acutala ediție de campionat. Problemele financiare sunt destul de mari, iar în aceste condiții Frank Lampard va avea o viață extrem de dificilă.

Clubul avea mare nevoie de bani și din acest motiv a fost nevoit să-l vândă pe Richarlison, unul dintre cei mai importanți jucători de pe Goodison Park. Tottenham Hotspur a plătit 58 de milioane de euro pentru brazilian, care a semnat un contract valabi pe cinci ani. Golul lăsat de atacant încă n-a fost umplut, dar directorul sportiv, Kevin Thelwell, caută soluții. Până acum a profitat de retrogradarea celor de la Burnley, de unde a adus doi jucători: pe James Tarkowski și pe Dwight McNeil. Portughezul Ruben Vinagre este împrumutat de la Sporting Lisabona, până pe 30 iunie.  

În ultimele trei săptămâni a susținut patru partide de verificare. Cu Arsenal și Minnesota a pierdut fără să marcheze, cu 0-2, respectiv 0-4, după care a venit o victorie așteptată cu Blackpool, în care a marcat de patru ori, în timp ce defensiva a cedat de două ori. Ultimul meci de verificare l-a susținut în compania celor de la Dinamo Kiev și a reușit să câștige cu 3-0.

Andros Townsend, Seamus Coleman, Dominic Calvert-Lewin, Tom Davies și Adnre Gomes sunt accidentați, în timp ce Salomon Rondon are de ispășit o suspendare.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Dominic Calvert-Lewin (25 de ani) - 40 de milioane de euro;
2. Abdoulaye Doucoure (29 de ani) - 22 de milioane de euro;
=2. James Tarkowski (29 de ani) - 22 de milioane de euro;
*Conform Transfermark.

Următoarele trei partide oficiale:
*vs Aston Villa (13 August, 14:30 - Villa Park, Birmingham) | Premier League
*vs Nottingham Forest (20 August, 17:00 - Goodison Park, Liverpool) | Premier League
*vs Brentford (27 August, 17:00 - Brentford Community Stadium, Londra) | Premier League

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Chelsea Londra: Forma echipei, știri și statistici

La începutul anului, după ce Rusia a invadat Ucraina, Roman Abramovich a fost nevoit să se desparte de club, după 19 ani. Au urmat trei luni de incertitudine, în care mai mulți investitori au dorit să cumpere clubului. Până la urmă, consorțiul condus de Todd Boehly a preluat frâiele echipei, iar situația a revenit la normalitate. Pe plan sportiv, Chelsea s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului, la o distanță de 18 lungimi de Liverpool și la doar trei de Tottenham Hotspur. Problemele cu Romelu Lukaku n-au fost rezolvate, iar belgianul s-a întors la Inter, dar doar sub formă de împrumut.

Plecarea lui Romelu Lukaku n-a fost singura pierdere. Antonio Rudiger a preferat să plece la Real Madrid, iar Andreas Christensen s-a alăturat celor de la Barcelona. Perioada de transferuri încă nu s-a încheiat, iar conform ultimelor știri, Marcos Alonso și Timo Werner au șanse să plece în următoare perioadă. Lotul a fost întărit cu trei jucători care în total au costat aproape 200 de milioane de euro. Raheem Sterling (56 de milioane), Marc Cucurella (65 de milioane) și Kalidou Koulibaly (38 de milioane) sunt cele trei transferuri realizate până acum. Mijlocașul creativ în vârstă de 22 de ani, Conor Gallagher, s-a întors de la Crystal Palace, unde a fost împrumutat. A crescut enorm de mult sub comanda lui Patrick Vieira, iar acum țintește să devină titular.

În meciurile de pregătire a suferit doar o singură înfrângere în timpul regulamenter, cu Arsenal Londra, scor 0-4. Înfrângerea a fost una neașteptată, deoarece Thomas Tuchel a aliniat cel mai bun 11. Cu Charlotte a pierdut la loviturile de departaje, iar cu Club America și Udinese n-a avut emoții mari, reușind să se impună în ambele partide.

Nu sunt anunțați jucători indisponibili.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Mason Mount (23 de ani) - 75 de milioane de euro;
2. Raheem Sterling (27 de ani) - 70 de milioane de euro;
=2. Kai Havertz (23 de ani) - 70 de milioane de euro;
*Conform Transfermark.

Următoarele trei partide oficiale:
*vs Tottenham Hotspur (14 August, 18:30 - Stamford Bridge, Londra) | Premier League
*vs Leeds United (21 August, 16:00 - Elland Road, Leeds) | Premier League
*vs Leicester City (27 August, 17:00 - Stamford Bridge, Londra) | Premier League

Echipe probabile

Everton Echipă probabilă Everton
Portar Pickford
Fundași Keane, Tarkowski, Godfrey
Mijlocaşi Mykolenko, Iwobi, Doucoure, Patterson
Atacanţi McNeil, Gray, Gordon
Chelsea Londra Echipă probabilă Chelsea Londra
Portar Mendy
Fundași Koulibaly, Silva, Azpilicueta
Mijlocaşi James, Kante, Kovacic, Chilwell
Atacanţi Mount, Havertz, Sterling

Statistica meciurilor directe Everton v Chelsea Londra

Cele două formații s-au întâlnit de 60 de ori în Premier League, iar majoritatea partidelor au fost câștigate de Chelsea. Londonezii conduc la general cu 27-13, iar pe Stamford Bridge au suferit doar o singură înfrângere.

Ultimele cinci confruntări directe:

  • 1 Mai 2022 | Everton - Chelsea 1-0 | Premier League

  • 16 Decembrie 2021 | Chelsea - Everton 1-1 | Premier League

  • 8 Martie 2021 | Chelsea - Everton 2-0 | Premier League

  • 12 Decembrie 2020 | Everton - Chelsea 1-0 | Premier League

  • 8 Martie 2020 | Chelsea - Everton 4-0 | Premier League

Ultimele trei transferuri între cele două cluburi:

  • Kurt Zouma | 2018 | Chelsea -> Everton | Imprumut (7.9 milioane de euro)

  • Ross Barkley | 2018 | Everton -> Chelsea | 16.8 milioane de euro

  • Samuel Eto'o | 2014 | Chelsea -> Everton | Gratis

Cote pentru Everton v Chelsea Londra

Ultimele patru întâlniri directe s-au terminat cu maxim două reușite. Sunt șanse bune să avem parte de încă un duel sărac în goluri și din acest motiv, pronosticul "sub 2.5 goluri", la o cota de 1.85, poate fi o alegere câștigătoare.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Everton vs Chelsea cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Everton vs Chelsea Londra Pont: Victorie Chelsea Londra

Everton are amintiri plăcute cu Chelsea, mai ales în partidele jucate pe Goodison Park, unde n-a pierdut de cinci ani. Având în vedere situația din acest moment, sunt șanse mari să simtă gustul înfrângerii. Frank Lampard are probleme destul de mari, iar în aceste condiții nu poate emita pretenții în fața unei echipe precum Chelsea, chiar dacă trupa londoneză n-a excelat în meciurile amicale. Trio-ul format din Mount, Sterling și Havertz va fi greu de oprit, deși în defensiva gazdelor se află James Tarkowski. Având în vedere toate aspectele, o să mizez pe victoria oaspeților, iar cota am ales-o din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Anglia - Premier League

Victorie Chelsea Londra

1.65
Everton vs Chelsea Londra

06 Aug 22, 19:30

Miza: 6/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici