1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Everton - Burnley Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 13.09.2021. Început de sezon promițător pentru gazde!

Everton - Burnley Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 13.09.2021. Început de sezon promițător pentru gazde!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-09-12 13:31:00

Fotbal Anglia - Premier League

13 Septembrie 2021, 22:00

Everton

Everton

versus
Burnley

Burnley

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Everton v Burnley

Ultimul meci al etapei cu numărul 4 din Premier League va avea loc luni, de la ora 22:00, pe Goodison Park, unde Everton va primi vizita celor de la Burnley. Se anunță o confruntare dezechilibrată, care va fi arbitrată de Andre Marriner. În sezonul precedent, Burnley a produs surpriza și s-a întors de la Liverpool cu toate cele trei puncte puse în joc.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Everton: Forma echipei, știri și statistici

Rafa Benitez s-a întors în orașul Liverpool, dar nu la clubul unde a cucerit Liga Campionilor, FA Cup, Supercupa UEFA și Supercupa Angliei, ci la rivala Everton. Conducerea clubului s-a mișcat repede și a umplut golul lăsat de plecarea lui Carlo Ancelotti la Real Madrid. Tehnicianul spaniol a venit cu gânduri mari pe Goodison Park, unde va încerca să obțină un loc de cupă europeană. Sezonul 2017-2018 a fost ultimul în care Everton a vizitat mai multe orașe din Europa.

La meciul de debut, cu 33 de mii de spectatori în tribune, Everton a obținut o victorie la două goluri, scor 3-1, după ce a fost condusă cu 0-1. Southampton a încercat să producă surpriza, dar fără succes. A urmat o deplasare mai dificilă pe Elland Road, unde a lăsat două puncte importante. A condus de două ori, cu 1-0 și 2-1, dar de fiecare dată a fost egalată. Nici pe Amex Stadium cu Brighton n-a fost cotată cu prima șansă. Chiar și așa s-a impus fără mari probleme. Defensiva a suferit în repriza secundă, dar a rezistat presiunii. Cu cele șapte puncte acumulate, Everton se află pe locul opt.

La sfârșitul lunii trecute a jucat și în EFL Cup, unde s-a calificat în "șaisprezecimi", după ce a trecut de Huddersfield cu 2-1. A avut noroc la tragerea la sorți și a picat din nou cu o formație din Championship, cu QPR. Confruntarea va avea loc pe 21 septembrie, la Londra.

Dominic Calvert-Lewin a început perfect actualul sezon. A marcat în fiecare meci din Premier League, iar Gareth Southgate l-a convocat la națională pentru confruntările cu Ungaria, Andorra și Polonia. Între timp s-a accidentat, dar Rafa Benitez speră să fie recuperat până la ora meciului.

Fabian Delph și Seamus Coleman cu siguranță nu vor fi pe teren, în timp ce Ben Godfrey și James Rodriguez sunt incerți.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Burnley: Forma echipei, știri și statistici

Burnley a cheltuit peste 20 de milioane de euro pe transferuri, în condițiile în care anul trecut a rămas cu un milion de euro în buzunar, după ce Norwich a plătit 2.3 milioane pentru împrumutul lui Ben Gibson. Maxwel Cornet de la Olympique Lyon, Nathan Collins de la Stoke City și Connor Roberts de la Swansea sunt jucătorii în care clubul a investit o sumă destul de importantă. Compania ALK Capital, care deține 84% din club, are intenții serioase, iar cel puțin până acum, totul decurge conform planului. Sean Dyche încă rezistă pe banca tehnică. Se află la Turf Moor din 2012 și mai are contract până la finalul sezonului. Între timp și-a mărit stafful. Steve Stone, cel care s-a ocupat de echipa a doua, a fost adus să-l ajute pe Dyche. Obiectivul este evitarea retrogradării, ceea ce nu va fi ușor de realizat, având în vedere valoarea lotului.

Începutul nu este cel așteptat. În prima etapă a pierdut în fața celor de la Brighton, după ce a condus cu 1-0 până în minutul 73. A urmat deplasarea pe Anfield, unde ultima oară a produs o surpriză enormă. Acum n-a mai fost cazul. A pierdut cu 0-2, dar diferența de scor putea să fie mult mai mare. Primul punct l-a obținut în etapa precedentă, chiar pe teren propriu cu Leeds United. A fost un duel echilibrat, în care a condus cu 1-0, dar defensiva n-a rezistat până la fluierul de final. Momentan se află în zona fierbinte a clasamentului, de unde are șansă mici să iasă, deoarece urmează un program extrem de dificil, cu Everton și Leicester City.

Chiar dacă nu prea poate lupta pe mai multe fronturi, Burnley nu renunță la EFL Cup. S-a calificat în șaisprezecimile de finală, după ce a trecut de Newcastle la loviturile de departajare. La finalul lunii se va duela cu Rochdale, formație din League Two, pentru un loc în "optimi".

Dale Stephens, Kevin Long și Connor Roberts sunt accidentați.

Echipe probabile

Everton Echipă probabilă Everton
Portar Pickford
Fundași Digne, Keane, Godfrey, Holgate
Mijlocaşi Richarlison, Doucoure, Gray, Allan, Townsend
Atacanţi Calvert-Lewin
Burnley Echipă probabilă Burnley
Portar Pope
Fundași Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor
Mijlocaşi Brownhill, Westwood, Cork, McNeil
Atacanţi Wood, Barnes

Statistica meciurilor directe Everton v Burnley

13.03.2021 Everton - Burnley 1-2
05.12.2020 Burnley - Everton 1-1
26.12.2019 Everton - Burnley 1-0
05.10.2019 Burnley - Everton 1-0
03.05.2019 Everton - Burnley 2-0

Cote pentru Everton v Burnley

Patru din ultimele cinci întâlniri directe s-au terminat cu maxim două reușite. Betano pariuri sportive oferă cota 1.83, pentru încă un duel de "sub 2.5 reușite".

Everton vs Burnley Pont: Everton victorie

Sub conducerea lui Rafa Benitez, Everton nu arată deloc rău. Calvert-Lewin nu trebuie să se descurce singur în ofensivă. Este ajutat de Demarai Gray, cel care are deja două reușite. N-a avut nevoie de timp de acomodare, deoarece a lipsit doar o jumătate de an din Premier League. Desigur, nici brazilianul Richarlison nu trebuie trecut cu vederea. Cu tribunele goale, Everton a suferit pe teren propriu, dar acum se descurcă mult mai bine. Burnley mai are nevoie de investiții, altfel nu va ieși din zona retrogradării. Între cele două loturi este o diferență semnificativă, din toate punctele de vedere, iar Rafa Benitez cu siguranță va forța obținerea celor trei puncte puse în joc.

Fotbal Anglia - Premier League

Everton victorie

1.75
Everton vs Burnley

13 Sep 21, 22:00

Miza: 5/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Everton vs Burnley Pont: Everton DNB

Everton are prima șansă în meciul de acasă cu Burnley, având în vedere că oaspeții nu se simt deloc bine în acest start de sezon în care au strâns un singur punct din nouă posibile. Trupa de pe Goodison Park are 7 puncte și caută un nou succes în fața propriilor suporteri după un convingător 3-1 cu Southampton în prima etapă. O să merg pe un pariu cu un grad mai redus de risc, anume Everton DNB la o cotă preluată din oferta Betano pariuri sportive, ceea ce înseamnă că în caz de egalitate vom primi miza înapoi.

Fotbal Anglia - Premier League

Everton DNB

1.34
Everton vs Burnley

13 Sep 21, 22:00

Miza: 1/10
Cota: 1.34
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici