1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Ponturi fotbal, Everton - Brighton

Ponturi fotbal, Everton - Brighton

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-01-10 20:23:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

11 Ianuarie 2020, 17:00

Everton

Everton

versus
Brighton & Hove Albion

Brighton & Hove Albion

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Everton v Brighton & Hove Albion

În etapa a 22-a din Premier League, Everton o întâlnește pe teren propriu cu Brighton, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Everton ocupă locul 11 cu 25 de puncte, în timp ce Brighton este pe 14, cu 24 de puncte. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Everton: Forma echipei, știri și statistici

Everton are nevoie de victorie cu Brighton pentru a spăla rușinea eliminării din cupă în fața echipei a treia a lui Liverpool. Carlo Ancelotti s-a răstit la elevii săi și a lăsat de înțeles că ar putea să apară unele modificări la nivelul primului 11, printre cei vizați fiind Sigurdsson și Pickford. E de așteptat ca atmosfera să fie tensionată la început pe Goodison Park. Caramelele sunt neînvinse de cinci etape în campionat, cu trei victorii și două egaluri. Pe teren propriu, Everton are un singur gol primit în ultimele trei meciuri. Alex Iwobi și Gbamin sunt indisponibili pentru acest meci.  De la venirea lui Ancelotti, Everton este echipa care a expediat cele mai multe șuturi, 50. 

Brighton & Hove Albion: Forma echipei, știri și statistici

Brighton este abia pe locul 14, cu 24 de puncte, cu două mai puține decât avea anul trecut. Echipa pregătită de Graham Potter se remarcă printr-o posesie foarte bună, dar îi lipsește calitatea individuală pentru a fi mai sus în clasament. Brighton a fost eliminată din cupă, iar în campionat are o singură victorie în ultimele șase meciuri. Burn și Izquierdo sunt accidentați, dar vor reveni Murray și March. Brighton a reușit să marcheze în ultimele șase deplasări din Premier League, dar nu a câșitgat nici o partidă în luna ianuarie, a pierdut cinci și a remizat în patru. În deplasare, Brighton a câștigat doar de două ori în 10 partide.

Echipe probabile

Everton Echipă probabilă Everton
Portar Pickford
Fundași Coleman, Mina, Holgate
Mijlocaşi Sidibe, Schneiderlin, Delph, Digne
Atacanţi Walcott, Richarlison, Calvert-Lewin
Brighton & Hove Albion Echipă probabilă Brighton & Hove Albion
Portar Ryan
Fundași Montoya, Webster, Dunk, Burn
Mijlocaşi Propper, Alzate, Gross, Mooy
Atacanţi Connolly, Maupay

Statistica meciurilor directe Everton v Brighton & Hove Albion

Everton este neînvinsă pe Goodison Park cu Brighton. În Premier League, are patru victorii și un egal, iar în alte competiții, o victorie și un egal. În tur, Everton a condus cu 2-1, dar Brighton a câștigat cu 3-2 printr-un autogol al lui Digne, în minutul 90

Cote pentru Everton v Brighton & Hove Albion

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,9 pentru o victorie a lui Everton și o cotă de 1,83 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

Everton vs Brighton & Hove Albion Pont: Everton peste 6,5 cornere

Everton are doi fundași laterali foarte ofensivi, Sidibe și Digne, care aduc multe mingi în fața porții. Această presiune pe care o pun caramelele pe adversar se traduce de mult ori în cornere. Everton a depășit cota de șase în ultimele trei meciuri și cred că o va face și acum. Echipa pregătită de Ancelotti are o revanșă de luat față de suporteri și cred că va juca tare din primul minut. Cota este excelentă pentru o echipă cu potențial ofensiv și ne ferește de o eventuală surpriză.

Miza: 10/10
Cota: 1.91
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici