1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Doncaster vs. Rochdale, Ponturi pariuri Fotbal League One, 19.01.2021

Doncaster vs. Rochdale, Ponturi pariuri Fotbal League One, 19.01.2021

Dan Bara
Dan Bara

2021-01-19 12:45:00

Fotbal Anglia - League One

19 Ianuarie 2021, 21:00

Doncaster

Doncaster

versus
Rochdale

Rochdale

1.60

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Doncaster v Rochdale

Doncaster, ocupanta locului 4 în League One, primește azi, de la ora 21:00, vizita celor de la Rochdale, clasați pe poziția a 18-a. Partida are date statistice foarte interesante, așa că vă invit să le parcurgem împreună în încercarea de a alege cele mai bune pronosticuri pentru pariuri. 

 

Doncaster: Forma echipei, știri și statistici

Doncaster e una dintre cele mai bune echipe ale campionatului în meciurile de pe teren propriu, acolo unde a adunat 20 de puncte în 10 etape. Momentan, în lupta pentru primele două locuri, cele care aduc promovarea directă, formația gazdă e în grafic. Doncaster are două meciuri mai puțin decât primele două clasate, Crewe și Hull, iar diferența de 6, respectiv 3 puncte, poate fi recuperată fără probleme. 

Însă „Donny”, așa cum își alintă suporterii echipa favorită, trebuie să rămână concentrată. Nu mai departe de ultimul meci de acasă, elevii lui Darren Moore au pierdut cu 0-1 contra lui Shrewsbury, o trupă aflată în clasament în vecinătatea celor de la Rochdale. E adevărat că Doncaster a dominat autoritar partida și că cei de la Shrewsbury au marcat la singura ocazie avută, însă semnalul de alarmă trebuie luat în serios. În mod normal, Doncaster nu marchează excesiv de mult pe teren propriu, însă azi vorbim de un adversar, Rochdale, care a primit 10 goluri în ultimele 3 etape și care nu poate conta pe Jim McNulty, eliminat în ultima etapă. McNulty este cel mai experimentat fundaș al lui Rochdale iar absența sa ar putea fi decisivă.

În plus, statistica ne arată că media golurilor înscrise de Doncaster pe teren propriu e de 1.79, în vreme ce oaspeții au o medie de 1.90 goluri încasate în deplasări. 

Rochdale: Forma echipei, știri și statistici

Rochdale a adunat mai multe puncte în deplasare decât acasă. Pe teren propriu, în 11 etape, a scos doar 9 puncte, în vreme ce în deplasare, în 10 meciuri, a strând 13 puncte. 
Meciurile de pe terenurile adversarilor reprezintă un adevărat deliciu pentru pariori. La Charlton, Rochdale a remizat, 4 - 4, după ce, în precedenta deplasare câștigase cu 5-0 la Wigan! Mergând înapoi pe „firul” deplasărilor, ajungem la meciul de la Peterborough, care a constituit o înfrângere destul de drastică, 1-4. La Plymouth, din nou spectacol și victorie la scor pentru Rochdale, 4-0. Și așa mai departe! 

Faptul că fundașul Jim McNulty lipsește azi din tabăra oaspeților pare să înlesnească un nou rezultat mare, în sensul propriu. Cele două formații sunt despărțite de 14 puncte în clasament, în condițiile în care Doncaster are și două meciuri mai puțin, iar cele 40 de goluri încasate de oaspeți în 21 de etape sugerează nu doar un simplu „1 solist”, ci și un număr mare de goluri. 

Echipe probabile

Doncaster Echipă probabilă Doncaster
Portar Balcombe
Fundași Halliday, Anderson, Butler, John
Mijlocaşi Okenabirhie, Richards, Simoes, James, Lokiko
Atacanţi John-Jules
Rochdale Echipă probabilă Rochdale
Portar Bazunu
Fundași Keohane, McLaughlin, Roberts, Done
Mijlocaşi Beesley, Morley, Rathbone, Baah
Atacanţi Lund, Humphrys

Statistica meciurilor directe Doncaster v Rochdale

Rochdale nu a prea avut noroc în deplasările de la Doncaster. În 53 de astfel de ocazii s-a impus doar de 8 ori, pierzând în alte 34 de rânduri. Totuși, în ultimii 6 ani, lucrurile s-au mai echilibrat. Chiar dacă la începutul lui 2019 Doncaster s-a impus cu un categoric 5-0, în celelalte 4 deplasări rezultatele au fost mai strânse. Ba, chiar, oaspeții au obținut și două victorii în aceste ultime întâlniri de campionat și o alta în Cupă.  

08.02.20 LO Doncaster - Rochdale 1 : 1
10.08.19 LO Rochdale - Doncaster 1 : 1
01.01.19 LO Doncaster - Rochdale 5 : 0
13.10.18 LO Rochdale - Doncaster 2 : 3
29.12.17 LO Doncaster - Rochdale 2 : 0

Cote pentru Doncaster v Rochdale

Formația gazdă este favorita evidentă a întâlnirii. Cu 5 victorii și o înfrângere în ultimele 6 etape, Doncaster traversează un moment excelent nu doar din punct de vedere al ascensiunii în clasament, ci și al moralului. Gazdele sunt la 6 puncte de locul 1 (Lincoln)  și la 3 de locul al doilea (Hull) și au două meciuri mai puțin disputate față de aceste echipe. Astăzi urmează să joace cu o echipă care, chiar dacă nu a obținut prea multe din ultimele trei etape, remizând de fiecare dată, a fost extrem de spectaculoasă. Respectivele rezultate de egalitate, 3-3 cu Crewe și Wigan, pe teren propriu, și 4-4 în deplasarea de la Charlton, sugerează că și azi am putea avea parte de un meci atractiv. 

În aceste condiții, ne putem aștepta să vedem o partidă spectaculoasă, iar ponturile care mai pot fi încercate sunt: 
- GG, cota 1.60 la Betfair
- Peste 2.5 goluri, cota 1.60 la Betfair

Doncaster vs Rochdale Pont: Doncaster victorie

Doncaster e favorită certă în această dispută. Forma, moralul și pragmatismul sunt toate de partea sa, în vreme ce oaspeții sunt doar o figură pitorească în acest sezon. Rochdale, care are a treia cea mai slabă apărare a campionatului, a luat 10 goluri în ultimele 3 runde, însă se descurcă bine în atac, acolo unde e extrem de curajoasă. În deplasare nu e deloc timidă, având o medie de 2 goluri marcate pe meci, iar în ultimele două dispute de pe terenurile adversarilor a marcat de 9 ori! Așadar, vă invit să luați în considerare toate cele trei ponturi propuse de mine, deoarece fiecare dintre ele pare, cel puțin înaintea întâlnirii, a avea logica sa, lucru care, la pariuri, nu înseamnă mereu o garanție :)

Fotbal Anglia - League One

Doncaster victorie

1.60
Doncaster vs Rochdale

19 Jan 21, 21:00

Miza: 6/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici