1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Derby County - AFC Bournemouth Ponturi Pariuri Anglia Championship, 19.01.2021. Oaspeții sunt favoriți.

Derby County - AFC Bournemouth Ponturi Pariuri Anglia Championship, 19.01.2021. Oaspeții sunt favoriți.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-01-17 12:35:00

Ponturi Anglia Championship

19 Ianuarie 2021, 20:00

Derby U21

Derby U21

versus
Bournemouth

Bournemouth

1.50

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Derby U21 v Bournemouth

Marți, de la ora 20:00, Derby va primi vizita celor de la Bournemouth, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 25 din Championship. Partida va avea loc pe Pride Park și se anunță una atractivă. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după 90 de minute echilibrate.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Derby U21: Forma echipei, știri și statistici

După mai mulți ani în care a luptat să revină în Premier League, Derby se află într-o situație destul de dificilă. Ocupă penultimul loc cu doar 19 puncte obținute în cele 23 de partide, iar evitarea retrogradării pare o misiune extrem de dificilă. În urmă cu două luni, clubul a fost preluat de un investitor cu bani și teoretic, în perioada următoare ar trebui să ajungă câțiva jucători cu experiență.

Timp de două luni, Wayne Rooney, a stat pe banca tehnică ca antrenor interimar, dar cu două zile în urmă a primit un contract valabil până în vara anului 2023. Are ca obiectiv rămânerea în Championship, pe care îl va îndeplini, dacă va primi întăriri. Etapa precedentă a avut un meci extrem de dificil, pe teren propriu, cu Rotherham, echipă care lupta deasemenea pentru supraviețuire. Era o partidă, pe care Derby trebuia să o câștige. Chiar dacă a pornit cu prima șansă, acest lucru nu s-a văzut în timpul jocului. Cu cinci minute înainte de fluierul de final, Jamie Lindsay a marcat pentru oaspeți, obținând toate punctele puse în joc.  

Probleme din ofensivă sunt destul de mari, iar la acest capitol, niciun club nu stă mai rău. Colin Kazim-Richards a fost adus de urgență, chiar în timpul sezonului, dar nu știu daca a fost o alegere bună. Are trei reușite, dar până acum doar într-un singur sezon a avut mai mult de patru goluri marcate, în 2014-2015, când evolua la Feyenoord, de atunci a avut evoluții șterse.

Tom Lawrence, Jack Stretton și Curtis Davies sunt accidentați.

Bournemouth: Forma echipei, știri și statistici

Timp de 14 ani, Jason Tindall a fost secundul lui Eddie Howe, atât la Weymouth, la Burnley, cât și la Bournemouth. Acum este antrenor principal și încearcă să readucă pe Bournemouth în Premier League. Are la dispoziție cel mai valoros lot din Championship, cu care ar trebui să se claseze pe primele două poziții.

Momentan se află pe ultima treaptă a podiumului, cu 42 de puncte, la o distanță de patru lungimi de ocupanta locului secund, Swansea. În ultimele cinci etape nu s-a descurcat prea bine. A obținut doar o singură victorie, în deplasare cu Stoke City. Trebuie să fie extrem de atentă, deoarece Brentford vine tare din urmă. Etapa precedentă a primit vizita celor de la Luton și în mod surprinzător a pierdut cu 0-1. Cei drept, din minutul 26 a jucat în inferioritare, după ce mijlocașul Jefferson Lerma a fost eliminat. Chiar și în 10,  a forțat în atac, dar Simon Sluga s-a descurcat excelent în poartă.

Bournemouth are cea mai bună ofensivă, cu o  medie de 1.5 goluri marcate pe meci. Principalul marcator este Dominic Solanke, cu zece reușite, cel care a rămas la echipă, chiar dacă a retrogradat. Nici Junior Stanislas nu se descurca rău. Are șapte reușite în cele 18 partide jucate.

Arnaut Danjuma, Dan Goslin și Junior Stanlislas sunt accidentați, în timp ce Jefferson Lerma este suspendat.

Echipe probabile

Derby U21 Echipă probabilă Derby U21
Portar Roos
Fundași Buchanan, Clarke, Wisdom, Byrne
Mijlocaşi Jozwiak, Shinnie, Knight, Bielik, Waghorn
Atacanţi Kazim
Bournemouth Echipă probabilă Bournemouth
Portar Begovic
Fundași Rico, Carter, Cook
Mijlocaşi Smith, Cook, Stacey, Kelly
Atacanţi King, Solanke, Brooks

Statistica meciurilor directe Derby U21 v Bournemouth

31.10.2020 AFC Bournemouth - Derby County 1-1
12.02.2015 AFC Bournemouth - Derby County 2-2
30.09.2014 Derby County - AFC Bournemouth 2-0
22.02.2014 Derby County - AFC Bournemouth 1-0
23.11.2013 AFC Bournemouth - Derby County 0-1

Cote pentru Derby U21 v Bournemouth

Patru din ultimele cinci întâlniri directe s-au încheiat cu maxim două goluri marcate. Cota, conform Unibet pariuri, pentru "sub 2.5 goluri", este de 1.77.

Derby U21 vs Bournemouth Pont: Bournemouth (Miză rambursată la egalitate)

Diferența de valoare între cele două echipe este destul de mare, iar acest lucru ar trebui să se vadă pe teren. Ambele formații traversează perioade mai puțin bune și au nevoie de puncte. Derby a obținut doar o singură victorie pe teren propriu, în timp ce Bournemouth a suferit doar două înfrângeri în partidele jucate pe teren străin. O să mizez pe victoria celor de la Bournemouth, dar în cazul unui egal, miza va fi returnată.

Miza: 5/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici