1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Dag & Red - Southend United

Dag & Red - Southend United: ponturi pariuri Conference National. 08.10.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-10-06 18:50:00

Conference National

08 Octombrie 2022, 14:30

Dagenham & Redbridge

Dagenham & Redbridge

versus
Southend

Southend

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dagenham & Redbridge v Southend

Într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 13 din Conference National, față în față se vor afla Dag & Red și Southend United. Partida dintre cele două formații este programată sâmbătă, de la ora 14:30, pe Chigwell Construction Stadium. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor două echipe, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit. 

Dagenham & Redbridge: Forma echipei, știri și statistici

După 12 etape scurse din actuala stagiune, Dag & Red a strâns 17 puncte și ocupă locul 12. Gazdele confruntării de sâmbătă vin după 3 victorii în ultimele 4 etape. Stilul de joc este unul spectaculos, cu o mulțime de ocazii de poartă. Acestea se transpun atât în multe goluri, cât și în meciuri cu un număr ridicat de lovituri de la colț. În ultimele 7 etape, trupa de pe Chigwell Construction Stadium a avut confruntări cu cel puțin 5 goluri! Seria de rezultate halucinante cuprinde victorie cu Bromley (4-1), înfrângere cu Notts County (0-5), cu Wrexham (1-4), succese cu Altrincham (4-1), Barnet (5-4), eșecul cu Dorking Wanderers (1-5) și victoria de la mijlocul săptămânii pe terenul celor de la Chesterfield (3-2). Golaverajul gazdelor este de 22-28 în 12 etape, o medie de peste 4 goluri per meci jucat.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 9 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Southend: Forma echipei, știri și statistici

Southend este o formație de la mijlocul clasamentului din Conference National, vecină de poziție cu adversara de sâmbătă. Oaspeții sunt cu un loc mai jos, pe 13, cu un singur punct mai puțin la total: 16. Trupa de pe Roots Hall Stadium are 4 pe linie până acum la capitolul victorii, egaluri și înfrângeri. Cel mai recent meci s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1, pe teren propriu împotriva lui Woking, formație mai bine clasată. Deplasările aduc meciuri cu multe goluri pentru Southend. Asta s-a putut vedea recent și în duelurile disputate pe la Eastleigh (1-2) și Chesterfield (2-3). De asemenea, un meci care a avut GG sau 3+ la total a venit pe finalul lunii august, în deplasarea de la Solihull Moors (1-1). Chiar dacă a început mai greu acest sezon din punctul de vedere al ofensivei, Southend a reușit să înscrie în fiecare din ultimele 3 etape. 

Echipe probabile

Dagenham & Redbridge Echipă probabilă Dagenham & Redbridge
Portar Justham
Fundași Ling, Onariase, Robinson, Topalloj
Mijlocaşi Grant, Vilhete, Sagaf, Weston
Atacanţi Rance, Walker
Southend Echipă probabilă Southend
Portar Andeng-Ndi
Fundași Hobson, Kensdale, Lopata
Mijlocaşi Morriss, Mooney, Husin, Bridge - Miley
Atacanţi Dackers, Powell

Statistica meciurilor directe Dagenham & Redbridge v Southend

Dag & Red a reușit să câștige ultimele 3 meciuri directe cu Southend. Acestea au avut loc din 2021 încoace și s-au încheiat cu scorurile de 3-0, 2-0 și 3-0.

Cote pentru Dagenham & Redbridge v Southend

Partida este una echilibrată la nivelul cotelor la victorie, între două echipe apropiate ca valoare. Dag & Red și Southend United sunt două formații implicate des în confruntări cu multe goluri, iar statistica joacă un rol important în alegerea mea. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și varianta Câștigă oricare repriză Dag & Red. Cota pentru acest pariu este una atractivă de 1,83.

Dagenham & Redbridge vs Southend Pont: GG sau 3+

Dag & Red este garanta spectacolului în Conference National. Gazdele confruntării de sâmbătă au cea mai mare medie de goluri în cele 12 etape scurse până acum - s-au înscris nu mai puțin de 50, o medie de peste 4 per partidă. Dag & Red are 7 etape la rând cu cel puțin 5 goluri în meciurile lor. În condițiile în care și cel mai recent duel direct cu Southend a avut 3 goluri (3-0), mă aștept ca de data aceasta să vedem un duel cu GG sau 3+. Cota nu este una mare, însă are un grad ridicat de siguranță. Să fie verde!

Miza: 8/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici