1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Crystal Palace – Chelsea. Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 10.04.2021

Crystal Palace – Chelsea. Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 10.04.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-04-09 11:42:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

10 Aprilie 2021, 19:30

Crystal Palace

Crystal Palace

versus
Chelsea Londra

Chelsea Londra

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Crystal Palace v Chelsea Londra

Sâmbătă cu începere de la ora 19:30 are loc partida dintre Crystal Palace și Chelsea ce contează pentru etapa a 31-a din Anglia Premier League. În cele ce urmează vom discuta despre această confruntare, iar la finalul avancronicii vă vom oferi un pronostic de cotă 2.30!

Crystal Palace: Forma echipei, știri și statistici

Crystal Palace ocupă poziția a 12-a în Anglia Premier League cu 38 de puncte. Aceasta vine după o serie bună de rezultate, pierzând un singur meci din ultimele șase. În weekendul trecut formația pregătită de Roy Hodgson a remizat 1:1 pe terenul lui Everton după ce a fost condusă cu 0:1, golul egalizator fiind marcat în minutul 86 de către Batshuayi. Ar mai trebui remarcat că Crystal Palace nu a mai primit un gol pe teren propriu de 3 partide.

Batshuayi, eroul lui Palace din runda precedentă, este indisponibil pentru meciul de sâmbătă deoarece acesta aparține de Chelsea, și nu are drept de joc împotriva ”pensionarilor”. În condițiile date Wilfried Zaha și Christian Benteke vor continua să facă cuplu în atac. Cel din urmă a marcat șase goluri în ultimele zece partide cu Chelsea și are o cotă de 4.55 să marcheze oricând în meciul de sâmbătă.

Nathaniel Clyne, Nathan Ferguson, Mamadou Sakho, James McCarthy, James Tomkins și James McArthur sunt în continuare indisponibili din cauza unor accidentări mai vechi.

Chelsea Londra: Forma echipei, știri și statistici

În weekendul precedent Chelsea a avut parte de un adevărat șoc, pierzând acasă cu penultima clasată West Brom, scor 2:5. Este drept că gazdele au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 29, atunci când T. Silva a văzut al doilea cartonaș galben. Rezultatul este cu atât mai șocant cu cât Chelsea venea după șapte meciuri consecutive fără gol primit. De altfel formația lui Tuchel a încasat în acel meci tot atâtea goluri cât primise în precedentele 18!

”Albaștrii” și-au revenit rapid, câștigând manșa tur cu Porto din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, scor 2:0, luând astfel o opțiune serioasă pentru calificarea în semifinalele competiției. Revenind la campionat, Chelsea ocupă în acest moment poziția a 5-a cu 51 de puncte și are ca obiectiv clar pentru finalul sezonului clasarea în top 4 și calificarea în grupele Champions League de sezonul viitor.

Thiago Silva este singurul jucător indisponibil din tabăra oaspeților după eliminarea din partida cu West Brom. Antonio Rudiger a fost integralist în partida cu Porto deși avusese o altercație la antrenamente cu portarul Kepa Arrizabalaga, și este dat titlular și pentru meciul de mâine.

Echipe probabile

Crystal Palace Echipă probabilă Crystal Palace
Portar Guaita
Fundași Cahill, Kouyate, Van Aanholt
Mijlocaşi Ayew, Milivojevic, Riedewald, Eze
Atacanţi Zaha, Benteke
Chelsea Londra Echipă probabilă Chelsea Londra
Portar Mendy
Fundași Azpilicueta, Zouma, Rudiger
Mijlocaşi Hudson-Odoi, Kovacic, Kante, Alonso
Atacanţi Ziyech, Pulisic; Abraham

Statistica meciurilor directe Crystal Palace v Chelsea Londra

În tur Chelsea s-a impus cu 4:0. De altfel aceasta a câștigat fiecare din ultimele șase confruntări directe.

Cote pentru Crystal Palace v Chelsea Londra

Chelsea este echipa mai bună și ne așteptăm ca aceasta să plece cu toate cele trei puncte de pe Stadion Selhurst Park. Mai mult decât atât, credem că ea va reuși să se impună la zero la o cotă de 2.30 conform casei de pariuri Betano. Ne bazăm pe faptul că are o apărare de fier, scăpând fără gol primit în opt din ultimele nouă partide oficiale. Eșecul 2:5 cu West Brom îl vom considera un accidentat datorat și de eliminarea timpurie a lui Silva, iar alte rezultate de genul Chelsea nu a mai înregistrat în ultima perioadă de timp. De partea cealaltă Crystal Palace nu este o echipă care să marcheze foarte multe goluri, ea punctând o singură dată în ultimele patru partide de acasă.

Crystal Palace vs Chelsea Londra Pont: Sub 2.5 goluri

Dacă considerați că pariul prezentat mai sus (Victorie Chelsea la zero) este prea riscant, puteți încerca un pronostic de sub 2.5 goluri la o cotă de 1.78. Oricum chiar dacă ar învinge la zero, nu credem că o va face cu mai mult de 1:0 sau 2:0. Iar un pronostic de sub 2.5 goluri acoperă și eventuale surprize precum remiză albă sau 1:1, sau o victorie scurtă a lui Palace. Patru din ultimele cinci meciuri ale gazdelor, dar și 11 din ultimele 12 ale oaspeților, au fost de ”under 2.5”.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Sub 2.5 goluri

1.80
Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici