1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Crystal Palace vs Aston Villa

Crystal Palace - Aston Villa Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 27.11.2021. Duel încins pe Selhurst Park!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-11-27 00:40:00

Fotbal Anglia - Premier League

27 Noiembrie 2021, 17:00

Crystal Palace

Crystal Palace

versus
Aston Villa

Aston Villa

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Crystal Palace v Aston Villa

Sâmbătă, de la ora 17:00, Crystal Palace va primi vizita celor de la Aston Villa, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 13 din Premier League. Confruntarea va avea loc pe Selhurst Park din Londra și va fi arbitrată de Michael Salisbury. În ultimele cinci întâlniri directe echipa gazdă s-a impus de fiecare dată.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Crystal Palace: Forma echipei, știri și statistici

Crystal Palace nu arată deloc rău sub comanda lui Patrick Vieira. În cele 12 etape a adunat 16 puncte din 36 posibile și pentru moment se află în TOP10. Traversează o perioadă bună, iar gustul înfrângerii nu l-a mai simțit din etapa cu numărul cinci, când a pierdut la scor de neprezentare pe Anfield. Trebuie menționat faptul că pe teren propriu n-a pierdut niciun meci, dar în cele șase a remizat de patru ori.

Etapa precedentă a jucat în deplasare pe Turf Moor, de unde s-a întors cu un singur punct. A condus de două ori, cu 1-0, respectiv 3-2, dar defensiva a cedat de trei ori. Toate cele trei goluri marcate de Palace au fost reușite în prima repriză. În cea secundă a fost mai puțin periculoasă, dar chiar și așa a avut câteva ocazii importante.

Jocul practicat este unul ofensiv, iar defensiva primește mult mai puțină atenție. Wilfried Zaha, Conor Gallagher și Chrisitan Benteke sunt principalii marcatori în campionat, cu câte patru reușite. Gallagher este o piesă importantă la mijlocul terenului, iar acest lucru s-a văzut până acum. Traversează o perioadă excelentă și din păcate la finalul sezonului se va întoarce la Chelsea.

James McArthur și Nathan Ferguson sunt indisponibili pentru această confruntare.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Aston Villa: Forma echipei, știri și statistici

Steven Gerrard a debutat cu dreptul la Aston Villa. A obținut o victorie grea pe Villa Park, în fața celor de la Brighton. Cele două goluri au venit în ultimele zece minute, deși partida se îndrepta către un 0-0. S-a văzut o schimbare de atitudine în rândul jucătorilor, iar victoria a fost una meritată. După acest succes a urcat pe locul 15 și  s-a distanțat la patru lungimi de zona fierbinte a clasamentului. După cinci meciuri fără niciun punct, suporterii s-au bucurat din nou.

Având în vedere valoarea lotului, Aston Villa ar trebui să lupte pentru un loc în TOP10, unde cel mai probabil va ajunge în viitorul apropiat. Ofensiva suferă, deși Danny Ings și Ollie Watkins sunt jucători valoroși, cu experiență, chiar dacă Ollie are doar 25 de ani. A fost al doilea cel mai bun marcator în Championship, în sezonul 2019-2020, iar așteptările sunt destul de ridicate. Trebuie pus în evidență, iar golurile nu vor întârzia să apară. Nici defensiva nu arată strălucitor, dar Gerrard a făcut deja câteva modificări.

În Cupa Ligii Angliei n-a ajuns prea departe. În turul secund a fost eliminată de Chelsea, după loviturile de departajare, iar acum așteaptă să afle adversarul în FA Cup, competiție pe care a cucerit-o de șapte ori. Ultima oară în 1957.

Trezeguet s-a întors la antrenamente, dar sunt șanse mici să joace, în timp ce Betrand Traore cu siguranță nu va fi pe teren.

 

Echipe probabile

Crystal Palace Echipă probabilă Crystal Palace
Portar Guaita
Fundași Mitchell, Guehi, Andersen, Ward
Mijlocaşi Kouyate, Milivojevic, Gallagher
Atacanţi Edouard, Benteke, Zaha
Aston Villa Echipă probabilă Aston Villa
Portar Martinez
Fundași Cash, Konsa, Mings, Targett
Mijlocaşi McGinn, Luiz, Ramsey
Atacanţi Bailey, Ings, Watkins

Statistica meciurilor directe Crystal Palace v Aston Villa

16.05.2021 Crystal Palace - Aston Villa 3-2
26.12.2020 Aston Villa - Crystal Palace 3-0
12.07.2020 Aston Villa - Crystal Palace 2-0
31.08.2019 Crystal Palace - Aston Villa 1-0
12.01.2016 Aston Villa - Crystal Palace 1-0

Cote pentru Crystal Palace v Aston Villa

Ultima întălnire dintre cele două formații s-a încheiat cu cinci goluri marcate. Pentru încă un duel cu cel puțin trei reușite, Betano pariuri sportive oferă cota 2.05.

Crystal Palace vs Aston Villa Pont: Aston Villa +0.5 HA

Venirea lui Steven Gerrard la Aston Villa a adus un plus, iar acest lucru s-a văzut cu Brighton. Moralul jucătorilor a crescut, după cele trei puncte obținute, iar acum ar trebui să mai adune câteva, pentru a distanța de zona fierbinte a clasamentului. În partidele jucate pe teren străin n-a strălucit, dinpotriva. Cinci din cele șase deplasări n-a obținut nimic. Victoria pe Old Trafford a fost una neașteptată și nemeritată. Chiar dacă Palace a devenit periculoasă, în această partidă nu cred că va obține mai mult de un punct. Pontul ales este din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Anglia - Premier League

Aston Villa +0.5 HA

1.70
Miza: 5/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici