Share

Crewe - Accrington Stanley: ponturi pariuri Anglia League One. 23.02.2021

Fotbal Anglia

Cota: 1.61

Adaugat de: Gabriel Morariu

22 Feb 2021 19:11 547 0
Logo Crewe
Logo Accrington
Crewe
Accrington
VS
21:00 23 Februarie 2021
Fotbal Anglia - League One

Analiză și informații pentru Crewe v Accrington

În cadrul etapei cu numărul 30 din English League One, Crewe primește vizita celor de la Accrington Stanley. Partida de pe Alexandra Stadium este programată marți seara, cu începere de la ora 21:00. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor de două formații, iar la final puteți găsi pronosticul meu. 

Crewe: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V E Î

După 29 de etape disputate, Crewe a strâns 40 de puncte și este clasată pe locul 14 în League One. Ultimele două etape au adus tot atâtea înfrângeri: 1-2 la Swindon Town și 0-2 cu Peterborough United. Ambele partide au depășit baremul de 9,5 cornere la total: în primul joc au fost 13, iar în al doilea s-au dictat 10. Cel mai recent meci de pe teren propriu a fost încheiat de Crewe la egalitate, 1-1 cu Ipswich. Și acel duel s-a încadrat la categoria peste 9,5 cornere, scor 4-8 la acest capitol. Apărarea este una dintre cele mai bune din a doua jumătate a clasamentului: 37 de goluri primite până acum, puțin peste 1 per etapă. Fundașii nu se complică și resping des în corner, aspect ilustrat cât se poate de clar în statistica formației de pe Alexandra Stadium. 

Accrington: Forma echipei, știri și statistici

E V E Î E

Oaspeții încercă să nu piardă contactul cu primele poziții. Accrington încearcă să ajungă în zona barajului de promovare, în condițiile în care promovarea directă pare totuși un vis. Accrington are două restanțe, a disputat doar 27 de partide și ocupă în prezent locul 7 în League One. Locurile 3-6 iau startul în barajul de promovare, astfel că acest obiectiv este unul realizabil pentru formația antrenată de John Coleman. Forma de moment este una dătătoare de speranțe: oaspeții de marți au 3 meciuri la rând fără înfrângere: 1-1 acasă cu Shrewsbury Town, victorie pe terenul celor de la Doncaster Rovers (1-0) și remiza cu Lincoln City (2-2). Accrington este una dintre cele mai profitabile echipe la capitolul cornere din League One. Ultimele 7 etape au avut peste 9,5 cornere la total. În această perioadă ies în evidență meciurile cu Doncaster (25 de cornere, 12-13), egalul cu Northampton (0-0, 16 lovituri de la colț, 5-11) sau victoria cu 1-0 în fața celor de la Bristol Rovers (20 de cornere, 12-8!). 

Statistica meciurilor directe Crewe v Accrington

Cele două formații și-au împărțit victoriile în ultimele confruntări, cele mai recente, din 2019 încoace. În noiembrie 2019, Crewe s-a impus cu 2-0, iar în ultimul joc a învins Accrington. Confruntarea din turul campionatului s-a încheiat cu scorul de 1-0, iar pe parcursul ei au fost dictate 11 lovituri de la colțul terenului (3-8). 

Cote pentru Crewe v Accrington

Gazdele sunt ușor favorite, iar eu mă aștept la un meci cu multe faze de poartă. Ambele formații stau bine în statistica loviturilor de la colțul terenului, astfel că recomandarea mea merge pe această idee. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Unibet, pentru o miză moderată puteți încerca victoria lui Crewe. Dacă gazdele se impun, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 2,30. 

Crewe vs Accrington Pont: Peste 9,5 cornere

Față în față se vor afla două formații implicate des în partide cu multe lovituri de la colțul terenului. Acest lucru este dovedit de statistica recentă a celor două formații, dar și de raportul meciurilor directe. Accrington Stanley are 7 etape la rând cu peste 9,5 cornere la total. Mă aștept ca seria oaspeților să continue și după confruntarea de marți seara, iar cota oferită în acest sens de Unibet este una atractivă. Să fie verde!

Pont pariuri: Peste 9,5 cornere

Miza: 8/10

Cota: 1.61

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Gabriel Morariu

Ponturi:

10

Castigate:

6

Pierdute:

4

Anulate:

0

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici