1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Coventry City - Peterborough: ponturi pariuri Anglia Championship. 24.09.2021

Coventry City - Peterborough: ponturi pariuri Anglia Championship. 24.09.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-09-23 16:33:00

Fotbal Anglia - Championship

24 Septembrie 2021, 21:45

Coventry City

Coventry City

versus
Peterborough

Peterborough

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Coventry City v Peterborough

În startul etapei cu numărul 9 din Championship, Coventry City primește vizita celor de la Peterborough. Partida de pe The Coventry Building Society Arena este programată vineri seara, cu începere de la ora 21:45. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor două formații, iar la finalul articolului veți găsi pontul meu. 

Coventry City: Forma echipei, știri și statistici

După 8 etape disputate în Championship, Coventry este clasată pe locul 4. Până acum, gazdele partidei noastre de vineri seara au acumulat 16 puncte: 5 victorii, un egal și două înfrângeri. În ultimele 6 etape din campionat, Coventry a avut doar meciuri de peste 10,5 cornere la total. Cele 4 partide jucate pe The Coventry Building Society Arena au fost câștigate de gazde. În continuare rezultatele și statistica loviturilor de la colțul terenului în paranteză: 1-0 în fața celor de la Cardiff (7-6 cornere), 2-0 cu Middlesbrough (7-7), 2-1 cu Reading (10-2), 2-1 în compania lui Nottingam Forest (0-5). Gazdele nu vor putea conta în acest meci pe Fankaty Dabo, care este în continuare suspendat după eliminarea din partida cu cei de la Cardiff City. De asemenea, absent va fi și Jake Clarke-Salter, care se recuperează după o accidentare. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Peterborough: Forma echipei, știri și statistici

Peterborough este una dintre codașele începutului de sezon. Oaspeții duelului nostru de vineri ocupă locul 21, primul peste linia retrogradării, cu doar 7 puncte acumulate până acum. Cel mai recent meci din campionat, disputat pe 18 septembrie, a adus victoria de pe teren propriu cu Birmingham (3-0). Scorul la cornere a fost 4-6, așadar un meci de peste 9,5 lovituri de colț la final. Succesul cu Birmingham a pus capăt unei serii de 4 eșecuri la rând pentru trupa condusă de Darren Ferguson: 1-3 cu Reading, 2-6 în deplasare cu Sheffield United, 0-1 cu West Brom, respectiv 0-1 în fața celor de la Preston. În mod normal, Peterborouh va alinia același 11 din duelul cu Birmingham. În cursul acestei săptămâni a fost aflată și perioada de absență a lui Jack Marriott. Atacantul de 27 de ani va mai reveni abia în 2022 în urma accidentării de la inghinali. 

Echipe probabile

Coventry City Echipă probabilă Coventry City
Portar Moore
Fundași Hyam, McFadzean, Rose
Mijlocaşi Kane, Sheaf, Hamer, O'Hare, Maatsen
Atacanţi Gyokeres, Godden
Peterborough Echipă probabilă Peterborough
Portar Cornell
Fundași Thompson, Edwards, Kent, Butler
Mijlocaşi Taylor, Norburn, Grant
Atacanţi Ward, Clarke-Harris, Dembele

Statistica meciurilor directe Coventry City v Peterborough

Cele două formații s-au întâlnit cel mai recent în 2019. În cele două confruntări de acum 2 ani, Coventry a încheiat neînvinsă: un succes cu 2-1 și o remiză spectaculoasă, scor 2-2. În acest ultim joc, disputat pe 26 noiembrie 2019, au fost dictate 14 cornere (12-2).

Cote pentru Coventry City v Peterborough

Coventry pornește cu prima șansă într-o partidă în care sunt anticipate multe lovituri de la colțul terenului. Coventry este regina campionatului la acest capitol, are o serie impresionantă. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un 1 la meci. În cazul în care Coventry obține victoria, veți prinde o cotă bună de 1,62. 

Coventry City vs Peterborough Pont: Peste 8,5 cornere in meci

Față în față se vor afla două formații implicate des în confruntări cu un număr ridicat de cornere. Asta s-a putut vedea atât în istoricul recent, dar și în ultima partidă directă dintre Coventry și Peterborough. Gazdele au 6 meciuri la rând cu cel puțin 11 cornere la total, astfel că este de așteptat ca seria să continue. Pentru o doză superioară de siguranță am ales varianta peste 8,5 cornere, baremul cel mic ales din oferta de pariuri sportive Betano. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici