1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Chelsea - Arsenal. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 12.05.2021

Chelsea - Arsenal. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 12.05.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-05-11 11:33:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

12 Mai 2021, 22:15

Chelsea Londra

Chelsea Londra

versus
Arsenal Londra

Arsenal Londra

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Chelsea Londra v Arsenal Londra

Miercuri cu începere de la ora 22:15 avem ”North West London derby”, confruntarea care aduce față în față pe Chelsea și Arsenal. În cele ce urmează vom vorbi despre acest meci ce contează pentru etapa a 36-a din Anglia Premier League, iar la finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic pe goluri.

Chelsea Londra: Forma echipei, știri și statistici

Chelsea este într-o formă excelentă, aceasta venind după șapte meciuri consecutive fără înfrângere, din care a câștigat cinci. Însă mai important de atât contează numele adversarilor, deoarece în această serie ea a întâlnit-o de două ori pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor (1:1 și 2:0), și a învins-o de două ori pe Manchester City, viitoarea adversară din finala UCL. Ultimul meci a fost chiar cel cu ”cetățenii” din campionat, pe care ”pensionarii” l-au câștigat cu 2:1 pe Etihad după ce au fost conduși cu 0:1 la pauză. În urma acestui rezultat City a fost nevoită să amâne sărbătorirea câștigării matematice a campionatului.

Chelsea trebuie totuși să aibă grijă deoarece nu este încă sigură de un loc de Liga Campionilor. Formația lui Tuchel ocupă poziția a 3-a în Premier League cu 64 de puncte, însă echipe precum West Ham, Liverpool sau chiar Tottenham stau la pândă așteptând eventuali pași greșiți. Ar mai trebui menționat faptul că Chelsea s-a descurcat în ultima vreme mai bine în deplasare decât acasă, având 12 meciuri consecutive fără înfrângere pe teren străin, din care a câștigat nouă.

Mateo Kovacic și-a revenit după o accidentare și ar putea evolua miercuri, dar doar din postura de rezervă. Încă nu este apt fizic să ducă 90 de minute. Andreas Christensen rămâne astfel singurul indisponibil din lotul gazdelor. Așa cum deja ne-a obișnuit în ultima vreme, Tuchel va face probabil ceva modificări în primul 11 față de meciul cu City pentru a odihni jucătorii mai obosiți.

Arsenal Londra: Forma echipei, știri și statistici

Arsenal a învins-o în weekend pe West Brom cu 3:1 și păstrează șanse pentru a prinde in extremis un loc de cupă europeană pentru sezonul următor. Formația pregătită de Mikel Arteta ocupă în acest moment poziția a 9-a cu 52 de puncte, cu 5 mai puțin decât locul 6 ocupat de Liverpool (loc ce va duce în Europa League), și cu 4 puncte sub locul 7 ocupat de Tottenham (poziție ce va merge în Conference League).

Arsenal a pierdut o ocazie bună de a prinde un loc de Liga Campionilor prin câștigarea Europa League, aceasta fiind eliminată de către Villarreal în semifinalele competiției (1:2, 0:0). Așa că pentru tunari singura șansă de a mai prinde Europa rămâne campionatul, unde în ultimele două etape au adversari teoretic facili: Crystal Palace și Brighton, formații scăpate de emoțiile retrogradării.

David Luiz, fost jucător la Chelsea, nu va putea evolua împotriva fostei sale echipe din cauza unei accidentări. Mai lipsesc Pablo Mari și Granit Xhaka, de asemenea accidentați.  Smith Rowe este și el incert, și probabil nu va fi forțat, în locul lui urmând să evolueze Martin Odegaard.

Echipe probabile

Chelsea Londra Echipă probabilă Chelsea Londra
Portar Mendy
Fundași Azpilicueta, Zouma, Rudiger
Mijlocaşi James, Jorginho, Kante, Chilwell
Atacanţi Ziyech, Mount; Havertz
Arsenal Londra Echipă probabilă Arsenal Londra
Portar Leno
Fundași Chambers, Holding, Gabriel, Tierney
Mijlocaşi Partey, Elneny; Pepe, Odegaard, Aubameyang
Atacanţi Lacazette

Statistica meciurilor directe Chelsea Londra v Arsenal Londra

Meciul de miercuri reprezintă cea de-a 203-a întâlnire directă dintre cele două formații, prima datând din 1907! Tunarii conduc în istoricul confruntărilor directe cu 79 de victorii, pierzând de 65 de ori. Din ultimele cinci partide directe fiecare echipă a câștigat de câte două ori. De remarcat că opt din ultimele nouă confruntări (printre care și ultimele cinci) au fost gg-uri.

Cote pentru Chelsea Londra v Arsenal Londra

Pe lângă pontul principal mergem și pe un pronostic de peste 2.5 goluri la o cotă de 2.05.

Chelsea Londra vs Arsenal Londra Pont: Ambele echipe marchează

În ultimele luni Chelsea a arătat foarte bine în apărare scăpând în multe meciuri fără gol primit. Totuși partida de miercuri reprezintă un derby de tradiție pe care ambele echipe vor dori să îl câștige, așa că ne așteptăm la un meci ceva mai spectaculos decât cele pe care le oferă de obicei cele două echipe. Nu putem neglija faptul că opt din ultimele nouă confruntări directe au fost GG-uri, ceea ce confirmă faptul că întâlnirile dintre cele două echipe nu sunt deloc plictisitoare. De aceea mergem pe un pronostic de GG la o cotă de 1.95. De altfel Arsenal nu se poate mulțumi cu un egal dacă vrea să mai prindă Europa League, așa că trebuie să caute victoria, ceea ce va duce la un joc deschis al tunarilor.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Ambele echipe marchează

1.95
Miza: 6/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici