1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Charlton vs. Cheltenham

Charlton vs. Cheltenham, Ponturi pariuri, Fotbal Anglia, 02.12.2022: „X”-ul are cota 3.60!

Dan Bara
Dan Bara

2022-12-01 15:24:00

Fotbal Anglia - League One

02 Decembrie 2022, 21:45

Charlton Athletic

Charlton Athletic

versus
Cheltenham

Cheltenham

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Charlton Athletic v Cheltenham

Cheltenham e neînvinsă de patru etape, perioadă în care a adunat două victorii și două egaluri, iar vineri se deplasează pe terenul lui Charlton, formație care nu a obținut niciun succes în această perioadă. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Charlton Athletic: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele ocupă locul 14, cu 24 de puncte. Linia de clasament e modestă, cu doar 5 victorii și 9 remize în 19 etape, golaveraj 30-27, iar forma lasă de dorit, cu patru jocuri consecutive fără victorie, perioadă în care adversarii au fost relativ accesibili, doar Ipswich, ocupanta locului secund, făcând notă discordantă. 

Un aspect care iese în evidență e numărul mare de egaluri, 9 în 19 etape. Astfel, Charlton îi calcă pe urme lui Cheltenham, adversarul de vineri, care în ediția precedentă a adunat nu mai puțin de 17 astfel de rezultate în 46 de etape. Doar Wimbledon a avut mai multe X-uri, 19, și a retrogradat. 

Echipa gazdă se descurcă destul de bine acasă, acolo unde a pierdut o singură dată în 9 partide, 0-2 cu ocupanta locului 21, Milton Keynes. În respectivul joc, Charlton a rămas în 10 oameni în minutul 65, la scorul de 0-0. În rest, are 4 victorii și 4 egaluri, golaveraj 20-12. 

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Cheltenham: Forma echipei, știri și statistici

Cheltenham nu a mai obținut atât de multe remize ca sezonul trecut, însă nu are nici prea multe victorii. După 18 runde, linia de clasament e 6-4-8, golaveraj 15-21. Atacul este cel mai slab din campionat, la egalitate cu cel al penultimei clasate, Morecambe. 

Totuși, oaspeții fac eforturi susținute pentru a ieși din zona periculoasă a clasamentului din League One. Momentan se află la 8 puncte de retrogradare, însă forma de moment e încurajatoare. Fotbaliștii lui Cheltenham sunt neînvinși de patru etape, perioadă în care au obținut două victorii și tot atâtea remize. Defensiva a excelat, fiind învinsă o singură dată, însă atacul a rămas la fel de discret, având doar trei reușite. 

Perspectiva deplasării la Charlton nu e foarte încurajatoare deoarece rezultatele obținute departe de casă sunt slabe. Linia de clasament e 1-3-4, golaveraj 4-9, iar statistica ne arată că Cheltenham a marcat un singur gol în precedentele patru partide.

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Charlton Athletic Echipă probabilă Charlton Athletic
Portar Maynard-Brewer
Fundași Clare, Lavelle, Inniss, Sessegnon
Mijlocaşi Rak-Sakyi, Dobson, Fraser, Blackett-Taylor
Atacanţi Aneke, Kirk
Cheltenham Echipă probabilă Cheltenham
Portar Southwood
Fundași Long, Taylor, Raglan
Mijlocaşi Broom, Bonds, Sercombe, Williams, Olayinka
Atacanţi Nlundulu, May

Statistica meciurilor directe Charlton Athletic v Cheltenham

În „directele” din ediția precedentă de campionat au marcat ambele formații, iar Cheltenham a obținut patru puncte. Totuși, Charlton s-a clasat mai bine, pe 13, cu 59 de puncte, în vreme ce adversarii au terminat pe 15, cu 56 de puncte. 

15.01.22 LO Cheltenham - Charlton 1-1
11.09.21 LO Charlton - Cheltenham 1-2
09.08.16 EFL Cheltenham - Charlton 1-0

Cote pentru Charlton Athletic v Cheltenham

Formația gazdă are o cotă de 1.72 la victorie în oferta Superbet, în vreme ce oaspeții sunt cotați cu 4.75. Rezultatul de egalitate e tentant, cu o cotă de 3.60. Să notăm și faptul că, în mod surprinzător, au scăzut cotele pe varianta Ambele marchează. Cota Superbet a fost inițial 2.00, iar acum este 1.85. La alte case de pariuri, GG are chiar și cote sub 1.80. 

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Charlton Athletic vs Cheltenham Pont: Pauză sau final X

Cele două confruntări din ediția trecută de campionat au fost strânse, iar jocul de vineri se anunță și el echilibrat, așa că X-ul nu ar trebui să fie complet neglijat. Eu am ales Pauză sau final, X, cu o cotă de 1.80 la Superbet - Pariuri sportive, dat fiind că Charlton are 9 remize până acum, terminând la egalitate aproape jumătate dintre jocuri, în vreme ce oaspeții sunt extrem de discreți în atac, însă au o apărare foarte bună.

Fotbal Anglia - League One

Pauză sau final X

1.80
Miza: 5/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici