Share

Pont Carlisle - Morecambe. 13.10.2018

Fotbal Anglia

Cota: 1.33

Adaugat de: Admin

13 Oct 2018 11:06 745 0
Logo Carlisle
Logo Morecambe
Carlisle
Morecambe
VS
17:00 13 Octombrie 2018
Anglia League Two

Analiză și informații pentru Carlisle v Morecambe

Meciul dintre Carlisle și Morecambe contează pentru etapa a 13-a din League Two și pune în față în față două echipe din părți diferite ale clasamentului. Partida începe la ora 17:00, în continuare puteți citi analiza ei. La final veți găsi și recomandarea noastră. 

Pariază pe victoria României cu Serbia la o cotă mărită de 60.00!

Carlisle: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î V

Carlisle este una dintre echipele bune din League Two. După 12 etape, e la un singur punct de locurile care duc în barajul pentru promovare în liga superioară. Carlisle a început bine pe teren propiu, în general își câștigă majoritatea punctelor în fața fanilor de acasă. Ei bine, acum vine după două înfrângeri la rând, ambele cu 0-1. Partea bună pentru Carlisle este că a învins în etapa precedentă la Oldham (1-3), iar acum are la dispoziție tot lotul pentru a se impune pe teren propriu. unul dintre atacanții de bază, Richie Bennett, a lipsit la ultimele 3 partide, dar acum e recuperat și așteptat să revină pe teren. Gazdele au reușit să câștige deja în fața celor de la Morecambe, într-un meci din EFL Trophy (3-2).

Morecambe: Forma echipei, știri și statistici

Î Î E V V

Morecambe este una dintre codașele clasamentului, are doar 3 victorii în 12 etape până acum. În ultimele 3 meciuri jucate în toate competițiile a primit cel puțin două goluri (1-2 cu Stoke City în EFL Trophy, 3-4 cu Tranmere și 2-2 cu Cheltenham, ambele în campionat). Oaspeții de azi au cea mai slabă apărare din campionat - 25 de goluri au încasat până acum în 12 meciuri, o medie de peste 2 per etapă. În deplasare statisticile sunt edificatoare pentru forma lui Morecambe - din ultimele 12 deplasări, a bifat o singură victorie, 4 egaluri și 7 înfrângeri. Marea problemă în acest meci pentru Morecambe este reprezentată de numeroasele absențe din lot, nu mai puțin de 7 jucători accidentați: Kevin Ellison, James Sinclair, Andy Fleming, Alex Kenyon, Zak Mills, Steven Old și Garry Thompson. 

Statistica meciurilor directe Carlisle v Morecambe

În ultimele 6 partide, disputate toate din august 2016 încoace, Carlisle a înregistrat 3 victorii și 3 partide s-au încheiat la egalitate. 

Cote pentru Carlisle v Morecambe

Carlisle este favorită la câștigarea partidei de pe teren propriu, iar noi nu credem că va rămâne cu mâna goală după această etapă. Pentru o miză moderată puteți juca 1 solist, la o cotă de 1,85 sau peste 1,5 goluri marcate de Carlisle la 1,90. 

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Carlisle vs Morecambe: Victorie Carlisle DNB (mize returnate la egal)

Carlisle are ascendentul moral asupra adversarilor, care nu au reușit să se impună nici măcar o dată în ultimele 6 partide. De asemenea, forma slabă a lui Morecambe din deplasare este grăitoare, iar misiunea oaspeților va fi îngreunată teribil de cele 7 absențe din această partidă. Cu cea mai slabă apărare din campionat, de asemenea cu multe improvizații în primul 11, mă aștept ca Morecambe să nu facă față la Carlisle. În cazul în care gazdele înving, suntem recompensați cu 1,33, dacă partida se încheie la egalitate, miza ne este returnată. Pontul face parte din proiectul zilnic Cota2!

Pont pariuri: Victorie Carlisle DNB (mize returnate la egal)

Miza: 10/10

Cota: 1.33

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

27

Castigate:

16

Pierdute:

9

Anulate:

0

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Celtic - Motherwell. 19.12.2018
Cota: 1.44 19 Dec 2018 21:45 0