1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Cardiff v Blackburn Ponturi Pariuri Anglia Championship, 07.07.2020. Gazdele au suferit doar două înfrângeri pe teren propriu în acest sezon

Cardiff v Blackburn Ponturi Pariuri Anglia Championship, 07.07.2020. Gazdele au suferit doar două înfrângeri pe teren propriu în acest sezon

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-07-06 20:24:00

Fotbal Anglia - Championship

07 Iulie 2020, 21:45

Cardiff City

Cardiff City

versus
Blackburn

Blackburn

1.50

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Cardiff City v Blackburn

Marți seara, de la ora 21:45, Cardiff primește vizita celor de la Blackburn, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 42 din Championship. Cu doar cinci etape râmase din sezonul regulat, lupta pentru locurile de play-off este intensă, iar Cardiff nu-și permite nicio înfrângere până la final. 

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Cardiff City: Forma echipei, știri și statistici

Sub conducerea lui Neil Warnock, Cardiff a retrogradat în Championship. În mod surprinzător a rămas la echipă, din dorință de a promova din nou. Este un adevărat specialist în promovări, fiind singurul antrenorul, care are la activ opt promovări, cu opt echipe diferite. Din prea multa dorință, a început slab sezonul, iar în luna noiembrie, după înfrângerea suferită cu Bristol City, a fost demis. 

Neil Harris a fost ales să îndeplinească obiectivul. Cunoaște foarte bine campionatul, după ce timp de patru ani a fost antrenorul celor de la Millwall, unde, deși n-a avut la dispoziție un lot valoros, a reușit să se evite zona retrogradării. Odată cu venirea lui, s-a schimbat și așezarea în teren, în 4-2-3-1. O singură dată a încercat să joace mai ofensiv, cu doar trei fundași, dar a fost spulberată cu 6-1, de QPR. Jocul echipei s-a echilibrat, iar cu cinci etape înainte de finalul sezonului se află pe locul șase cu 64 de puncte. Momentan are doar trei puncte avans față de principala candidată la ultimul loc de play-off, Derby. După reluarea campionatului lucrurile au mers destul de bine, iar în cele patru etape jucate a obținut zece puncte. S-a încurcat cu Charlton pe teren propriu, scor 0-0. Deși a dominat partida și și-a creat ocazii, mingea a refuzat să intre în poartă. Jucătorii nu s-au demoralizat, iar etapa precedent au obținut trei puncte extrem de importante în deplasare la Bristol. Golul victoriei a venit foarte târziu, cu cinci minute înainte de fluierul final, fiind marcat de Ward. 

Jucătorul cheie în fazele ofensive este Lee Tomlin, cel care traversează un sezon excelent. Până acum are șapte reușite și șapte pase decisive. Singurul jucător indisponibil pentru acest duel este Isaac Vassell, cel care abia a revenit la antrenamente, iar dacă totul decurge bine, sunt șanse să joace în ultimele meciuri. 

Blackburn: Forma echipei, știri și statistici

Încet-încet, Blackburn se obișnuiește cu Championship și parcă nu dorește să promoveze în Premier League. În urmă cu trei ani a trecut printr-o perioadă dificilă și a ajuns până în League One, de unde, datorită lui Tony Mowbray, a revenit repede în liga a două.

Situația din momentul de față nu este deloc una plăcută. După 41 de meciuri jucate, se află doar pe locul 11 cu 56 de puncte, iar șansele de a termina pe un loc de play-off sunt doar teoretice. După revenirea campionatului, toată lumea spera într-o minune, mai ales după ce a câștigat cu 3-1, în fața celor de la Bristol City. A urcat până pe locul opt, iar de atunci a început perioada proastă. A legat trei înfrângeri consecutive, încasând șapte goluri și marcând doar unul. Nu mai având nimic de pierdut, Tony a încercat o schimbare, dar fară succes. Cu trei atacanți în față, abia a reușit să marcheze un gol. Nu este tocmai o așezare corectă, dar se pare că insistă pe acest lucru. Etapa precedentă a jucat pe teren propriu cu Leeds. N-a avut nicio șansă, nici măcar la un rezultat de egalitate, chiar dacă la un moment dat a reușit să reducă diferență de la două goluri la unul singur. Bucuria a durat doar cinci minute, deoarece Klich a majorat din nou scorul. În meciurile jucate pe teren străin se descurcă mult mai slab, iar în ultimele trei deplasări n-a obținut niciun punct. 

Lista cu jucători indisponibili este destul de lungă pentru această confruntare. Corry Evans, Joe Rankin-Costello, Bradley Dack și Elliott Bennett sunt accidentați, iar Ben Brereton suspendat. Derrick Williams rămân incert, dar are șanse să intre în timpul meciului. 

Echipe probabile

Cardiff City Echipă probabilă Cardiff City
Portar Smithies
Fundași Bennett, Morrison, Nelson, Sanderson
Mijlocaşi Bacuna, Pack, Hoilett, Tomlin, Laing
Atacanţi Ward
Blackburn Echipă probabilă Blackburn
Portar Walton
Fundași Nyambe, Lenihan, Adarabioyo, Downin
Mijlocaşi Holtby, Johnson, Travis
Atacanţi Amstrong, Graham, Gallagher

Statistica meciurilor directe Cardiff City v Blackburn

Până acum cele doua formații s-au întâlnit de 12 ori, iar Blackburn are doar o singură victorie, care a avut loc în 2005, în FĂ Cup.

24.08.2019 Blackburn - Cardiff 0-0
07.03.2017 Blackburn - Cardiff 1-1
17.08.2016 Cardiff - Blackburn 2-1
02.01.2016 Cardiff - Blackburn 1-0
18.08.2015 Blackburn - Cardiff 1-1

Cote pentru Cardiff City v Blackburn

Conform casei de pariuri Unbiet, se anunță o partidă echilibrată, în care Cardiff este ușor favorită, având o cota de 2.12. Victoria oaspeților este cotată la 3.65, dar având în vedere forma prin care trec, șansele de reușite sunt destul de mici. În schimb, un rezultat de egalitate nu trebuie scoasă din calcul, el având o cota de 3.40. Pariul "sub 2.5" goluri, la o cotă de 1.70, pare un pronostic bun, dar eu am ales un pont mai sigur, din punctul meu de vedere.

Cardiff City vs Blackburn Pont: Cardiff (Miză rambursată la egalitate)

Blackburn nu se regăsește. Vine după trei înfrângeri consecutive, iar antrenorul încearcă mai multe soluții, pentru a obține cel puțin un punct. Sunt și câțiva jucători accidentați, iar în aceste condiții, șansele de a obține ceva din acest meci sunt destul de mici. Cardiff are soarta în propriile mâini. Nu are voie să piardă vreun meci până la finalul sezonului și cu siguranță se vă clasa pe un loc de play-off.

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici