1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Burton Albion - Fleetwood Town

Burton Albion - Fleetwood Town: ponturi pariuri League One Anglia. 04.10.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-10-04 00:02:00

Fotbal Anglia - League One

04 Octombrie 2022, 21:45

Burton Albion

Burton Albion

versus
Fleetwood

Fleetwood

1.61

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Burton Albion v Fleetwood

Într-un meci programat în etapa a 12-a din League One, Burton Albion primește vizita celor de la Fleetwood Town. Partida este programată în cursul serii de marți, de la ora 21:45, pe Pirelli Stadium. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit. 

Burton Albion: Forma echipei, știri și statistici

După 11 meciuri disputate în acest sezon, Burton Albion este penultima în League One. Doar 7 puncte au adunat gazdele partidei de marți seara. Totuși, există și o parte bună: Burton a câștigat două din ultimele 3 etape disputate, astfel că forma e una bună. Succesele au venit în deplasare la Exeter (0-2) și acasă cu Forest Green Rovers (3-2). În primul meci au fost 12 cornere (7-5), iar în cel de-al doilea 13 (9-4). În general Burton Albion a fost implicată în dueluri cu multe lovituri de la colț. În acest start de sezon, gazdele de marți au o medie de 11,9 cornere în cele 11 partide disputate. Între cele două victorii mai sus menționate, pentru Burton a venit și înfrângerea de pe terenul lui Shrewsbury (1-2). În acel meci au fost dictate de asemenea 12 cornere, scor 3-9. 

Fleetwood: Forma echipei, știri și statistici

Fleetwood Town a căzut un loc față de etapa trecută din League One. În weekend am recomandat peste 8,5 cornere în duelul de acasă cu Barnsley, barem care a fost depășit fără probleme: 5-5! Meciul a fost pierdut de Fleetwood Town cu 0-1, care a pus astfel capăt seriei de 6 meciuri fără înfrângere în toate competițiile. Oaspeții confruntării noastre de marți seara au rămas cu 12 puncte și ocupă poziția a 15-a în ierarhie. Chiar și după jocul de etapa trecută, formația lui Scott Brown își păstrează o poziție fruntașă în clasamentul cornerelor. Fleetwood Town are o medie de 12,5 cornere per etapă disputată, iar 80% din partidele din acest sezon au avut peste 9,5 cornere la total. 

Echipe probabile

Burton Albion Echipă probabilă Burton Albion
Portar Garrat
Fundași J. Smith, Hughes, Brayford, Borthwick-Jackson
Mijlocaşi Taylor, Oshilaja - Carayol, Keillor-Dunn, Powell
Atacanţi Adeboyejo
Fleetwood Echipă probabilă Fleetwood
Portar Lynch
Fundași Rooney, Nsiala, Earl, Andrew
Mijlocaşi Vela, Macadam - Lane, Batty, C. Gomes
Atacanţi Muskwe

Statistica meciurilor directe Burton Albion v Fleetwood

Singurul meci direct din acest an a fost câștigat de Burton, cu scorul de 3-2. În acea confruntare au fost acordate nu mai puțin de 15 cornere (10-5). 

Cote pentru Burton Albion v Fleetwood

Burton Albion și Fleetwood Town sunt două formații implicate des în confruntări cu un număr ridicat de cornere. Statistica începutului de sezon cântărește mult în recomandarea mea. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Unibet, pentru o miză moderată puteți merge pe un barem superior de cornere. La peste 10,5 lovituri de colț în meci aveți o cotă bună de 2,02. 

Burton Albion vs Fleetwood Pont: Peste 9,5 cornere in meci

Burton Albion și Fleetwood Town au depășit fără probleme media de 11 cornere per partidă disputată până acum. Stilul de joc al ambelor formații este încurajat de atacurile în flancuri, cu multe centrări în careu. Nu e de mirare că loviturile de colț apar des. Fleetwood Town are 80% meciuri în acest sezon cu peste 9,5 cornere, iar Burton are o serie de 3 partide la rând în care a depășit acest barem. În aceste condiții, recomand cu încredere un peste la baremul de 9,5 cornere în meci. Să fie verde!

Miza: 10/10
Cota: 1.61
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici