1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Burnley vs. Watford

Burnley – Watford. Ponturi pariuri Premier League, Anglia, 18.01.2022. Derby-ul disperării

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-01-17 19:32:00

Fotbal Anglia - Premier League

18 Ianuarie 2022, 21:30

Burnley

Burnley

versus
Watford

Watford

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Burnley v Watford

Burnley – Watford, partidă programată marți, de la ora 21.30, și contând ca restanță pentru etapa a 17-a din campionatul Angliei, este un teribil derby al retrogradării. Watford este chiar deasupra locurilor retrogradabile, dar are două meciuri în plus față de adversara sa și doar trei puncte avans. Dacă pierde marți, pică sub Burnley, care acum e pe ultimul loc, dar n-a mai disputat niciun meci în Premier League din 2 ianuarie din cauza unui focar de Covid care a decimat echipa.
Rezumând, partida e capitală pentru ambele formații, care în plus au și probleme de lot.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Burnley: Forma echipei, știri și statistici

Burnley (locul 20, 11 puncte, golaveraj 16-27) este în acest moment într-o situație foarte tulbure. Echipa e pe ultimul loc în clasament, a avut o pauză forțată de două săptămâni în campionat, din cauza unui focar de Covid, iar în ultima partidă disputată, în Cupa Angliei, s-a prezentat fără antrenorul Sean Dyche și o serie de jucători-cheie. 
Cazul e aproape disperat. Săptămâna trecută, echipa l-a pierdut pe atacantul neozeelandez Chris Wood, cumpărat cu 25 de milioane de lire sterline de rivala Newcastle, club de asemenea implicat în lupta pentru evitarea retrogradării. S-a făcut o ofertă pentru Benteke, de la Crystal Palace, dar se cer 12 milioane de lire pe el.
Burnley n-a mai câștigat din 30 octombrie, iar de atunci s-au disputat 8 partide. Ultimele 5 au însemnat 4 înfrângeri și doar o remiză: 0-1 în deplasare cu Newcastle, 0-0 acasă cu West Ham, 1-3 în deplasare cu Manchester United, 1-3 în deplasare cu Leeds în campionat, 1-2 acasă cu Huddersfield acasă în Cupa Angliei.
La această partidă va lipsi și golgheterul Maxwel Cornet (6 goluri), care joacă în Cupa Africii pe Națiuni. Absentează, de asemenea, pe lângă plecatul Chris Wood, și Ashley Barnes.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Watford: Forma echipei, știri și statistici

Watford (locul 17, 14 puncte, golaveraj 23-37) este într-o situație cel puțin la fel de grea ca și adversara sa de marți. Are un golaveraj mai slab, doar 3 puncte avans și două meciuri în plus. A primit foarte multe goluri (are a patra cea mai slabă apărare din Premier League) și în acest moment are aproape o echipă întreagă indisponibilă. 
Vor lipsi Nkoulou, Etebo, Ismaila Sarr și Baah – accidentați, Louza, Mașina și Troost-Ekong – convocați la reprezentative pentru Cupa Africii pe Națiuni.
Antrenorul Claudio Ranieri are puține motive de optimism. Etapa trecută, acum două zile, a reușit să smulgă un punct pe terenul unei contracandidate la retrogradare după o serie de 7 înfrângeri consecutive în toate competițiile.
Ultimele 5 rezultate: 1-2 în deplasare cu Brentford, 1-4 acasă cu West Ham, 0-1 acasă cu Tottenham în campionat, 1-4 în deplasare cu Leiceste în Cupa Angliei, 1-1 în deplasare cu Newcastle în campionat. 
Watford a reușit două victorii în deplasare în acest sezon, la Norwich și Everton, dar asta a fost demult – acum aproape 3 luni. Totuși, de notat că echipa a scos puncte pe terenurile adversarelor din zona retrogradării. Golaverajul în 9 etape în deplasare: 12-15.

Echipe probabile

Burnley Echipă probabilă Burnley
Portar Pope
Fundași Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor
Mijlocaşi McNeil, Westwood, Cork, Gudmundsson
Atacanţi Rodriguez, Lennon
Watford Echipă probabilă Watford
Portar Foster
Fundași Femenia, Cathcart, Samir, Kamara
Mijlocaşi Sissoko, Kayembe, Kucka
Atacanţi Dennis, King, Pedro

Statistica meciurilor directe Burnley v Watford

Ultima partidă dintre cele două formații a avut loc acum un an și jumătate, pentru că Watford a fost în liga secundă sezonul trecut.
În campionatul 2019-2020, Burnley a câștigat ambele jocuri, 3-0 în deplasare și 1-0 acasă. 
În sezonul 2018-2019, Watford a învins cu 3-1 la Burnley și a remizat acasă, scor 0-0.
S-au disputat până acum 38 de meciuri. Burnley a învins de 18 ori, Watford de 10 ori, în alte 10 rânduri a fost remiză.

Cote pentru Burnley v Watford

Burnley a înscris în ultimele 3 partide, Watford a făcut-o în 8 din ultimele 9. Putem încerca un total asiatic +2 goluri, cu cota 1,6 în oferta Betano pariuri.
Bunley are golaveraj 6-4 în prima repriză a celor 7 etape jucate acasă, iar Watford, o formație cu apărare foarte slabă, are golaveraj 4-9 în prima repriză a celor 9 etape jucate în deplasare. Cred că Burnley are șanse bune să deschidă scorul în prima repriză. Betano pariuri are o cotă foarte bună – 2,07.

Burnley vs Watford Pont: Ambele echipe marchează

Acest meci este foarte important pentru ambele formații. Burnley, aflată pe ultimul loc în clasament, n-are altă soluție decât victoria (chiar dacă mai păstrează în rezervă două restanțe). Watford are lotul ciuruit, dar tocmai a scos un punct pe terenul altei contracandidate la evitarea retrogradării și e de așteptat să se bată cu înverșunare. Mizăm pe GG – cota 1,9 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Anglia - Premier League

Ambele echipe marchează

1.90
Burnley vs Watford

18 Jan 22, 21:30

Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Anulat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici