1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Burnley - Tottenham

Burnley - Tottenham. Ponturi pariuri fotbal Premier League. 28.11.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-11-27 17:49:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

28 Noiembrie 2021, 16:00

Burnley

Burnley

versus
Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

2.07

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Burnley v Tottenham Hotspur

În etapa a 13-a din Premier League, Burnley joacă pe teren propriu cu Tottenham, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Burnley ocupă locul 18, cu nouă puncte, în timp ce Tottenham este pe șapte, cu 19 puncte.

Burnley: Forma echipei, știri și statistici

Burnley ocupă primul loc retrogradabil, dar traversează o formă decentă. O singură înfrângere în ultimele șapte etape și aceea în deplasare cu Manchester City. Neînvinsă de patru meciuri, echipa pregătită de Sean Dyche are o singură victorie în acest sezon, un 3-1 pe teren propriu cu Brentford. De altfel, în ultimele două partide jucate pe teren propriu, Burnley a marcat de fiecare dată trei goluri. Atacanții Wood și Cornet formează o pereche foarte bună, cu opt goluri împreună. Burnley a condus în șase meciuri, dar nu a reușit să se impună, cu patru egaluri și două înfrângeri, adică 14 puncte pierdute. Managerul Sean Dyche are un bilanț catastrofal împotriva lui Toottenham, cu o victorie, patru egaluri și 11 înfrângeri. Barnes continuă să lipsească, însă Vydra și Jay Rodriguez ar putea fi implicați. Tarkowski și Westwood sunt suspendați, iar în locul lor vor evolua Collins și Cork. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tottenham Hotspur: Forma echipei, știri și statistici

Tottenham revine la campionat, după ce a fost umilită în Conference League de slovenii de la Mura. Deși a trimis în repriza a doua o parte din titularii obișnuiți, iar Kane s-a aflat pe lista marcatorilor, Antonio Conte nu a putut suplini eliminarea lui Rousillon din prima repriză. Conte a declarat că problemele sunt mai adânci decât credea și că există o diferență mare față de echipele de top din Premier League. Momentan pe șapte, la doar patru puncte de primul loc de Liga Campionilor, echipa pregătită de antonio Conte are nevoie de un succes la Burnley pentru a continua seria bună începută cu egalul cu Everton. Următoarele două etape sunt cu Brentford și Norwich, ceea ce ar putea însemna o consolidare a încrederii și abordarea programului de sărbători pe cai mari. Kane are șapte goluri și trei pase decisive împotriva lui Burnley și va conduce ofensiva sprijinit de Moura și Son. Tanganga este favorit să înceapă în defensivă alături de Dier, iar Skipp va reveni după o etapă de suspendare la mijlocul terenului. Tottenham a marcat doar cinci goluri în șase deplasări, dar a dat gol în fiecare din ultimele patru deplasări la Burnley. 

Echipe probabile

Burnley Echipă probabilă Burnley
Portar Pope;
Fundași Lowton, Collins, Mee, Taylor
Mijlocaşi Gudmundsson, Brownhill, Cork, McNeil;
Atacanţi Cornet, Wood
Tottenham Hotspur Echipă probabilă Tottenham Hotspur
Portar Lloris;
Fundași Tanganga, Dier, Davies;
Mijlocaşi Emerson, Skipp, Hojbjerg, Reguilon
Atacanţi Son, Kane, Lucas

Statistica meciurilor directe Burnley v Tottenham Hotspur

Tottenham a câștigat patru din ultimele cinci meciuri cu Burnley. În sezonul precedent, Tottenham a câștigat amblele partide fără să primească gol. Cele două s-au întâlnit în acest sezon de Cupa Ligii, pe terenul lui Burnley, unde Tottenham s-a impus cu 1-0.

Cote pentru Burnley v Tottenham Hotspur

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru PSF 2 și o cotă de 3,4 pentru 2 pauză/ 2 final.

Burnley vs Tottenham Hotspur Pont: Tottenham câștigă

Tottenham s-a descurcat bine împotriva lui Burnley în ultimii ani, iar Kane a marcat constant s-au a dat o pasă decisivă. Burnley are doi fundași absenți, iar asta ar trebui să conteze, mai ales împotriva unui golgheter ca Harry Kane. Conte își va motiva bine jucătorii după eșecul din Conference League și este genul de antrenor care profită de eșecuri. Burnley are doar o victorie în acest sezon și poate cădea în capcana întinsă de Conte și poate fi lovită pe contră. Merg pe un succes al oaspeților, la o cotă excelentă oferită de Superbet pariuri.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Tottenham câștigă

2.07
Burnley vs Tottenham Hotspur

28 Nov 21, 16:00

Miza: 6/10
Cota: 2.07
Status: Anulat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici