1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Bristol Rovers vs Oxford United

Bristol Rovers - Oxford United Ponturi Pariuri Anglia FA Cup, 16.11.2021.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-11-16 00:32:00

Fotbal Anglia - FA Cup

16 Noiembrie 2021, 21:00

Bristol Rovers

Bristol Rovers

versus
Oxford United

Oxford United

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bristol Rovers v Oxford United

Bristol Rovers și Oxford United au remizat în urmă cu zece zile, iar acum sunt nevoite să joace din nou, în primul tur al FA Cup. Confruntarea va avea loc marți, de la ora 21:00, pe Memorial Stadium din Bristol. Echipa câștigătoare se califică în turul secund, unde este așteptată de Sutton, formație care evoluează în League Two.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Bristol Rovers: Forma echipei, știri și statistici

În ultimele două ediții FA Cup, Bristol Rovers s-a oprit de fiecare dată în turul trei. Acum are toate șansele să fie eliminată chiar din primul tur. Pornește cu șansa a doua în duelul cu Oxford United, pe care cred că îl va pierde. În EFL Trophy nu s-a descurcat prea bine. A obținut doar trei puncte din nouă posibile și s-a clasat pe locul trei în grupa 13, ratând astfel calificarea în play-off.

În campionatul intern lucrurile nu decurg conform planului. Joey Barton n-a putut salva echipa de la retrogradare, iar acum încearcă o revenire cât mai rapidă în League One. Cu 21 de puncte adunate în cele 16 etape ocupă doar locul 14, fiind la cinci lungimi de locurile de play-off. Etapa precedentă a obținut o victorie neașteptată, în fața unei formații care luptă pentru un loc pe podium. S-a impus cu 2-1 pe teren propriu, deși la pauză a fost condusă de Northampton cu 0-1.

Cel mai valoros jucător din lot, Brett Pitman, este principalul marcator al echipei în acest început de sezon. Are patru reușite, dar în ultima perioadă n-a prins nici măcar lotul. Anthony Evans are un rol important la mijlocul terenului. Până acum a oferit cinci pase decisive și a marcat de două ori. Are doar 23 de ani și deja a prins câteva meciuri în Bundesliga, la Paderborn.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Oxford United: Forma echipei, știri și statistici

Sub comanda lui Karl Robinson, Oxford United a luptat în ultimii doi ani pentru promovarea în Championship. S-a clasat de fiecare dată pe un loc de play-off, dar emoțiile și-au spus cuvântul. Pe actualul sezon l-a început destul de slab, dar a revenit și a început să adune puncte. În total are 28 și pentru moment se află în obiectiv. Promovarea directă este extrem de dificilă și din acest motiv cel mai probabil se va mulțumi cu un loc de play-off.

După trei victorii consecutive în League One, în weekendul precedent a remizat în deplasare la Ipswich. N-a făcut un meci slab, mai ales în prima repriză, după care s-a retras în apărare. Meciul s-a încheiat fără gol, scor 0-0. Pe teren propriu se descurcă mult mai bine. În fața propriilor fani a obținut șase victorii și a suferit doar o singură înfrângere.

Matt Taylor și James Henry sunt golgheterii echipei, cu câte șase reușite în campionat. Așteptările de la Taylor sunt destul de ridicate, mai ales după ce în ediția precedentă de campionat a ajuns până la 19 goluri marcate. Câteva sezoane a jucat și în Championship, iar acest lucru se vede.

Nu sunt anunțați jucători indisponibili.

Echipe probabile

Bristol Rovers Echipă probabilă Bristol Rovers
Portar Belshaw
Fundași Kilgour, Taylor, Harries
Mijlocaşi Anderson, Finley, Whelan, Coutts, Grant
Atacanţi Nicholson, Evans
Oxford United Echipă probabilă Oxford United
Portar Eastwood
Fundași Seddon, Thorniley, Moore, Long
Mijlocaşi McGuane, Rodriguez, Brannagan
Atacanţi Whyte, Taylor, Sykes

Statistica meciurilor directe Bristol Rovers v Oxford United

07.11.2021 Oxford United - Bristol Rovers 2-2
31.07.2021 Bristol Rovers - Oxford United 3-2
09.02.2021 Bristol Rovers - Oxford United 0-2
23.01.2021 Oxford United - Bristol Rovers 2-0
06.10.2010 Oxford United - Bristol Rovers 1-1

Cote pentru Bristol Rovers v Oxford United

Ultimele două întâlniri directe s-au terminat cu gol marcat de ambele formații. Pentru încă un meci de GG, Betano pariuri sportive oferă cota 1.65.

Bristol Rovers vs Oxford United Pont: Niciun pariu pe egal: Oxford United

Cele două au remizat în urmă cu zece zile, pe Kassam Stadium, unde Oxford United n-a profitat de avantajul terenului propriu. Acum este nevoita să forțeze calificarea pe Portman Road, unde conform caselor de pariuri, pornește cu prima șansă. Karl Robinson are la dispoziție un lot mult mai valoros, cu jucători care au evoluat în ligile superioare. Având în vedere probleme prin care trec gazdele, cred că oaspeții pot obține calificarea chiar în primele 90 de minute.

Miza: 5/10
Cota: 1.50
Status: Anulat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici