1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Brighton vs Manchester United. Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 26.09.2020

Brighton vs Manchester United. Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 26.09.2020

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-09-24 16:04:00

Ponturi Anglia - Premier League

26 Septembrie 2020, 14:30

Brighton & Hove Albion

Brighton & Hove Albion

versus
Manchester United

Manchester United

1.80

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Brighton & Hove Albion v Manchester United

Etapa a 3-a din Anglia Premier League debutează sâmbătă la ora 14:30 cu partida dintre Brighton & Hove și Manchester United. La finalul acestei avancronici vă vom oferi și un pronostic pe goluri.

De menționat că cele două echipe se vor întâlni din nou săptămâna viitoare, de data aceasta în Cupa Ligii. Data exactă și ora nu au fost încă stabilite.

Brighton & Hove Albion: Forma echipei, știri și statistici

Brighton a început cu stângul noul sezon, pierzând cu 1:3 etapa de debut cu Chelsea. Apoi însă a reușit să lege 3 victorii consecutive: două în Cupa Ligii cu Portsmouth (4:0) și Preston (2:0), dar și una în campionat cu Newcastle (3:0). Deci un golaveraj de 9:0 în 3 meciuri, deși e drept că adversarii au fost ceva mai abordabili.

Yves Bissouma nu va evolua în partida de sâmbătă după ce a fost eliminat pe finalul meciului cu Newcastle din cauza unei intrări foarte dure cu piciorul în fața lui Jamal Lewis.

Vor mai lipsi Jose Izquierdo, Florin Andone și Christian Walton, toți 3 fiind accidentați. Connolly, Tariq Lamptey și D. Stephens sunt incerți din cauza unor accidentări minore, dar sunt șanse mari ca aceștia să fie recuperați până la ora jocului.

Manchester United: Forma echipei, știri și statistici

Manchester United și-a dezamăgit suporterii în partida din campionat din urmă cu o săptămână, aceasta pierzând acasă 1:3 cu Crystal Palace. Rezultatul este cu atât mai șocant cu cât ”diavolii roșii” au avut o posesie a balonului de 76%!

Acest eșec vine într-un moment în care suporterii și așa erau supărați pe conducerea clubului deoarece nu prea s-au făcut transferuri notabile în această vară. În afară de venirea lui Donny van de Beek de la Ajax pentru 39 de milioane de euro nu putem remarca vreo altă achiziție importantă. Dezamăgirea este cu atât mai mare cu cât s-au vehiculat nume precum Sergio Reguilon, Gareth Bale, Thiago Alcantara și Jadon Sancho pe lista de posibile achiziții. Însă nici unul din aceste zvonuri nu s-a concretizat.

Reamintim că partidacu Crystal Palace a fost primul meci al sezonului pentru United, care nu a evoluat în prima etapă. Diavolii au ajuns până în semifinalele Europa League în sezonul abia încheiat, ceea ce le-a adus o săptămână în plus de pauză datorită noilor reglementări UEFA. Chiar și cu această săptămână suplimentară, echipa lui Solskjær a avut doar o lună și 3 zile la dispoziție să pregătească noul sezon competițional.

United a mai disputat un meci marți în Cupa Ligii cu Luton, pe care l-a câștigat cu 3:0.

Axel Tuanzebe, Phil Jones și Sergio Romero sunt indisponibili pentru meciul de sâmbătă din cauza unor accidentări. Probabil nici Chris Smalling nu va evolua deoarece se vechiculează că acesta se va transfera în curând la o altă echipă.

Echipe probabile

Brighton & Hove Albion Echipă probabilă Brighton & Hove Albion
Portar Ryan
Fundași White, Dunk, Webster
Mijlocaşi Lamptey, Propper, Alzate, March
Atacanţi Trossard, Connolly, Maupay
Manchester United Echipă probabilă Manchester United
Portar De Gea
Fundași Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw
Mijlocaşi Pogba, Van de Beek; Greenwood, Fernandes, Rashford
Atacanţi Martial

Statistica meciurilor directe Brighton & Hove Albion v Manchester United

În sezonul precedent Manchester United a câștigat ambele partide directe: 3:0 și 3:1.

Cote pentru Brighton & Hove Albion v Manchester United

Pe lângă pontul principal recomandăm și un pariu cu miză mică pe scor corect 1:1 la o cotă de 6.65. Deschide cont acum pentru a încasa la Winmasters bonus de bun venit de 110% până la 550RON.

Brighton & Hove Albion vs Manchester United Pont: Ambele echipe înscriu

Jucătorii de la Brighton au fost foarte eficienți în fața porții, punctând de nouă ori în ultimele 3 meciuri oficiale. Este drept că nu au întâlnit formații de calibrul lui Manchester United, dar pe de altă parte au înscris o dată în eșecul 1:3 cu Chelsea din prima etapă. De partea cealaltă ”diavoli roșii” au reușit ”performanța” de a încasa 3 goluri de la Crystal Palace deși au avut o posesie a balonului de 76%, arătând că încă nu sunt la nivelul optim în acest start de campionat. Considerăm că Brighton va puncta măcar o dată în acest meci, dar că va și primi măcar un gol. Ea și-a arătat limitele defensive în confruntarea cu Chelsea, iar United are jucători ofensivi de calitate care pot face oricând diferența.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici