1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Brighton - Chelsea Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 14.09.2020. Londonezii vor titlul!

Brighton - Chelsea Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 14.09.2020. Londonezii vor titlul!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-09-13 12:16:00

Ponturi Anglia - Premier League

14 Septembrie 2020, 22:15

Brighton & Hove Albion

Brighton & Hove Albion

versus
Chelsea Londra

Chelsea Londra

1.76

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Brighton & Hove Albion v Chelsea Londra

Ultimul meci al zilei va avea loc de la ora 22:15, pe stadionul Amex, unde Brighton și Chelsea se confruntă în prima etapă din noul sezon de Premier League. Până în acest moment, Brighton n-a câștigat în niciun meci oficial în fața celor de la Chelsea.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Brighton & Hove Albion: Forma echipei, știri și statistici

La primul sezon pe banca tehnică, Graham Potter n-a reușit ceva excepțional la Brighton. S-a clasat doar pe locul 15, la șapte puncte de zona retrogradării. Chiar și așa, a primit în continuare încrederea conducerii.

Deși avea nevoie de întăriri, a pierdut doi jucători importanți. Anthony Knockaert a plecat la Fulham, pentru aproape 12 milioane de euro, în timp ce Aaron Mooy a ales să-și continue cariera în China, unde cel mai probabil are un salar destul de bunicel. La capitolul veniri, trebuie neapărat subliniat achiziția lui Adam Lallana, dar și a lui Joel Veltman, cel care a venit de la Ajax. 

Sezonul se anunță extrem de dificil în aceste condiții, iar obiectivul nu poate fi alta, decât evitarea retrogradării. Golgheterul echipei din sezonul precedent cu 10 reușite, Neal Maupay, a rămas la echipă și va avea o viață dificilă în ofensiva, unde cel mai probabil va fi ajutat de Lallana. Pauza competițională a fost destul de scurtă, iar în această perioadă a evoluat în doar două partide de verificare, iar în ambele a remizat, 1-1 cu Chelsea și 0-0 cu West Brom.

Florin Andone este accidentat, iar până la finalul anului sunt șanse mici să revină pe teren. În rest, tot lotul este valid. 

Chelsea Londra: Forma echipei, știri și statistici


Frank Lampard a venit cu gânduri mari la Chelsea. În primul sezon s-a clasat pe locul patru și a prins ultimul loc de Liga Campionilor, chiar în ultima etapă. Și-a propus să câștige Premier League, iar Roman Abramovich a scos din buzunar peste 220 de milioane de euro pentru a întări lotul. 

Achiziționarea lui Kai Havertz, de la Bayer Levekusen, a costat 80 de milioane de euro. Nici aducerea lui Timo Werner n-a fost ieftină, dar el se potrivește perfect în această echipă. Este un atacant pur sânge, care în sezonul precedent a ajuns la 28 de reușite în Bundesliga, iar până într-un punct, a menținut-o pe RB Leipzig în lupta pentru titlul. Pe lângă cei doi, a mai sosit Ben Chilwell, Hakim Ziyech, Malang Sarr și Thiago Silva. Alvaro Morata s-a întors la Atletico Madrid, Willian va juca la rivala Arsenal, în timp ce Pedro își vă continua cariera în Serie A, la AS Roma.

Fără doar și poate, Chelsea s-a întărit serios în această perioadă, iar acum trebuie să lupte cu Manchester City și Liverpool pentru trofeu. Defensiva a fost principala problemă în sezonul precedent. A primit cele mai multe goluri din echipele clasate în TOP 10, dar odată cu noile achiziții, această problemă a fost rezolvată.

Ben Chiwell, Hakim Ziyech, Billy Gilmour și Thiago Silva sunt indisponibili, în timp ce Mateo Kovacic este suspendat.

Echipe probabile

Brighton & Hove Albion Echipă probabilă Brighton & Hove Albion
Portar Ryan
Fundași Veltman, White, Dunk, Burn
Mijlocaşi Grob, Propper, Lallana, Bissouma, Trossard
Atacanţi Maupay
Chelsea Londra Echipă probabilă Chelsea Londra
Portar Arrizabalaga
Fundași Alonso, Rudiger, Zouma, James
Mijlocaşi Hudson, Jorginho, Mount, Kante, Havertz
Atacanţi Werner

Statistica meciurilor directe Brighton & Hove Albion v Chelsea Londra

29.08.2020 Brighton - Chelsea 1-1
01.01.2020 Brighton - Chelsea 1-1
28.09.2019 Chelsea - Brighton 2-0
03.04.2019 Chelsea - Brighton 3-0
16.12.2018 Brighton - Chelsea 1-2

Cote pentru Brighton & Hove Albion v Chelsea Londra

Netbet pariuri ne oferă o cotă de 1.75, pentru opțiunea "peste 2.5 goluri".

Brighton & Hove Albion vs Chelsea Londra Pont: Prima repriza: Peste 1 gol (Handicap astiatic)

Brighton a avut probleme mari în defensivă în sezonul precedent, pe care nu a reușit să le rezolve. În ofensivă s-a întărit cu Lallana, iar în aceste condiții, poate pune sub presiune defensiva adversă. Chelsea a investit enorm în jucători, în această perioadă de transferuri. Lotul s-a întărit, iar obiectivul nu poate fi altă, decât campionatul. Ofensiva este punctul forte, unde Timo Werner cu siguranță va face o treabă excelentă. Chiar dacă este prima etapă, Chelsea nu are timp de pierdut și trebuie să atace din primul minut. În aceste condiții, cred că vom vedea cel puțin un gol în prima repriză.

Miza: 5/10
Cota: 1.76
Status: Anulat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici