1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Pont Anglia, Premier League: Brighton – Aston Villa, care pe care

Pont Anglia, Premier League: Brighton – Aston Villa, care pe care

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-01-18 09:00:00

Fotbal Anglia - Premier League

18 Ianuarie 2020, 17:00

Brighton & Hove Albion

Brighton & Hove Albion

versus
Aston Villa

Aston Villa

1.55

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Brighton & Hove Albion v Aston Villa

Brighton – Aston Villa, partidă programată sâmbătă, de la ora 17.00, în etapa a 23-a din campionatului Angliei, este o clasică înfruntare pentru evitarea retrogradării în Premier League. Gazdele sunt la 3 puncte de primul loc care duce în Championship, pe când oaspeții chiar îl ocupă în acest moment. Egalul nu prea ajută pe nimeni.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Brighton & Hove Albion: Forma echipei, știri și statistici

Brighton (locul 14, 24 de puncte, golaveraj 25-30) duce, alături de alte 6 echipe, o luptă grea pentru evitarea celor 3 locuri retrogradabile, iar momentan reușește acest lucru, însă situația este foarte volatilă. Echipa este competitivă, înscrie aproape meci de meci, dar nu e întotdeauna suficient acest lucru pentru a câștiga și puncte. Bilanțul acasă este destul de slab, 4 victorii, 4 egaluri și 3 înfrângeri, cu golaveraj 15-12, și partea proastă e că marile forțe abia urmează să îi calce pragul în retur.

În acest moment, Brighton traversează o formă mai slabă, a obținut doar 5 puncte în ultimele 6 etape. Speranțele gazdelor se leagă mai departe de golgheterul Maupay, cel care, cu 7 reușite, a ținut echipa pe linia de plutire.

Brighton este o echipă tipică din Anglia din punctul de vedere al stilului: cu golaveraj 25-30, nu a terminat până acum nicio partidă cu 0-0. Cele mai multe, 9 din 22, s-au încheiat cu două goluri pe tabelă. Pe locul 2 în această statistică vin meciurile cu trei goluri – 6 la număr. “Bronzul” le revine partidelor cu patru goluri – 3 în total.

De la Brighton vor lipsi sigur Izquierdo și Burn.

Aston Villa: Forma echipei, știri și statistici

Aston Villa (locul 18, 21 de puncte, golaveraj 28-43) vine după un catastrofal 1-6 acasă cu Manchester City, de departe cea mai grea înfrângere dintre cele 13 suferite în acest sezon. Nou-promovată, echipa pregătită de Dean Smith este pe loc retrogradabil și, în lipsa capacității de a obține rezultate bune din partidele cu marile forțe (un singur punct din 9 confruntări), nu mai rămâne decât să încerce să se salveze pe spinarea celor mici. Partida de sâmbătă e una de care pe care, pentru că o victorie ar împinge sigur Villa peste zona roșie.

Problema oaspeților de sâmbătă nu e atacul – care, cu 28 de goluri, este peste Brighton –, ci catastrofala apărare, a doua cea mai slabă din Premier League. Cele mai multe partide jucate de Aston Villa s-au terminat cu trei goluri pe tabelă – 8 la număr. Pe locul doi vin meciurile cu patru goluri – 4 în total. “Bronzul” le revine meciurilor cu două goluri – 3.

Totuși, Villa vine cu speranțe care nu sunt chiar nejustificate. Înainte să fie măcelărită acasă de colosul City, echipa obținuse, contra unor “pământeni”, două victorii în trei etape: 1-0 acasă cu Norwich (clasată pe ultimul loc), 0-3 la Watford (locul 17) și 2-1 la Burnley (locul 15).

Villa are de suportat în continuare câteva absențe importante, Wesley (al doilea golgheter al echipei, cu 5 goluri) și Heaton sunt accidentați pentru tot restul sezonului. Și McGinn e indisponibil. În schimb, abia achiziționat de la Milan, în poartă își va face debutul experimentatul Pepe Reina.

Echipe probabile

Brighton & Hove Albion Echipă probabilă Brighton & Hove Albion
Portar Ryan
Fundași Webster, Duffy, Dunk
Mijlocaşi Montoya, Propper, Stephens, Bernardo
Atacanţi Trossard, Mooy - Maupay
Aston Villa Echipă probabilă Aston Villa
Portar Reina
Fundași Elmohamady, Ngoyo, Mings, Taylor
Mijlocaşi Douglas Luiz, Hourihane
Atacanţi El Ghazi, Trezeguet, Grealish

Statistica meciurilor directe Brighton & Hove Albion v Aston Villa

Astă-toamnă, în partida-tur a acestui sezon, Aston Villa a învins Brighton cu 2-1. Tot astă-toamnă a fost un meci în Cupa Ligii, câștigat tot de Villa la Brighton cu 3-1. În sezonul trecut n-au fost meciuri între cele două, pentru că Villa a fost în liga secundă.
În total, doar 13 partide directe sunt în palmaresul celor două. Brighton a câștigat una, Aston Villa 8, alte 4 s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Brighton & Hove Albion v Aston Villa

Înfrângerea zdrobitoare suverită de Aston Villa în etapa trecută, 1-6 acasă cu Man. City, nu este un etalon pentru a evalua corect raportul de forțe din meciul cu o altă suferindă, Brighton. Dacă evaluăm ultimele săptămâni, gazdele par într-o formă chiar mai precară decât oaspeții. Pariul pe X2 are o cotă foarte bună la NetBet – 2,15. Cu mari șanse să se concretizeze este și pariul pe GG (ambele marchează). Să nu uităm că Brighton și Villa au mare nevoie de victorie, deci trebuie să atace. În același timp, arată probleme serioase în apărare. GG-ul are la NetBet cota de 1,64.

Brighton & Hove Albion vs Aston Villa Pont: Se înscriu între 2 și 4 goluri

18 dintre cele 22 de etape disputate de Brighton s-au încheiat cu scoruri care cuprindeau 2-4 goluri. Aston Villa are 15 din 22 de etape între acești parametri. Începând din decembrie și până acum s-au disputat 8 etape, iar Brighton și Aston Villa au terminat, fiecare, câte 6 cu 2-4 goluri. Mizăm și noi pe același interval, pariu că se va înscrie de 2-4 ori, cota 1,55 la NetBet.

Miza: 7/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici