1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Brentford vs Chelsea

Brentford - Chelsea Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 16.10.2021. Gazdele țintesc surpriza!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-10-15 23:53:00

Fotbal Anglia - Premier League

16 Octombrie 2021, 19:30

Brentford FC

Brentford FC

versus
Chelsea Londra

Chelsea Londra

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Brentford FC v Chelsea Londra

Sâmbătă seara, de la ora 19:30, Brentford primește vizita celor de la Chelsea, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 8 din Premier League. Se anunță o confruntare atractivă, care va fi arbitrată de Anthony Taylor. Ultima oară cele două s-au întâlnit în urmă cu patru ani, în FA Cup, atunci Chelsea s-a impus fără probleme cu 4-0.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Brentford FC: Forma echipei, știri și statistici

În cele șapte etape a adunat 12 puncte și până acum a suferit doar o singură înfrângere. Etapa precedentă a avut un meci extrem de dificil cu West Ham United, pe Olympic Stadium. Cu 50 de mii de spectatori în tribune, a produs surpriza și a obținut toate cele trei puncte puse în joc. Golul victoriei a venit în ultimul minut din joc, din piciorul lui Yoane Wissa. A fost un duel atractiv, în care ambele au forțat în atac.

Golgheterul echipei din sezonul precedent cu 33 de reușite, Ivan Toney, a ajuns la două goluri marcate în acest început de sezon. Este cel mai în formă jucător din lot și cel mai bine cotat, conform unui site de specialitate. Ethan Pinnock are un rol important în defensivă, iar până acum s-a descurcat excelent.

În Cupa Ligii Angliei a ajuns până în optimile de finala, unde se va duela cu Stoke City. Drumul n-a fost unul dificil. De Forest Green a trecut cu 3-1, iar cu Oldham s-a impus cu 7-0. Ambele partide le-a jucat pe teren propriu.

Josh Dasilva, Mads Bech Sorensen și Shandon Baptiste sunt accidentați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Chelsea Londra: Forma echipei, știri și statistici

Cu cele 16 puncte acumulate în cele șapte etape, Chelsea Londra se află pe primul loc, fiind la o singură lungime de ocupanta locului secund, Liverpool. Până acum a suferit o singură înfrângere, la sfârșitul lunii trecute, în derby-ul cu Manchester City.

Etapa precedentă a obținut al 5-lea succes din actualul sezon. S-a duelat pe teren propriu cu Southampton și s-a chinuit un pic pentru cele trei puncte. În minutul 83 scorul a fost 1-1, iar în ultimele zece minute Alex McCarthy a fost nevoit să scoată mingea de două ori din propriu poartă.

Odată cu sosirea lui Romelu Lukaku, ofensiva arată mult mai bine. Belgianul este principalul marcator al echipei în Premier League, cu trei reușite. Timo Werner încă nu-și găsește locul la Chelsea. În sezonul precedent a marcat doar de șase ori și sunt șanse bune să nu depășească această cifră nici acum.

În Liga Campionilor se chinuie. Cu Zenit a obținut o victorie scurtă, scor 1-0, iar în etapa precedentă a suferit o înfrângere puțin așteptată la Torino, cu Juventus. Momentan se află pe poziția secundă în grupa H, dar în mod normal n-ar trebui să aibă emoții în privință calificării.

Thomas Tuchel îl poate folosi din nou pe N'Golo Kante, după ce francezul a ieșit din carantină. Thiago Silva a jucat la națională în această pauză, iar Christian Pulisic și Antonio Rudiger sunt în continuare accidentați.

 

Echipe probabile

Brentford FC Echipă probabilă Brentford FC
Portar Raya
Fundași Pinnock, Jansson, Ajer
Mijlocaşi Henry, Onyeka, Norgaard, Janelt, Canos
Atacanţi Mbeumo, Toney
Chelsea Londra Echipă probabilă Chelsea Londra
Portar Mendy
Fundași Azpilicueta, Christensen, Chalobah
Mijlocaşi James, Kovacic, Jorginho, Chilwell
Atacanţi Mount, Lukaku, Werner

Statistica meciurilor directe Brentford FC v Chelsea Londra

În ultimul deceniu cele două s-au duelat de trei ori, de fiecare dată în FA Cup, iar Chelsea s-a calificat mereu în turul următor.

28.01.2017 Chelsea - Brentford 4-0
17.02.2013 Chelsea - Brentford 4-0
27.01.2013 Brentford - Chelsea 2-2

Cote pentru Brentford FC v Chelsea Londra

Ambele formații practică un fotbal ofensiv, iar cota oferită de Betano pariuri sportive pentru pronosticul "ambele marchează" este 2.00.

Brentford FC vs Chelsea Londra Pont: Peste 2 goluri HA

Brentford a obținut câteva rezultate neașteptate în acest început de sezon, chiar și cu echipele de top, precum Liverpool. Având în vedere faptul că este nou-promovată, obiectivul este evitarea retrogradării, dar cu Thomas Frank pe banca tehnică, poate obține un loc în TOP12. Chelsea poate rămâne pe primul loc după această etapă. Este favorită partidei și cel mai probabil va obține victoria. Ambele formații joacă un fotbal ofensiv și din acest motiv mă aștept la cel puțin două goluri marcate în cele 90 de minute.

Fotbal Anglia - Premier League

Peste 2 goluri HA

1.53
Miza: 5/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici