1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Bradford City - Wimbledon

Bradford City - Wimbledon: ponturi pariuri fotbal Anglia League Two. 24.09.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-09-23 22:24:00

Ponturi Anglia - League Two

24 Septembrie 2022, 17:00

Bradford

Bradford

versus
Wimbledon

Wimbledon

1.47

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Bradford v Wimbledon

Într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 10 din League Two engleză, Bradford City primește vizita celor de la Wimbledon. Confruntarea dintre cele două echipe este programată sâmbătă, pe University of Bradford Stadium, cu începere de la ora 17:00. În cele ce urmează puteți citi analiza meciului, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit.

Bradford: Forma echipei, știri și statistici

După 9 etape scurse din acest sezon de League Two, Bradford City ocupă locul 5, cu 17 puncte adunate. Forma de moment a trupei din West Yorkshire este una excelentă. Din ultimele 5 etape, gazdele confruntării noastre de sâmbătă au adunat 4 victorii și un rezultat de egalitate. Cel mai recent meci a adus un succes pe teren propriu împotriva celor de la Stevenage, cu scorul de 3-0. În acel duel au fost dictate 13 lovituri de la colțul terenului. Mergem o etapă mai în spate, victorie cu 2-1 pe terenul lui Tranmere, tot cu 13 cornere acordate. Bradford este o echipă care atacă des pe flancuri, ajunge de multe ori în poziții bune de centrare și astfel își procură multe lovituri de la colțul terenului. În fapt, echipa pregătită de Mark Hughes este lideră la acest capitol în League Two. Bradford are până acum o medie de 11,7 cornere per partidă, iar în cele 9 etape scurse până acum a depășit de fiecare dată baremul de 9,5 cornere la total.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Wimbledon: Forma echipei, știri și statistici

AFC Wimbledon nu are un start de stagiune la fel de bun precum adversara de sâmbătă. Oaspeții meciului de pe University of Bradford Stadium au acumulat doar 8 puncte până acum și ocupă poziția a 17-a în ierarhie. În campionat, lucrurile au stat rău recent pentru Wimbledon: 3 etape la rând cu înfrângere: 0-1 la Stockport, 0-2 cu Northampton și 1-2 pe terenul celor de la Carlisle. A venit să mai spele din amărăciune succesul de la jumătatea săptămânii, obținut în LV Trophy, cu 3-2, în fața celor de la Crawley Town. Asemenea lui Bradford, Wimbledon e implicată des în partide cu multe lovituri de la colț. În fapt, e pe locul 3 la acest capitol, cu o medie de 10,8 cornere per partidă. În cele 3 meciuri mai sus amintite, din League Two, au fost dictate 13, 12, respectiv 16 cornere. Chiar și atunci când nu pierde Wimbledon depășește baremul ce cornere: un 2-2 cu Doncaster a avut 14 lovituri de la colțul terenului.

Echipe probabile

Bradford Echipă probabilă Bradford
Portar Lewis
Fundași Ridehalgh, Platt, Odusina, Foulds
Mijlocaşi Smallwood, Gilliead - Banks, Chapman, Wright
Atacanţi Cook
Wimbledon Echipă probabilă Wimbledon
Portar Tzanev
Fundași Osew, Pearce, Brown
Mijlocaşi Gunter, Maghoma, Marsh, Currie
Atacanţi Assal, Davison, Pell.

Statistica meciurilor directe Bradford v Wimbledon

Cele două formații nu s-au mai aflat față în față din 2019, pe când ambele evoluau în League One. În acel sezon, Bradford nu a primit gol: 0-0 și 1-0.

Cote pentru Bradford v Wimbledon

Față în față se vor afla două formații implicate des în partide cu multe lovituri de la colț. În toate etapele scurse până acum, Bradford a avut peste 9,5 cornere la total. Statistica joacă un rol major în recomandarea mea. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 9,5 cornere la total, cota este una atractivă, de 1,67.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Bradford vs Wimbledon cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Bradford vs Wimbledon Pont: Peste 8,5 cornere total

Bradford și Wimbledon sunt două dintre formațiile cu statistici impresionante la nivelul cornerelor. Ambele au fost implicate într-o sumedenie de partide care au depășit cu ușurință totalul de 10 lovituri de colț. Stilul de joc al celor două echipe duce cu ușurință spre flancuri și colțul terenului, astfel că șansele pentru cornere cresc simțitor. Consider că dacă Bradford a avut peste 9,5 cornere în fiecare etapă până acum, nu va coborî sub 9 lovituri de colț la total nici în duelul de sâmbătă cu Wimbledon. Cota nu este una mare, însă are un grad ridicat de încredere. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici