1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Pont Cupa Angliei, Bournemouth - Luton Town: duel intre codase.

Pont Cupa Angliei, Bournemouth - Luton Town: duel intre codase.

Ioan Viorel
Ioan Viorel

2020-01-02 13:43:00

Fotbal - Anglia FA Cup

04 Ianuarie 2020, 19:30

Bournemouth

Bournemouth

versus
Luton Town

Luton Town

1.42

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bournemouth v Luton Town

Pentru partidele care se vor desfasura sambata in cadrul 32-imilor de finala ale Cupei Anglie am ales intalnirea dintre Bournemouth si Luton Town, care va incepe la ora 19.30 si se va desfasura pe Vitality Stadium din Bournemouth.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Bournemouth: Forma echipei, știri și statistici

Bournemouth se afla poate in cel mai greu moment de la promovarea in Premier League. Lista lunga a accidentatilor si-a pus amprenta asupra rezultatelor formatiei pregatite de Eddie Howe, care in acest moment a ajuns pe locul 18 in Premier League, primul sub linia retrogradarii! Echipa vine dupa un 0-4 in deplasare cu West Ham, iar in etapa urmatoare o asteapta un meci de 6 puncte, acasa, cu Watford, drept pentru care ne asteptam ca Howe sa schimbe mai multi jucatori din primul unsprezece fata de ultimul joc. Infrangerea la scor umliitor de la Londra ar trebui totusi sa le trezeasca orgoliul "cireselor", iar meciul cu Luton - primul tur in care intra in competitie echipele din Premier League -, sa fie o repetitie reusita pentru meciul cu Watford din urmatorul week-end. Foarte posibil, gazdele nu vor putea conta in acest joc pe Ake, Brooks, Daniels, Groeneveld, Kelly, Smith si Stacey, cu totii indispobili.

Luton Town: Forma echipei, știri și statistici

Luton Town este in momentul de fata lanterna din Championship, liga a oua engleza, unde a pierdut 17 dintre cele 26 de meciuri jucate si a a cumulat doar 21 de puncte. Palmaresul in deplasare este dezastruos, cu numai doua victorii si 12 infrangeri, golaveraj 13-36, adica o medie de aproape trei goluri incasate pe meci. Cu toate astea, Cupa Angliei este o competitie speciala si echipele, indiferent de divizia din care provin, dau totul pentru a merge mai departe. Totusi, intre echipa pregatita de Graeme Jones - al carei obiectiv principa ramane evitarea retrogradarii in a treia divizie - si Bournemouth este o diferenta apreciabila, chiar si in conditiile in care gazdele acestei intalniri trec printr-un moment dificil. Sperantele oaspetilor stau in principal in golgeterul Collins, cel care a marcat 8 goluri in campionat, adica un sfert din totalul realizarilor celor de la Luton.

Echipe probabile

Bournemouth Echipă probabilă Bournemouth
Portar Ramsdale
Fundași Francis, S. Cook, Mepham, Simpson
Mijlocaşi Stanislas, Billing, Gosling, Fraser
Atacanţi H. Wilson, King
Luton Town Echipă probabilă Luton Town
Portar Shea
Fundași Cranie, Pearson, Bradley
Mijlocaşi Bree, Ruddock, Tunnicliffe, Sheehan
Atacanţi McManaman, Collins, Lua Lua

Statistica meciurilor directe Bournemouth v Luton Town

De 14 ori s-au intalnit cele doua formatii incepand din 1998 incoace, dar ultima intalnire a avut loc in ianuarie 2009. Aceste intalniri s-au disputat in campionatele League One si League Two, iar Bournemouth a castigat de 8 ori, Luton de 3 ori, plus trei remize.

Cote pentru Bournemouth v Luton Town

Agentia Betano ofera o cota de 1,65 pentru peste 2,5 goluri marcate in meci, in timp ce pentru pariul primul gol marcat inainte de minutul 28 acceasi agentie da o cota de 1,80.

Bournemouth vs Luton Town Pont: Bournemouth castiga

Cu o situatie ingrozitoare in Premier League - echipa pe loc retrogradabil -, Cupa Angliei poate fi o supapa pentru Bournemouth, care indiferent de situatia sa de moment este clar superioara lui Luton. Un succes in aceasta intalnire ar mai indulci putin amaraciunea fanilor si ar creste moralul jucatorilor. Luton pare in momentul de fata mai preocupata de situatia din clasamentul Championship, unde este pe ultimul loc, astfel ca FA Cup trece cumva pe plan secund. Asta nu inseamna insa ca gruparea pregatita de Graeme Jones se va preda neconditionat, pentru ca un succes aici ar avea acelasi efect asupra fanilor sai precum asupra fanilor gazda la un succes al favoritilor.

Miza: 8/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici