1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Bournemouth - Brentford, Ponturi Pariuri Fotbal Championship, 17.05.2021

Bournemouth - Brentford, Ponturi Pariuri Fotbal Championship, 17.05.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-05-16 17:59:00

Ponturi fotbal Anglia - Championship

17 Mai 2021, 20:00

Bournemouth

Bournemouth

versus
Brentford FC

Brentford FC

2.00

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bournemouth v Brentford FC

Bournemouth și Brentford se înfruntă luni, de la ora 20:00, în manșa tur din semifinalele play-off din Championship, turneul pentru ultimul loc disponibil în Premier League. Concluzionăm și cu pariuri, dar pentru început să vedem cum s-au comportat cele două formații în sezonul regulat.

Bournemouth: Forma echipei, știri și statistici

Bournemouth s-a clasat pe locul 6 la finalul sezonului regulat. „Cireșele” au avut trei părți distincte. Echipa a luat un start decent după retrogradarea din Premier League și a arătat că este candidată serioasă pentru o promovare. Mai ales că a reușit să păstreze mai mulți jucători cu care a jucat și în primul eșalon. Dar rezultatele și atmosfera s-au deteriorat pe parcurs, astfel că a ajuns în afara play-off-ului și cu șanse infime de a mai obține o promovare directă. Motiv pentru care conducerea a decis să schimbe antrenorul.

Astfel, numirea lui Jonathan Woodgate a readus echipa în cărți pentru o revenire rapidă în Premier League. Bournemouth a legat 7 victorii consecutive, a revenit din urmă și a tranșat bătălia pentru locul 6 cu Reading. După ce accederea în play-off a fost rezolvată, „cireșele” nu au mai forțat, ci au suferit trei înfrângeri consecutive: 0-1 cu Brentford (acasă), 0-1 cu Wycombe (deplasare) și 0-2 cu Stoke (acasă). Astfel, au ratat ocazia de a termina pe locul 4, care i-ar fi stat la îndemână și probabil o confruntare ceva mai abordabilă cu Barnsley sau Swansea în primul tur. Cine știe ce calcule și-a făcut.

Atacul a fost printre cele mai bune de competiție, la final având o medie de 1,58 goluri per joc (73 de goluri). Nu mai puțin de 3 componenți ai echipei au înscris cel puțin 10 goluri, Solanke, Danjuma și Stanislas. Acesta din urmă s-a confruntat cu probleme medicale în ultima perioadă, astfel că se străduie să-și regăsească cadența și să revină în primul „11”. Gazdele nu au alte probleme de lot.

Brentford FC: Forma echipei, știri și statistici

Brentford a termizat sezonul regulat pe locul 3, la 4 puncte distanță de Watford, echipă care a promovat direct în Premier League. Formația pregătită de Thomas Frank a înregistrat 4 victorii consecutive în ultimele etape: 1-0 cu Bournemouth (deplasare), 1-0 cu Rotherham (acasă), 2-0 cu Watford (acasă) și 3-1 cu Bristol City (deplasare). Totadată, are azi 12 jocuri la rând fără înfrângere, jumătate însemnând victorii și altă jumătate, egaluri.

Totuși, mass-media din Anglia a remarcat faptul că Brentford joacă bine când nu este sub presiune. Iar pentru această concluzie două sunt argumentele principale. Echipa a avut șansa de a promova direct, dar în seria pozitivă amintită a înregistrat totuși 6 egaluri în decurs de 7 meciuri. Practic, le-a permis celor de la Watford să se desprindă. Apoi, în ediția trecută a terminat tot pe locul 3 la finalul sezonului pe etape, a fost privită ca mare favorită la promovare în play-off, dar a eșuat în finala cu Fulham. Pe atunci, la club evoluau jucători precum Watkins și Benrahma, vânduți apoi pe sume foarte bune la Aston Villa, respectiv West Ham United.

În ciuda faptului că a pierdut princiaplii marcatori din sezonul trecut, Brentford a continuat să rămână o forță în atac. A încheiat sezonul cu cel mai bun atac din competiție (79 de goluri), reușind să descopere și un alt golgheter, pe Ivan Toney, care a încheiat cu 31 de goluri. Nici un alt jucător din lot nu a atins 10 goluri.

Oaspeții au trei absențe, este vorba despre Henrik Dalsgaard, Rico Henry și Josh Dasilva, astfel că Thomas Frank are mai puține opțiuni atunci când vine vorba de selectarea primului „11”.

Echipe probabile

Bournemouth Echipă probabilă Bournemouth
Portar Begovic
Fundași Stacey, Cook, Carter-Vickers, Kelly
Mijlocaşi Wilshere, Lerma; Brooks, Billing, Groenveld
Atacanţi Solanke
Brentford FC Echipă probabilă Brentford FC
Portar Raya
Fundași Jansson, Norgaard, Pinnock
Mijlocaşi Rasmussen, Janelt, Jensen, Mbeumo
Atacanţi Fosu-Henry; Forss, Toney

Statistica meciurilor directe Bournemouth v Brentford FC

Brentford are o dublă victorie cu Bournemouth în acest sezon, cu 2-1 pe teren propriu și 1-0 în deplasare. Cele două jocuri au fost și singurele confruntări oficiale din ultimii 6 ani.

Cote pentru Bournemouth v Brentford FC

Față în față se vor afla două echipe care împreună au marcat 152 de goluri în acest sezon. Specialiștii din Anglia se așteaptă ca atacurile celor două formații să-și pună amprenta și în această „dublă”. Pentru G-G în manșa tur (goluri în ambele porți), în oferta de pariuri Betano avem o cotă 1.85.

Bournemouth vs Brentford FC Pont: Handicap Asiatic: Bournemouth 0

Privind loturile celor patru echipe calificate în play-off, promovata în Premier League are șanse bune să se aleagă din această confruntare dintre Bournemouth și Brentford. Cu mulți jucători care au activat în Premier League, „cireșele” speră să ia o opțiune de calificare în finală chiar după acest joc. Dacă pleacă în dezavantaj după acest meci, atunci revenirea în Premier League ar putea fi compromisă. Încearcă să profite și de faptul că Brentford nu are experiența meciurilor cu mare miză. Așa cum am punctat și mai devreme, oaspeții au ratat până acum majoritatea momentelor cheie din ultimii 2 ani. Se anunță oricum o bătălie strânsă, motiv pentru care am selectat un pariu de tip Asiatic. La scor egal, miza este returnată. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Ponturi fotbal Anglia - Championship

Handicap Asiatic: Bournemouth 0

2.00
Bournemouth vs Brentford FC

17 May 21, 20:00

Miza: 8/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici