1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Birmingham - Queens Park Rangers Ponturi Pariuri Anglia Championship, 27.02.2021. Birmingham are doar două victorii pe teren propriu.

Birmingham - Queens Park Rangers Ponturi Pariuri Anglia Championship, 27.02.2021. Birmingham are doar două victorii pe teren propriu.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-02-27 01:02:00

Fotbal Anglia - Championship

27 Februarie 2021, 17:00

Birmingham

Birmingham

versus
QPR

QPR

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Birmingham v QPR

Sâmbătă, de la ora 17:00, pe St. Andrew's Stadium va avea loc confruntarea dintre Birmingham și QPR. Se anunță un duel interesant, care va fi arbitrat de David Webb. În tur, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, deși QPR a avut câteva șanse mari de a marca.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Birmingham: Forma echipei, știri și statistici

Cu 13 etape înainte de finalul sezonului regulat, Birmingham nu stă deloc bine în clasament. Momentan se află pe locul 21 cu 31 puncte, la doar două lungimi de zona fierbinte a clasamentului. Aducerea lui Aitor Karanka n-a fost cea mai înțeleaptă decizie, chiar dacă în sezonul 2015-2016 a promovat cu Middlesbrough în Premier League. Acum are o misiune mult mai dificilă, trebuie să-și salveze echipa de la League One, ligă în care n-a mai jucat din 1995.

În urmă cu câteva zile a primit vizita celor de la Norwich și așa cum era de așteptat, n-a obținut niciun punct. A pierdut cu 1-3, dar diferența pe teren n-a fost chiar atât de mare. Problemele din ofensivă sunt destul de mari, iar la acest capitol doar Sheffield Wednesday sta mai rău. Singurul care se mai lipește de gol este Scott Hogan, dar nici el n-a marcat mai mult de șase ori. În schimb, ibericul Ivan Sanchez traversează un sezon excelent. Este cel mai bun jucător al echipei, chiar dacă se află la primul sezon în Championship.

Tot lotul este valid pentru această confruntare.

Săptămână viitoare va avea o deplasare dificilă la Huddersfield, de unde are șanse să se întoarcă cu puncte.

QPR: Forma echipei, știri și statistici

QPR este blocată de șase ani în Championship și se pare că în viitorul apropiat nu va promova în Premier League. Deși a obținut ceva bani prin vânzarea lui Eberechi Eze la Crystal Palace, abia au fost aduși câțiva jucători cu potențial.

Din cauza unui început de sezon cu mult sub așteptări, are doar 40 de puncte adunate în cele 30 de partide jucate. Mai are de jucat două restanțe, iar dacă va obține toate punctele puse în joc, se va apropia amenințător de locurile de play-off. Traversează o perioadă excelentă. În anul 2021 a suferit doar o singură înfrângere în campionat și a obținut 19 puncte din 24 posibile.

După patru înfrângeri consecutive, etapa precedentă a obținut doar un singur punct cu Preston. După o primă repriză cu multe ocazii de gol, în ultimele 45 de minute ambele formații s-au retras în defensivă, așteptând fluierul de final. Ilias Chair și Lyndon Dykes sunt principalii marcatori în campionat, cu câte cinci reușite. Ofensiva a fost întărita prin aducerea lui Charlie Austin, de la West Bromwich Albion. S-a integrat foarte repede, iar în cele opt partide jucate a marcat de trei ori.

Luke Amos, Tom Carroll și Jordy de Wijs sunt accidentați.

Etapa viitoare va juca pe teren propriu cu Barnsley.

Echipe probabile

Birmingham Echipă probabilă Birmingham
Portar Etheridge
Fundași Pedersen, Clarke, Dean, Valery
Mijlocaşi Bela, Jose, Gardner, Harper, Sanchez
Atacanţi Hogan
QPR Echipă probabilă QPR
Portar Dieng
Fundași Barbet, Dickie, Cameron
Mijlocaşi Kane, Ball, Field, Wallace
Atacanţi Dykes, Chair, Austin

Statistica meciurilor directe Birmingham v QPR

24.10.2020 Queens Park Rangers - Birmingham 0-0
29.02.2020 Queens Park Rangers - Birmingham 2-2
11.12.2019 Birmingham - Queens Park Rangers 0-2
09.02.2019 Queens Park Rangers - Birmingham 3-4
01.03.2018 Birmingham - Queens Park Rangers 0-0

Cote pentru Birmingham v QPR

Ultimele două întâlniri directe s-au încheiat la egalitate, iar cota pentru ca acest lucru să se întâmple din nou, conform Betano pariuri sportive, este de 3.35.

Birmingham vs QPR Pont: QPR 0 (Handicap asiatic)

Echipa pregătită de Mark Warburton traversează o perioadă extrem de productivă. A obținut puncte importante în ultimele etape și a urcat până pe locul 13. Se apropie de Top10, unde cel mai probabil va intra, dacă va continua să joace la fel. Birmingham în schimb suferă. Se află la doar două puncte de primul loc retrogradabil, iar în aceste condiții se anunță un final de sezon infernal. Mă aștept la un meci în care oaspeții vor domina jocul și într-un final să obțină cele trei puncte.

Fotbal Anglia - Championship

QPR 0 (Handicap asiatic)

1.85
Birmingham vs QPR

27 Feb 21, 17:00

Miza: 5/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici